Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Slobodomurari, Illuminati + New World Order
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5 ... 27, 28, 29  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 12.11.2006

PríspevokZaslal: 09 Dec 2006, 19:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

a co je vlastne zle na tom, aby svetu vladli vysoko inteligentný a schopný Zidia ? Very Happy

ak by mal byt Traubner králom Slovenska ... ej, no, teda králov moc nemusím, ale ked tak urcite nech je to Traubner Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Aryan Angel
Addict
Addict

Založený: 04.08.2004

PríspevokZaslal: 09 Dec 2006, 20:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aldeberan napísal:
a co je vlastne zle na tom, aby svetu vladli vysoko inteligentný a schopný Zidia ? Very Happy

ak by mal byt Traubner králom Slovenska ... ej, no, teda králov moc nemusím, ale ked tak urcite nech je to Traubner Smile
Ty si blazon.

A napr. nacisticke Nemecko bolo tiez vedene inteligentnymi a schopnymi ludmi. Razz
Návrat hore
havarka
Medium Star
Medium Star

Založený: 06.02.2006

PríspevokZaslal: 09 Dec 2006, 20:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

inteligentný človek =! dobrý človek a tiež to platí opačne, to si treba uvedomiť.
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 13.07.2006

PríspevokZaslal: 09 Dec 2006, 22:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aryan Angel napísal:
Ty si blazon.

A napr. nacisticke Nemecko bolo tiez vedene inteligentnymi a schopnymi ludmi. Razz
chod to zakricat pred budovu policie,alebo pred parlament
Návrat hore
zelovoc
Guru
Guru

Stav: Prihlásený
Založený: 15.10.2005

PríspevokZaslal: 10 Dec 2006, 10:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
chod to zakricat pred budovu policie,alebo pred parlament
keby neboli inteligentny a schopny asi by sa k moci nedostali. to ze je niekto int. ete neznamena ze bude dobry
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Teflon
Light Expert
Light Expert

Založený: 29.03.2006

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 22:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

no tak teraz to celkom nechapem v com ma byt nebezpecenstvo tych ludi akoze to ze manipuluju svetom svetovou politikou ale o tom vsetci vieme len sa tvarime ze mi nic a nakoniec to robia vsetci ludia pri moci ako nepaci sa mi to tak vseobecne ale nevim si celkom dobre predstavit ako nas tyto ludia ohrozuju ak mi to niekto moze vysvetlit budem rad
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 22:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

zelovoc napísal:
keby neboli inteligentny a schopny asi by sa k moci nedostali. to ze je niekto int. ete neznamena ze bude dobry
my mame vo vlade akych?ani ani....cize ani tam nemuselo byt pravdilo z eboli vsetci inteligentny.ak si dobre pametam z dejaku tak hitler nebol vystudovany ani nahodou a isteho casu bol aj bezdomovec ci tak nieco.potom nieco zdedil a odisiel do nemecka.stal sa z neho bezvyznamny vojacik a neskor nestastnou nahodou sa dostal k moci.
a ti jeho kumpani..pche Laughing
Návrat hore
Aryan Angel
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 23:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

Teflon napísal:
no tak teraz to celkom nechapem v com ma byt nebezpecenstvo tych ludi akoze to ze manipuluju svetom svetovou politikou ale o tom vsetci vieme len sa tvarime ze mi nic a nakoniec to robia vsetci ludia pri moci ako nepaci sa mi to tak vseobecne ale nevim si celkom dobre predstavit ako nas tyto ludia ohrozuju ak mi to niekto moze vysvetlit budem rad
propagacia multikulturalizmu, homosexuality, konzumneho sposobu zivota, materializmu, zanik narodnych statov, atd... mne uz staci, tebe nie?

pinacolada Smile)), bezdomovec sa stane clovek ked nie je inteligentny Laughing inteligentni su studovani Laughing btw ti vo vlade studovani su.. ; ) lol bavis ma : )

co si este cital ? ze Wagner nebol dobry skladatel lebo bol antisemitista? Very Happy
Návrat hore
Stoporko
VIP
VIP

Založený: 28.12.2005

PríspevokZaslal: 13 Dec 2006, 23:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aryan Angel napísal:
propagacia multikulturalizmu, homosexuality, konzumneho sposobu zivota, materializmu, zanik narodnych statov, atd... mne uz staci, tebe nie?
plne suhlasim. Pekne si to vystihol. Len je zaujimave, ze vascina z toho ma nalepku "zapadna" kultura... looksinteresting...
Návrat hore
Teflon
Light Expert
Light Expert

Založený: 29.03.2006

PríspevokZaslal: 14 Dec 2006, 16:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aryan Angel napísal:

co ja viem ved to su normalne hodnoty este stale si mi nedal poriadne vysvetlenie a akoze nechapem co ti na tom vadi ty slovacisko Embarassed
Návrat hore
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 14 Dec 2006, 16:57    Predmet: Odpovedať s citátom  

