ak by mal byt Traubner králom Slovenska ... ej, no, teda králov moc nemusím, ale ked tak urcite nech je to Traubner
Slobodomurari, Illuminati + New World Order
Ty si blazon.Aldeberan napísal:a co je vlastne zle na tom, aby svetu vladli vysoko inteligentný a schopný Zidia ?![]()
ak by mal byt Traubner králom Slovenska ... ej, no, teda králov moc nemusím, ale ked tak urcite nech je to Traubner
A napr. nacisticke Nemecko bolo tiez vedene inteligentnymi a schopnymi ludmi.
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
no tak teraz to celkom nechapem v com ma byt nebezpecenstvo tych ludi akoze to ze manipuluju svetom svetovou politikou ale o tom vsetci vieme len sa tvarime ze mi nic a nakoniec to robia vsetci ludia pri moci ako nepaci sa mi to tak vseobecne ale nevim si celkom dobre predstavit ako nas tyto ludia ohrozuju ak mi to niekto moze vysvetlit budem rad
-
pinacolada
Guru wannabe
my mame vo vlade akych?ani ani....cize ani tam nemuselo byt pravdilo z eboli vsetci inteligentny.ak si dobre pametam z dejaku tak hitler nebol vystudovany ani nahodou a isteho casu bol aj bezdomovec ci tak nieco.potom nieco zdedil a odisiel do nemecka.stal sa z neho bezvyznamny vojacik a neskor nestastnou nahodou sa dostal k moci.zelovoc napísal:keby neboli inteligentny a schopny asi by sa k moci nedostali. to ze je niekto int. ete neznamena ze bude dobry
a ti jeho kumpani..pche
propagacia multikulturalizmu, homosexuality, konzumneho sposobu zivota, materializmu, zanik narodnych statov, atd... mne uz staci, tebe nie?Teflon napísal:no tak teraz to celkom nechapem v com ma byt nebezpecenstvo tych ludi akoze to ze manipuluju svetom svetovou politikou ale o tom vsetci vieme len sa tvarime ze mi nic a nakoniec to robia vsetci ludia pri moci ako nepaci sa mi to tak vseobecne ale nevim si celkom dobre predstavit ako nas tyto ludia ohrozuju ak mi to niekto moze vysvetlit budem rad
pinacolada
co si este cital ? ze Wagner nebol dobry skladatel lebo bol antisemitista?
-
pinacolada
Guru wannabe
ty vsetko prekrucasAryan Angel napísal:propagacia multikulturalizmu, homosexuality, konzumneho sposobu zivota, materializmu, zanik narodnych statov, atd... mne uz staci, tebe nie?
pinacolada)), bezdomovec sa stane clovek ked nie je inteligentny
inteligentni su studovani
btw ti vo vlade studovani su.. ; ) lol bavis ma : )
co si este cital ? ze Wagner nebol dobry skladatel lebo bol antisemitista?
len tak momochodom ze nie kazdy kto tu vladol bol vystudovany.taky janko luptak nebol velmi mudry.a medzi dnesnymi papalasmi by si tiez nasiel nevystudovanych a mozno aj vystudovanych no nie prilis inteligentnych...
Ti si trosku presduduj dejiny. Kazdy normalny vie ze hitler sa vypracoval tak vysoko najme vdaka svojmu recnickemu nadaniu. Ked vstupoval do DAP tak tam pracoval ako hlavny propagandista, myslim ze v roku 1923 (nej som si presne isty) uz mal za sebou hrstku vplivnych a bohatych ludi. Sefovy strany Dexlerovi dal taky navrh ze bud mu prenecha velenie strany a jeho dosadi do nejakej vyzsej funkcii alebo ze odyjde zo strany a vytvori si novu. Kedze mal za sebou dostatok vplivnych ludi tak Dexler na jeho poziadavky pristupil. Hitler ziskal stranu a premenoval ju casom na NSDAP.pinacolada napísal:ty vsetko prekrucassi povedal ze nemecko riadili inteligentny ludia.ja ti povem NE neboli inteligentny lebo to vsetko riadil byvali bezdomovec (schopny clovek by sa nikdy nestal bezdomovcom),nebyt dedictva po otcovi tak by tam zebral este pekne dlho.
len tak momochodom ze nie kazdy kto tu vladol bol vystudovany.taky janko luptak nebol velmi mudry.a medzi dnesnymi papalasmi by si tiez nasiel nevystudovanych a mozno aj vystudovanych no nie prilis inteligentnych...
