|
|
|
| Autor |
Správa |
Aldeberan Medium Expert

Stav:  Založený: 12.11.2006 Príspevky: 90
Zaslal: 09 Dec 2006, 19:37 Predmet: |
|
|
a co je vlastne zle na tom, aby svetu vladli vysoko inteligentný a schopný Zidia ?
ak by mal byt Traubner králom Slovenska ... ej, no, teda králov moc nemusím, ale ked tak urcite nech je to Traubner  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

Stav:  Založený: 04.08.2004 Príspevky: 3612 Bydlisko: Not Kosher Karma: 
|
Zaslal: 09 Dec 2006, 20:16 Predmet: |
|
|
| Aldeberan napísal: |
a co je vlastne zle na tom, aby svetu vladli vysoko inteligentný a schopný Zidia ?
ak by mal byt Traubner králom Slovenska ... ej, no, teda králov moc nemusím, ale ked tak urcite nech je to Traubner  |
Ty si blazon.
A napr. nacisticke Nemecko bolo tiez vedene inteligentnymi a schopnymi ludmi.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
havarka Medium Star

Stav:  Založený: 06.02.2006 Príspevky: 372
Zaslal: 09 Dec 2006, 20:46 Predmet: |
|
|
| inteligentný človek =! dobrý človek a tiež to platí opačne, to si treba uvedomiť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2456 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 09 Dec 2006, 22:19 Predmet: |
|
|
| Aryan Angel napísal: |
Ty si blazon.
A napr. nacisticke Nemecko bolo tiez vedene inteligentnymi a schopnymi ludmi.  |
chod to zakricat pred budovu policie,alebo pred parlament |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2706 Bydlisko: Long dick of the law Karma: 
|
Zaslal: 10 Dec 2006, 10:07 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
| chod to zakricat pred budovu policie,alebo pred parlament |
keby neboli inteligentny a schopny asi by sa k moci nedostali. to ze je niekto int. ete neznamena ze bude dobry |
|
| Návrat hore |
|
 |
Teflon Light Expert

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 79
Zaslal: 13 Dec 2006, 22:54 Predmet: |
|
|
| no tak teraz to celkom nechapem v com ma byt nebezpecenstvo tych ludi akoze to ze manipuluju svetom svetovou politikou ale o tom vsetci vieme len sa tvarime ze mi nic a nakoniec to robia vsetci ludia pri moci ako nepaci sa mi to tak vseobecne ale nevim si celkom dobre predstavit ako nas tyto ludia ohrozuju ak mi to niekto moze vysvetlit budem rad |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2456 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 13 Dec 2006, 22:57 Predmet: |
|
|
| zelovoc napísal: |
| keby neboli inteligentny a schopny asi by sa k moci nedostali. to ze je niekto int. ete neznamena ze bude dobry |
my mame vo vlade akych?ani ani....cize ani tam nemuselo byt pravdilo z eboli vsetci inteligentny.ak si dobre pametam z dejaku tak hitler nebol vystudovany ani nahodou a isteho casu bol aj bezdomovec ci tak nieco.potom nieco zdedil a odisiel do nemecka.stal sa z neho bezvyznamny vojacik a neskor nestastnou nahodou sa dostal k moci.
a ti jeho kumpani..pche  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

|
Zaslal: 13 Dec 2006, 23:04 Predmet: |
|
|
| Teflon napísal: |
| no tak teraz to celkom nechapem v com ma byt nebezpecenstvo tych ludi akoze to ze manipuluju svetom svetovou politikou ale o tom vsetci vieme len sa tvarime ze mi nic a nakoniec to robia vsetci ludia pri moci ako nepaci sa mi to tak vseobecne ale nevim si celkom dobre predstavit ako nas tyto ludia ohrozuju ak mi to niekto moze vysvetlit budem rad |
propagacia multikulturalizmu, homosexuality, konzumneho sposobu zivota, materializmu, zanik narodnych statov, atd... mne uz staci, tebe nie?
pinacolada )), bezdomovec sa stane clovek ked nie je inteligentny inteligentni su studovani btw ti vo vlade studovani su.. ; ) lol bavis ma : )
co si este cital ? ze Wagner nebol dobry skladatel lebo bol antisemitista?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Stoporko VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.12.2005 Príspevky: 741 Bydlisko: Holy Land Karma: 
|
Zaslal: 13 Dec 2006, 23:08 Predmet: |
|
|
| propagacia multikulturalizmu, homosexuality, konzumneho sposobu zivota, materializmu, zanik narodnych statov, atd... mne uz staci, tebe nie? |
plne suhlasim. Pekne si to vystihol. Len je zaujimave, ze vascina z toho ma nalepku "zapadna" kultura... looksinteresting... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Teflon Light Expert