Aryan Angel napísal:

pinacolada Smile)), bezdomovec sa stane clovek ked nie je inteligentny Laughing inteligentni su studovani Laughing btw ti vo vlade studovani su.. ; ) lol bavis ma : )

co si este cital ? ze Wagner nebol dobry skladatel lebo bol antisemitista? Very Happy
ty vsetko prekrucas Evil or Very Mad si povedal ze nemecko riadili inteligentny ludia.ja ti povem NE neboli inteligentny lebo to vsetko riadil byvali bezdomovec (schopny clovek by sa nikdy nestal bezdomovcom),nebyt dedictva po otcovi tak by tam zebral este pekne dlho.
len tak momochodom ze nie kazdy kto tu vladol bol vystudovany.taky janko luptak nebol velmi mudry.a medzi dnesnymi papalasmi by si tiez nasiel nevystudovanych a mozno aj vystudovanych no nie prilis inteligentnych...
Návrat hore
kali520
Guru
Guru

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 14 Dec 2006, 18:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

pinacolada napísal:
ty vsetko prekrucas Evil or Very Mad si povedal ze nemecko riadili inteligentny ludia.ja ti povem NE neboli inteligentny lebo to vsetko riadil byvali bezdomovec (schopny clovek by sa nikdy nestal bezdomovcom),nebyt dedictva po otcovi tak by tam zebral este pekne dlho.
len tak momochodom ze nie kazdy kto tu vladol bol vystudovany.taky janko luptak nebol velmi mudry.a medzi dnesnymi papalasmi by si tiez nasiel nevystudovanych a mozno aj vystudovanych no nie prilis inteligentnych...
Ti si trosku presduduj dejiny. Kazdy normalny vie ze hitler sa vypracoval tak vysoko najme vdaka svojmu recnickemu nadaniu. Ked vstupoval do DAP tak tam pracoval ako hlavny propagandista, myslim ze v roku 1923 (nej som si presne isty) uz mal za sebou hrstku vplivnych a bohatych ludi. Sefovy strany Dexlerovi dal taky navrh ze bud mu prenecha velenie strany a jeho dosadi do nejakej vyzsej funkcii alebo ze odyjde zo strany a vytvori si novu. Kedze mal za sebou dostatok vplivnych ludi tak Dexler na jeho poziadavky pristupil. Hitler ziskal stranu a premenoval ju casom na NSDAP.
Teflon sa pytal ze co nam vadi na tychto ludoch co maju moc asi mal na mysli Illuminatov a zidov. Pokial si myslis ze zabijanie ludi len na to aby elita bohatla je normalne tak tebe na nich asi nevadi nic ale mne to vadi. Teba berem ako takeho moc IN cloveka ktory velmi rad vyjadruje svoj nazor.
Návrat hore
jamess
Light Professional
Light Professional

Založený: 24.11.2005

PríspevokZaslal: 14 Dec 2006, 19:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

trosicku som zmateny...slobodomurari idu ruka v ruke s iluminatmi ci opacne? asi som nieco zle precital niekde, a som teraz zmateny trosicku...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 14 Dec 2006, 22:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

kali520 napísal:
Ti si trosku presduduj dejiny. Kazdy normalny vie ze hitler sa vypracoval tak vysoko najme vdaka svojmu recnickemu nadaniu. Ked vstupoval do DAP tak tam pracoval ako hlavny propagandista, myslim ze v roku 1923 (nej som si presne isty) uz mal za sebou hrstku vplivnych a bohatych ludi. Sefovy strany Dexlerovi dal taky navrh ze bud mu prenecha velenie strany a jeho dosadi do nejakej vyzsej funkcii alebo ze odyjde zo strany a vytvori si novu. Kedze mal za sebou dostatok vplivnych ludi tak Dexler na jeho poziadavky pristupil. Hitler ziskal stranu a premenoval ju casom na NSDAP.
Teflon sa pytal ze co nam vadi na tychto ludoch co maju moc asi mal na mysli Illuminatov a zidov. Pokial si myslis ze zabijanie ludi len na to aby elita bohatla je normalne tak tebe na nich asi nevadi nic ale mne to vadi. Teba berem ako takeho moc IN cloveka ktory velmi rad vyjadruje svoj nazor.
no to je dost smutne ze nemecko viedol clovek ktoremu islo iba dristanie.a potom to samozrejme aj tak dopadlo Rolling Eyes
Návrat hore
Aryan Angel
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 14 Dec 2006, 23:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

Teflon napísal:
co ja viem ved to su normalne hodnoty este stale si mi nedal poriadne vysvetlenie a akoze nechapem co ti na tom vadi ty slovacisko Embarassed

Hej a ako vidim zabudol som dodat degeneraciu hodnot :/

A ty pinacolada o com stale? to ze sa niekto stane bezdomovcom nemusi znamenat ze nie je inteligentny a to ze je niekto inteligentny neznamena ze je dobry. vsetko.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5 ... 27, 28, 29  Ďalšia
Strana 4 z 29

Prejdi na: