Prison Break [spoilers]
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
zrejme asi taku ze tekuty dusik ako nahle sa dostal do ryh ktore sposobil rezac zacal ucinkovat a vytvorili sa mikroskopicke kryštáliky a tie narusili pevnost skla.. inak to nevidim ako by im to mohlo pomoct..hojko napísal:psyxopat: Mozes mi vysvetlit prosim ta, ze aky vplyv ma dusik na sklo, resp. narezane sklo???![]()
Sorry, ale musim:psyxopat napísal:Presne tak, tekutý dusík v ryhe narušil štruktúra skla![]()
Myslím že keby to tak v skutočnosti nebolo tak by scenáristi vymysleli niečo iné, pri seriály ako je PB sa radia s odborníkmi. nedajú tam nejakú hovadinu.
Len v poslednom dieli, co som videl -
1) Rezanie hrubej rury karbobruskou na baterky, ktora na to nema vykon ani priemer za kratky cas.
2) Odzvaranie este hrubsej steny vacsej rury za este kratsi cas pomocou obycajnej zvaracky.
Takychto blbosti tam bolo omnoho viac, len teraz si neviem spomenut. A toto sa pravidelne objavuje v hollywoodskej produkcii, prikladom za vsetky su filmy o Jamesovi Bondovi s Brosnanom v hlavnej ulohe.
-
Šu-Do
Redeemer
nemyslim si, ze sa radia s odbornikmi... pri zdravom rozume ti dojde, ze to co tam stvarali nie je moznepsyxopat napísal:Presne tak, tekutý dusík v ryhe narušil štruktúra skla![]()
Myslím že keby to tak v skutočnosti nebolo tak by scenáristi vymysleli niečo iné, pri seriály ako je PB sa radia s odborníkmi. nedajú tam nejakú hovadinu.
nezabudni na zariadenie, ktore dokaze bezdrotovo skopirovat udaje z kazdeho elektronickeho zariadenia v okoli!!!GothaR napísal:Sorry, ale musim:![]()
![]()
![]()
Len v poslednom dieli, co som videl -
1) Rezanie hrubej rury karbobruskou na baterky, ktora na to nema vykon ani priemer za kratky cas.
2) Odzvaranie este hrubsej steny vacsej rury za este kratsi cas pomocou obycajnej zvaracky.
Takychto blbosti tam bolo omnoho viac, len teraz si neviem spomenut. A toto sa pravidelne objavuje v hollywoodskej produkcii, prikladom za vsetky su filmy o Jamesovi Bondovi s Brosnanom v hlavnej ulohe.
Wentworth Miller se pro francouzskou televizi Canal + svěřil s tím, že čtvrtá sezóna seriálu Prison Break je sérií poslední. Podle něj to celá parta lidí, která se podílí na seriálu ví a také si myslí, že by se pátá sezóna dělala jen pro peníze, čehož nechce být součástí.
Objevily se zvěsti o konci seriálu a také o dvou bonusových epizodách. Můžete to potvrdit?
Wentworth Miller: Ještě se to oficiálně nerozhodlo. Ale všichni, kteří pracují na seriálu vědí, že je konec. Tak to je. Myslím že všichni lidé z výroby seriálu chápu, že je na čase to zastavit a odejdít dokud je čas. Jestli tu někdy byla pátá sezóna tak jen pro......( a ukazuje gesto znázorňující peníze)
Mluvil jste o tom s ostatními herci?
WM: Ano, ale jak říkám ( opakuje gesto, že je to jen o penězích), víte, tenhle seriál je velmi úspěšný. Velmi výnosný. Takže je tu pár lidí, hamounů, kteří si nemyslí, že je důvod ukončit seriál.
Takže seriál bude po konci sezóny ukončen. To tím chcete říct?
WM: To je to, v co doufám.......přesně v to doufám..
Keď Miller hovori ze PB skoncci tak skonci , dúfma že to aspoň dobre zakončia, nechce sa mi to veriť
Tiež dúfam mal by to byť koniec ako sa patrí , ja by som bol rád keby bola aj piata séria, PB ma proste chytil odkedy som videl prvú časť na JOJ-ke , potom som už začal sťahovať , keď hovorí Miller že keby náhodou začali robiť piatu sériu nechcel by byť toho súčasťou takže bez neho ju asi neurobia, jedine že by štvrtá skončila že by Michael zomrel,ale potom neviem o čom by to bolo
No ale Miller je tiež človek môže si to rozmyslieť keď mu ponúknu pekný balík cashu, alebo keby bol na piatu sériu totálny námet ,alebo keby štvrtej rapidne stúpla sledovanosť .. Ale keď sa už takto verejne vyjadril to je podla mňa veľmi malá šanca . Tak dúfam že tú štvrtú aspoň predĺžia o pár častí a parádny záver tomu urobia nech potvrdia že PB bol jeden z najlepších seriálov ..
