kto nechce nech nepozera .. hehe
//
GothaR napísal:Šu-Do: ved uz to ani nepozeramZo 4tej serie som videl asi prve 3 diely a potom az ten ako sa prerezavali do tej rury
Takze zas mi staci
GothaR napísal:Šu-Do: ved uz to ani nepozeramZo 4tej serie som videl asi prve 3 diely a potom az ten ako sa prerezavali do tej rury
Takze zas mi staci
No mne to pripada tak, ze utiect mali povodne niekde v polovici prvej serie, ale vdaka uspechu sa to natiahlo. A natiahnut planovanie a pripravy na 12 dielov by nebol problem stale by to mohlo posobit prirodzene, tusim to aj na zaciatku nebolo take hrozne, ale ku koncu prvej serie to vzdy vyzeralo, ze uz v tom dieli budu utekat a stale nic.hojko napísal:Vies, GothaR, ale film je film a serial je serial, nemozes to porovnavat, ved aj v PB mohli v prvej ci druhej casti utiect z vaznice bez natahovania, ale potom by mal sen serial dve casti a skor by sa to dalo nazvat dvojdielnym filmom. Ale suhlasim s tym, ze je to robene pre peniaze a je cas to ukoncit, hoci v pripade tohto serialu nebude platit, ze v najlepsom treba prestat, pretoze mali skoncit uz davno. Urcite vsak serial dopozeram a budem sa tesit z dalsieho serialu, ktory ma chyti rovnako ako prva seria PBcka.
Ja súhlasím s hojkom, v najlepšom by to mali ukončiť, takže túto sériu by som považoval za vyvrcholenie s tým, že by sa im podarilo zničiť "Company".hojko napísal:Vies, GothaR, ale film je film a serial je serial, nemozes to porovnavat, ved aj v PB mohli v prvej ci druhej casti utiect z vaznice bez natahovania, ale potom by mal sen serial dve casti a skor by sa to dalo nazvat dvojdielnym filmom. Ale suhlasim s tym, ze je to robene pre peniaze a je cas to ukoncit, hoci v pripade tohto serialu nebude platit, ze v najlepsom treba prestat, pretoze mali skoncit uz davno. Urcite vsak serial dopozeram a budem sa tesit z dalsieho serialu, ktory ma chyti rovnako ako prva seria PBcka.
hm kvalitne trpol .... tak možno si jeden z mála, ale proste pri prvej sérii som večer nemohol zaspať bez toho aby som nerozmýšlal nad tým ako utečú, či sa im to vôbec podarí a čo sa im zasa poserie.... teraz ma samozrejme zaujíma či získajú scyllu, čo to vlastne je a ako to využíjú/zneužijú ale zaoberám sa tým len počas sledovania nejakej tej časti mimo toho moc nie....Retne napísal:Ja mozem povedat, ze ma to taha asi narovnako... druha a tretia neboli dobre, ale teraz pri poslednej casti so kvalitne trpol!