t0m4s3 napísal:Nemyslis si, ze toto je sposobene hamachi, ale skor pomalou (rozumej vysoka latencia - pingy) linkou.
nie nie podla mna je to v hamachi chyba lebo vtom basicu je urcena maximalna velkost prenesenia dat a pri premiu je rychlejsie prenesenie dat preto by som potreboval ten lincencny kod...
bart1234 napísal:nie nie podla mna je to v hamachi chyba lebo vtom basicu je urcena maximalna velkost prenesenia dat a pri premiu je rychlejsie prenesenie dat preto by som potreboval ten lincencny kod...
Myslis, ze Ti niekto da ten plateny kod ? Pochybujem
Nemohli by ste mi napisat preco mi nejde prezerat kamosove subory???
mame rovnaku verziu, sme pripojeny(svietime na zeleno) ale aj tak nejde...
napise ze: Cesta '\\IP' neexistuje alebo nie je adresárom
co to znamená ??? pls
zdar,chcem sa spýtať že či mi provider môže blokovať hamachi ? Pretože pokial som nemal wifi tak mi AoE2 išlo hrať a odkedy mám wifi tak nejde ani za svet! Keď sa chcem na niekoho pripojiť nenajde, ani keď natvrdo napíšem IP servera, a mňa vedia nájsť ale nejde im pripojiť ... a za ďalšie s kamošom ktorý má ten istý net mi to ide , žiadne problémy...nevie niekto čo sa s tým dá robiť ? lebo som už zúfalý, prosím neodpisujte mi nikto že si mám vypnúť firewall a skúsiť pingnúť...taká lama som zas neni...dík za každú odpoveď!!!
Caute mne idu hry cez hamachi tie v ktorych sa da napisat ip adresa hostujuceho pc ako napr. C a C Generals, ale hry kde sa neda napisat tak mi tam jednoducho neukaze tu hru. Pomôzte mi niekto prosim, lebo som uz zufaly.
Pozn. Firewalom to urcite nie je, mislim si ze netom (4g)
ok ja mam otazku.
chcem hrat z kamaratmi cs cez hamachi tak som vytvoril subor aliases nahadzal som tam ip presne ako to mas byt podla navodu ale ked potom spustim hamachi tak mi vyhodi nejake okno divne.
dam sem za chvilu screen