Teflon sa pytal ze co nam vadi na tychto ludoch co maju moc asi mal na mysli Illuminatov a zidov. Pokial si myslis ze zabijanie ludi len na to aby elita bohatla je normalne tak tebe na nich asi nevadi nic ale mne to vadi. Teba berem ako takeho moc IN cloveka ktory velmi rad vyjadruje svoj nazor.
-
pinacolada
Guru wannabe
no to je dost smutne ze nemecko viedol clovek ktoremu islo iba dristanie.a potom to samozrejme aj tak dopadlokali520 napísal:Ti si trosku presduduj dejiny. Kazdy normalny vie ze hitler sa vypracoval tak vysoko najme vdaka svojmu recnickemu nadaniu. Ked vstupoval do DAP tak tam pracoval ako hlavny propagandista, myslim ze v roku 1923 (nej som si presne isty) uz mal za sebou hrstku vplivnych a bohatych ludi. Sefovy strany Dexlerovi dal taky navrh ze bud mu prenecha velenie strany a jeho dosadi do nejakej vyzsej funkcii alebo ze odyjde zo strany a vytvori si novu. Kedze mal za sebou dostatok vplivnych ludi tak Dexler na jeho poziadavky pristupil. Hitler ziskal stranu a premenoval ju casom na NSDAP.
Teflon sa pytal ze co nam vadi na tychto ludoch co maju moc asi mal na mysli Illuminatov a zidov. Pokial si myslis ze zabijanie ludi len na to aby elita bohatla je normalne tak tebe na nich asi nevadi nic ale mne to vadi. Teba berem ako takeho moc IN cloveka ktory velmi rad vyjadruje svoj nazor.
Hej a ako vidim zabudol som dodat degeneraciu hodnotTeflon napísal:co ja viem ved to su normalne hodnoty este stale si mi nedal poriadne vysvetlenie a akoze nechapem co ti na tom vadi ty slovacisko
A ty pinacolada o com stale? to ze sa niekto stane bezdomovcom nemusi znamenat ze nie je inteligentny a to ze je niekto inteligentny neznamena ze je dobry. vsetko.
-
pinacolada
Guru wannabe
to skor by som sa mal opytat ze ty o com...Aryan Angel napísal:Hej a ako vidim zabudol som dodat degeneraciu hodnot
A ty pinacolada o com stale? to ze sa niekto stane bezdomovcom nemusi znamenat ze nie je inteligentny a to ze je niekto inteligentny neznamena ze je dobry. vsetko.
// Tomasito: Pokial k teme nemas co napisat, nepis nic.
Hm, niekto sa tu pytal, co je spatne, ze svetu vladnu slobodomurari, iluminati, resp. zidia. Nuz, taktika slobodomurarstva a sionizmu sa po starocia nezmenila, je v podstate stale rovnaka - zmocnit sa financii, rozlozit verejnu mienku, zbavit narod jeho duse, ovladnut rozhodujuci politicky svet a potom tocit a hrat s narodmi ako s figurkami na sachovnici. Ako to tu vsak citam, este aj dnes sa najde vela naivnych ludi, ktori si myslia, ze ide len o nevinnu hru "nudiacich" sa intelektualov...
Uplne postaci, ked sa clovek zahlbi do mnozstva tzv. konspiracnych teorii, ktore su v hojnom pocte dostupne uz aj v nasom jazyku. Akokolvek sa niektore mozu zdat odvazne, realita je mnohokrat ovela ostrejsia. Uvadzam link na pohlad, ktori citatelovi ciastocne pootvori dvierka k ozajstnym praktikam a ucelu Slobodomurarstva dnesnych dni, resp. modernej historie vobec... Otvoreny list Vaclavovi Havlovi (nachadzaju sa tam zaujimave infos, z ktorych mnohe sa daju overit z alternativnych zdrojov).
