|
|
|
| Autor |
Správa |
junior3 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.05.2006 Príspevky: 464 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 07 Aug 2006, 8:33 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| veľa šťastia, ale skús najprv ten simulátor čo som sem hodil. |
No ten simulátor som skúšal asi 5 krát a poučil som sa! Díky všetkým...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
1mato2 Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.05.2006 Príspevky: 33 Bydlisko: Svidnik Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2007, 12:25 Predmet: |
|
|
| neviete mi povedat pri lapptope je postup ten isty? lebo na laptope som to este nerobil a niesom az taky expert dik za radu
|
|
| Návrat hore |
|
 |
junior3 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.05.2006 Príspevky: 464 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 02 Máj 2007, 15:06 Predmet: |
|
|
| 1mato2 napísal: |
| neviete mi povedat pri lapptope je postup ten isty? lebo na laptope som to este nerobil a niesom az taky expert dik za radu |
To isté, úplne to isté...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
easton Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.09.2005 Príspevky: 538 Bydlisko: SNV Karma: 
|
Zaslal: 16 Sep 2007, 14:15 Predmet: |
|
|
| chcem sa spytat ,ci po reinstale winu mi ostanu ulozene vsetky maily v outlooku respektive ako ich ma prekopcit na disk d aby som ich zalohoval!
|
|
| Návrat hore |
|
 |
wlado381 Novice

Stav:  Založený: 04.08.2007 Príspevky: 6
Zaslal: 17 Sep 2007, 21:17 Predmet: |
|
|
po instalacii odporucam urobit zalohu cez acronis, a mozete si preinstalovat windows kedykolvek za paru minut
| Kód: |
| http://www.blog4all.ic.cz/?p=8 |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Andrej08 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 185 Bydlisko: Doma Karma: 
|
Zaslal: 06 Okt 2007, 12:17 Predmet: |
|
|
| Prosim Vas ja chcem tiez aj sformatovat disky a aj som si nastavil toprimary boot device ale mne sa tam nic nespusti... A ked idem len tak preinstalovat win tak mi napise po chvili daco take ze pristup bol odoprety...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
NiTr3oX Light Expert

Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 64 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 30 Júl 2008, 22:22 Predmet: |
|
|
| Chod do BIOS (DEL). Das Advanced settings. First Boot a zmenis to na CD-ROM. Das ulozit zmeny (tusim F10) a potom vlozis CD do cd romky a restartnes komp. Nacita ti instalaciu win. Bude sa ta to pytat ci chces sformatovat. Das ze hej, ak nebude formatovat, tak sa ta spyta ci chces odstranit particiu C alebo ako to mas rozdelene. Das odstranit C: Potom das vytvorit particiu a potom ti zrestartne komp a bude normalna instalacia uz.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mmv38 Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.04.2008 Príspevky: 67
Zaslal: 31 Júl 2008, 1:27 Predmet: |
|
|
| NiTr3oX napísal: |
| Chod do BIOS (DEL). Das Advanced settings. First Boot a zmenis to na CD-ROM. Das ulozit zmeny (tusim F10) a potom vlozis CD do cd romky a restartnes komp. Nacita ti instalaciu win. Bude sa ta to pytat ci chces sformatovat. Das ze hej, ak nebude formatovat, tak sa ta spyta ci chces odstranit particiu C alebo ako to mas rozdelene. Das odstranit C: Potom das vytvorit particiu a potom ti zrestartne komp a bude normalna instalacia uz. |
ked budes mat problem, chod do dos-u, -fdisk
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Andrej08 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 185 Bydlisko: Doma Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14350 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2008, 16:46 Predmet: |
|
|
| Cez Tento pocitac systemovy disk nenaformatujes, jedine z ineho systemu alebo z boot cd. Takze first device si nastav na CD-Rom, second device na HDD0 (alebo len HDD, pripadne oznazenie disku tam bude) a tretie mozes kudne vypnut. Potom daj bootovacie instalacne CD/DVD do mechaniky, po restartne ho zacne nacitavat a kliknutim na klavesnicu pustis instalaciu. Pocas instalacie Windowsu budes mat volbu vybrat kam sa ma system instalovat, takze mozes dat disk C, naformatujes ho a nainstalujes. Tym padom ti ostane cely disk cisty a nasledne sa na ten disk nainstalujes system. Po skonceni instalacie prehod tie bootovacie zariadenia, ako prve daj disk, ako druhe daj CD-Rom a tretie mozes nechat vypnute, pripadne daj other...
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|