Tak ono, hovorime preto aby to pokracovalo, lebo to teraz fakt stoji za to...
aj ked niektore veci su na pobavenie.., to sklo, tak mna pobavilo hlavne to rezanie... natahal tam neviem kolko kruhov a po hladeni mu vyslo jedno krasne vajicko. Cakal by som ze mu vypadnu tie ostane diely. To uz si tam mohol natiahnut nejake kruzidlo a bolo by to lepsie...
Ale dobre, bol som vo vaznom napati a to si cenim... fakt klobuk dole
aj ked niektore veci su na pobavenie.., to sklo, tak mna pobavilo hlavne to rezanie... natahal tam neviem kolko kruhov a po hladeni mu vyslo jedno krasne vajicko. Cakal by som ze mu vypadnu tie ostane diely. To uz si tam mohol natiahnut nejake kruzidlo a bolo by to lepsie...
Ale dobre, bol som vo vaznom napati a to si cenim... fakt klobuk dole
KONECNE!psyxopat napísal:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Keď Miller hovori ze PB skoncci tak skonci , dúfma že to aspoň dobre zakončia, nechce sa mi to veriť
Podla mna to zbytocne natahovali uz tretou seriou, v stvrtej to maximalne vyvrcholilo ozivenim Sary.
Prave dnes som videl film Utek z Alcatrazu (1979) a Prison Break moze ist dpc!
No k PB: som rad, ze si uz meno viac nepokazia, malo to skonci pekne druhou seriou a nech si hovori kto chce, co chce, podla mna bola uz aj tretia tocena iba pre peniaze, lebo keby im zalezalo na kvalite serialu, tak sa vsetko pekne ukonci v druhej serii a nemuseli sme tu mat kadejake bojove sceny s vrtulnikmi, scylly, zombie, ...
-
hojko
Site Admin
Vies, GothaR, ale film je film a serial je serial, nemozes to porovnavat, ved aj v PB mohli v prvej ci druhej casti utiect z vaznice bez natahovania, ale potom by mal sen serial dve casti a skor by sa to dalo nazvat dvojdielnym filmom. Ale suhlasim s tym, ze je to robene pre peniaze a je cas to ukoncit, hoci v pripade tohto serialu nebude platit, ze v najlepsom treba prestat, pretoze mali skoncit uz davno. Urcite vsak serial dopozeram a budem sa tesit z dalsieho serialu, ktory ma chyti rovnako ako prva seria PBcka.
-
Šu-Do
Redeemer
ja uz neviem
ak urobia aj dalsiu seriu, tak nech je poriadna... najskor som bol sklamany zo 4 serie, ale teraz je to uz ok
som rad ze 
kto nechce nech nepozera .. hehe
//
kto nechce nech nepozera .. hehe
//
GothaR napísal:Šu-Do: ved uz to ani nepozeramZo 4tej serie som videl asi prve 3 diely a potom az ten ako sa prerezavali do tej rury
Takze zas mi staci
No mne to pripada tak, ze utiect mali povodne niekde v polovici prvej serie, ale vdaka uspechu sa to natiahlo. A natiahnut planovanie a pripravy na 12 dielov by nebol problem stale by to mohlo posobit prirodzene, tusim to aj na zaciatku nebolo take hrozne, ale ku koncu prvej serie to vzdy vyzeralo, ze uz v tom dieli budu utekat a stale nic.hojko napísal:Vies, GothaR, ale film je film a serial je serial, nemozes to porovnavat, ved aj v PB mohli v prvej ci druhej casti utiect z vaznice bez natahovania, ale potom by mal sen serial dve casti a skor by sa to dalo nazvat dvojdielnym filmom. Ale suhlasim s tym, ze je to robene pre peniaze a je cas to ukoncit, hoci v pripade tohto serialu nebude platit, ze v najlepsom treba prestat, pretoze mali skoncit uz davno. Urcite vsak serial dopozeram a budem sa tesit z dalsieho serialu, ktory ma chyti rovnako ako prva seria PBcka.
Šu-Do: ved uz to ani nepozeram
Ja súhlasím s hojkom, v najlepšom by to mali ukončiť, takže túto sériu by som považoval za vyvrcholenie s tým, že by sa im podarilo zničiť "Company".hojko napísal:Vies, GothaR, ale film je film a serial je serial, nemozes to porovnavat, ved aj v PB mohli v prvej ci druhej casti utiect z vaznice bez natahovania, ale potom by mal sen serial dve casti a skor by sa to dalo nazvat dvojdielnym filmom. Ale suhlasim s tym, ze je to robene pre peniaze a je cas to ukoncit, hoci v pripade tohto serialu nebude platit, ze v najlepsom treba prestat, pretoze mali skoncit uz davno. Urcite vsak serial dopozeram a budem sa tesit z dalsieho serialu, ktory ma chyti rovnako ako prva seria PBcka.
Aj keď na druhej strane by som si prípadnú ďalšiu sériu určite nenechal ujsť, ale to by sa z PB už pomaly stávala telenovela.