Stav:  Založený: 29.03.2006 Príspevky: 79
Zaslal: 14 Dec 2006, 16:14 Predmet: |
|
|
| propagacia multikulturalizmu, homosexuality, konzumneho sposobu zivota, materializmu, zanik narodnych statov, atd... mne uz staci, tebe nie? |
co ja viem ved to su normalne hodnoty este stale si mi nedal poriadne vysvetlenie a akoze nechapem co ti na tom vadi ty slovacisko  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

|
Zaslal: 14 Dec 2006, 16:57 Predmet: |
|
|
propagacia multikulturalizmu, homosexuality, konzumneho sposobu zivota, materializmu, zanik narodnych statov, atd... mne uz staci, tebe nie?
pinacolada )), bezdomovec sa stane clovek ked nie je inteligentny inteligentni su studovani btw ti vo vlade studovani su.. ; ) lol bavis ma : )
co si este cital ? ze Wagner nebol dobry skladatel lebo bol antisemitista?  |
ty vsetko prekrucas si povedal ze nemecko riadili inteligentny ludia.ja ti povem NE neboli inteligentny lebo to vsetko riadil byvali bezdomovec (schopny clovek by sa nikdy nestal bezdomovcom),nebyt dedictva po otcovi tak by tam zebral este pekne dlho.
len tak momochodom ze nie kazdy kto tu vladol bol vystudovany.taky janko luptak nebol velmi mudry.a medzi dnesnymi papalasmi by si tiez nasiel nevystudovanych a mozno aj vystudovanych no nie prilis inteligentnych... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kali520 Guru

Stav:  Založený: 15.03.2006 Príspevky: 2779 Bydlisko: Valhalla Karma: 
|
Zaslal: 14 Dec 2006, 18:26 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
ty vsetko prekrucas si povedal ze nemecko riadili inteligentny ludia.ja ti povem NE neboli inteligentny lebo to vsetko riadil byvali bezdomovec (schopny clovek by sa nikdy nestal bezdomovcom),nebyt dedictva po otcovi tak by tam zebral este pekne dlho.
len tak momochodom ze nie kazdy kto tu vladol bol vystudovany.taky janko luptak nebol velmi mudry.a medzi dnesnymi papalasmi by si tiez nasiel nevystudovanych a mozno aj vystudovanych no nie prilis inteligentnych... |
Ti si trosku presduduj dejiny. Kazdy normalny vie ze hitler sa vypracoval tak vysoko najme vdaka svojmu recnickemu nadaniu. Ked vstupoval do DAP tak tam pracoval ako hlavny propagandista, myslim ze v roku 1923 (nej som si presne isty) uz mal za sebou hrstku vplivnych a bohatych ludi. Sefovy strany Dexlerovi dal taky navrh ze bud mu prenecha velenie strany a jeho dosadi do nejakej vyzsej funkcii alebo ze odyjde zo strany a vytvori si novu. Kedze mal za sebou dostatok vplivnych ludi tak Dexler na jeho poziadavky pristupil. Hitler ziskal stranu a premenoval ju casom na NSDAP.
Teflon sa pytal ze co nam vadi na tychto ludoch co maju moc asi mal na mysli Illuminatov a zidov. Pokial si myslis ze zabijanie ludi len na to aby elita bohatla je normalne tak tebe na nich asi nevadi nic ale mne to vadi. Teba berem ako takeho moc IN cloveka ktory velmi rad vyjadruje svoj nazor. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 721 Bydlisko: Bristol, GB Karma: 
|
Zaslal: 14 Dec 2006, 19:38 Predmet: |
|
|
| trosicku som zmateny...slobodomurari idu ruka v ruke s iluminatmi ci opacne? asi som nieco zle precital niekde, a som teraz zmateny trosicku... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

|
Zaslal: 14 Dec 2006, 22:13 Predmet: |
|
|
| kali520 napísal: |
Ti si trosku presduduj dejiny. Kazdy normalny vie ze hitler sa vypracoval tak vysoko najme vdaka svojmu recnickemu nadaniu. Ked vstupoval do DAP tak tam pracoval ako hlavny propagandista, myslim ze v roku 1923 (nej som si presne isty) uz mal za sebou hrstku vplivnych a bohatych ludi. Sefovy strany Dexlerovi dal taky navrh ze bud mu prenecha velenie strany a jeho dosadi do nejakej vyzsej funkcii alebo ze odyjde zo strany a vytvori si novu. Kedze mal za sebou dostatok vplivnych ludi tak Dexler na jeho poziadavky pristupil. Hitler ziskal stranu a premenoval ju casom na NSDAP.
Teflon sa pytal ze co nam vadi na tychto ludoch co maju moc asi mal na mysli Illuminatov a zidov. Pokial si myslis ze zabijanie ludi len na to aby elita bohatla je normalne tak tebe na nich asi nevadi nic ale mne to vadi. Teba berem ako takeho moc IN cloveka ktory velmi rad vyjadruje svoj nazor. |
no to je dost smutne ze nemecko viedol clovek ktoremu islo iba dristanie.a potom to samozrejme aj tak dopadlo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aryan Angel Addict

|
Zaslal: 14 Dec 2006, 23:08 Predmet: |
|
|
| Teflon napísal: |
co ja viem ved to su normalne hodnoty este stale si mi nedal poriadne vysvetlenie a akoze nechapem co ti na tom vadi ty slovacisko  |
Hej a ako vidim zabudol som dodat degeneraciu hodnot :/
A ty pinacolada o com stale? to ze sa niekto stane bezdomovcom nemusi znamenat ze nie je inteligentny a to ze je niekto inteligentny neznamena ze je dobry. vsetko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|