Prison Break [spoilers]
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Taka priemerna cast, nic extra, jedine tak vieme co je Scylla, teda aspon myslim, ze viem. Vyzera to tak, ze to je server, aspon tak sa mi to javilo na prvy pohlad, aj ked som si tam potom nevsimol ziadne kable a opakovat sa mi tu scenu nechcelo. Michaelov nador a operacia o den ma pobavila, lebo potrebuju dva dni. Aspon ze na Bellicka si vacsina spomenula v dobrom, no vyzera v zachovalom stave vzhladom na to akou smrtou zomrel.
BTW tu je este info o comebacku jednej postavy: http://eztv.it/index.php?main=tvnews&show_news=2931
BTW tu je este info o comebacku jednej postavy: http://eztv.it/index.php?main=tvnews&show_news=2931
-
Šu-Do
Redeemer
tak tato cast bola uz lepsia..
inak vsimli ste si, ze michael celkom nabral na vahe ?
ale pali mu to celkom dobre stale... to co scenaristi dokazu vymysliet je az neuveritelne... nj ten jeho nador.. nic zaujimave.. zaujimava je pre mna stale Scylla.. strasne sa tesim na diel ked budu prechadzat cez tie bezpecnostne ochrany... celkovo nechapem ako sa dostanu iba cez stenu, kedze vrtanim, kopanim, sekanim, mlatenim sa na druhej strane predsa spravi nejaky hluk, alebo padne nejaky šuter na zem, spusti sa alarm.. toto ako doriesia som zvedavy... co je haluz, ze Bellick uz naozaj definitivne stratil zo serialu.. kebyze by som nevidel prvu a tretiu seriu, teraz by som si myslel, ze T-bag je velmi dobry clovek, ktory sa len tak nahodou do niecoho zaplietol.. uplne sa zmenil
11 diel
2d 22:49:44
inak vsimli ste si, ze michael celkom nabral na vahe ?
ale pali mu to celkom dobre stale... to co scenaristi dokazu vymysliet je az neuveritelne... nj ten jeho nador.. nic zaujimave.. zaujimava je pre mna stale Scylla.. strasne sa tesim na diel ked budu prechadzat cez tie bezpecnostne ochrany... celkovo nechapem ako sa dostanu iba cez stenu, kedze vrtanim, kopanim, sekanim, mlatenim sa na druhej strane predsa spravi nejaky hluk, alebo padne nejaky šuter na zem, spusti sa alarm.. toto ako doriesia som zvedavy... co je haluz, ze Bellick uz naozaj definitivne stratil zo serialu.. kebyze by som nevidel prvu a tretiu seriu, teraz by som si myslel, ze T-bag je velmi dobry clovek, ktory sa len tak nahodou do niecoho zaplietol.. uplne sa zmenil
11 diel
2d 22:49:44
_______epizóda 11_________
Super časť, hlavne od druhej polky, Gretchen si to už nadobro posrala s "Jonathanom"
Byť Michaelom tak scyllu chytím keď už bol pri nej,a srať na hluk a zdrhať,toto sa dalo čakať a zas to skončilo v tom najlepšom
A keď Sucremu spadla ta bomba tak to poriadny hluk urobilo, aspoň sa mi zdalo,, a ešte je dosť divné že China boys Selfa a tu agentku nezabili ale spútali, načo im budú?
Už nech je ďalšia časť . 
Super časť, hlavne od druhej polky, Gretchen si to už nadobro posrala s "Jonathanom"
-
Šu-Do
Redeemer
sôd sod oiuwe skdj sla kdkkl !!!!!!!!!!!!
zase kua dpc koniec jak sa na PB patri
vzdy to proste musia ukoncit v tom najlepsom.. toto bol zatial najlepsi diel zo vsetkych zo 4 serie... dobre napinavy kua.. toto je pravy prison break...
Scylla je co ? server.. naozaj to tak vyzera... inak toto je napodobenina Mission Impossible.. dokonale.. originalne...
uz sa tesim na dalsi diel
_________________Prison Break
zase kua dpc koniec jak sa na PB patri
vzdy to proste musia ukoncit v tom najlepsom.. toto bol zatial najlepsi diel zo vsetkych zo 4 serie... dobre napinavy kua.. toto je pravy prison break...
Scylla je co ? server.. naozaj to tak vyzera... inak toto je napodobenina Mission Impossible.. dokonale.. originalne...
uz sa tesim na dalsi diel
_________________Prison Break
-
hojko
Site Admin
Az moc im to slo lahko, jedine co padol ten dusik alebo co to tam mali, no ze by to nespravilo vacsi zvuk ako 10dB, no to sa mi nechce verit. V zavere som cakal ci Michael tu Scyllu zdvihne, lebo aby to nebolo take po masle, tak ocakavam, ze to mozno bude dost tazke a ze to nebude vladat sam odviest, ale tak este sa aj alarm aktivoval a bude to zaujimave.
-
Mek
Addict
Tiez sa mi nezdalo to s tou flasou, ved narobilo to riaden hluk a este aj sa dotklo zeme, to mal byt uz davno alarm spusteny... a ten senzor teploty bol tiez oranzovy dlhsie ako 5s a uz mal spustit alarm...
Ja hlavne nerozumiem tomu, preco dovnutra pre Scyllu poslali Michaela, ked ma zdravotne problemy a moze to kedykolvek posahat. Zbytocny risk.
Ja hlavne nerozumiem tomu, preco dovnutra pre Scyllu poslali Michaela, ked ma zdravotne problemy a moze to kedykolvek posahat. Zbytocny risk.
Ten diamant mal slúžiť iba na to aby urobil ryhu, ostatne urobil dusík, potom sa to pekne dalo vylomiť , inak tejto epizóde pekne stúpla sledovanosť , začalo sa hovoriť o konci PB a ľudia hneď kukajú (btw šu-do piata seria možno ani nebude) , a nabudúcu časť bude asi ešte viac lebo tie trailery a napätie (ako na začiatku PB
) Pre tých čo nevedia vydržať odporúčam si kuknúť trailer,sneak a promo fotky ale pozor kto sa chce nechať prekvapiť radšej nekukajte. S tou bombou mali fakt šťastie