Uplne postaci, ked sa clovek zahlbi do mnozstva tzv. konspiracnych teorii, ktore su v hojnom pocte dostupne uz aj v nasom jazyku. Akokolvek sa niektore mozu zdat odvazne, realita je mnohokrat ovela ostrejsia. Uvadzam link na pohlad, ktori citatelovi ciastocne pootvori dvierka k ozajstnym praktikam a ucelu Slobodomurarstva dnesnych dni, resp. modernej historie vobec... Otvoreny list Vaclavovi Havlovi (nachadzaju sa tam zaujimave infos, z ktorych mnohe sa daju overit z alternativnych zdrojov).
No nie je to normalne ale je to tak v kazdej epoche ludskych dejin a bolo to tak aj za nacistickeho nemecka ale oni si nevibrali spodinu ale zidov aby mohli bohatnut - vzdy to tak jekali520 napísal:Pokial si myslis ze zabijanie ludi len na to aby elita bohatla je normalne tak tebe na nich asi nevadi nic ale mne to vadi. Teba berem ako takeho moc IN cloveka ktory velmi rad vyjadruje svoj nazor.
Aryan Angel - vies ked zrelativizujes urcite hodnoty otvori sa pred tebou celkom iny svet sa mi zda ze sa to vola kulturny relativizmus (http://sk.wikipedia.org/wiki/Kultúrny_relativizmus)
Tomasito - no priznavam huste, ale celkom nechpem to akoze nacisti boli zidia (teda spon ty naj) a nicili zidov lebo... co a este teda ten list poukazuje na zverstva nacizmu tak celkom nechapem preco symptizujes s nacionalizmami alebo vseobecne s pravotocivou ideologickou stranou a za dalsie ja nie som najivny co sa tyka diania okolo mna ale moj postoj je ze ked niekto nieco chce robit tak ako robi (ci je homosexual, ci ma desat aut a droguje non-stop, alebo pochoduje v uniforme s hakovim krizom...) je mi to jedno ale nech sa nestara do druhych - najlepsie to vystihuje liberalisticke heslo osobna sloboda jedneho cloveka konci tam kde zacina osobna sloboda druheho - ale nie som lyberal a co sa tyka ulohy statu v spolocnosti tak ja by som to bez statu prezil si myslim - konecna faza komunizmu ale nie som ani komunista - takze nie som naivny ale relativista no nie moralny ale kulturny to si mozes byt isty
Bez obav... prominentni zidia sa o svoju kozu obavat nemuseli. BTW. uz som na tomto fore 2x spominal, ze Hitler bol na svojom vzostupe financovany ludmi z Wallstreet ako napr. Prescott Bush- dedo sucasneho prezidenta USA- G. W. Busha. Tiez napr. uz v teme Studia z Harvardu- Zidia ovladaju USA som uviedol nasl. uryvok...Teflon napísal:No nie je to normalne ale je to tak v kazdej epoche ludskych dejin a bolo to tak aj za nacistickeho nemecka ale oni si nevibrali spodinu ale zidov aby mohli bohatnut - vzdy to tak je
Takto sa nie len ze "elegantne" dostal System federalnych rezerv USA do ruk sukromneho kapitalu (jednym znajvyznamnejsich akcionarov je bankovy dom Rotschildovcov), ale povojnove nalady Holokaustu prakticky umoznili aj vznik statu Izrael.Ilumináti a Hitler
Veľmi dôkladne dokumentujúce dôkazy toho, že americké banky a priemyselné kruhy sa podieľali na vzostupe Hitlerovej 3. ríše, medzičasom stali sa verejne prístupnými. Účastníci zasadania, ktore sa konalo v júli 1929 v New Yorku a na ktorom sa okrem iných zúčastnil i mladý Rockefeller ako poverenec Standard Oil, sa dohodli na tom, že najúčinnejší prostriedok na zakončeie vtedajších hospodárskych problémov v Európe by bola revolúcia v Nemecku. Najprv uvažovali za účelom prevratu financovať Komunistickú stranu Nemecka-KPD. Túto myšlienku ale zavrhli, pretože ako následok hrozilo nežiadúce zvýšenie moci Sovietov v Európe. Zjednotili sa napokon na umožnení cesty k moci druhej extrémnej strane-NSDAP. Ilumináti boli pri rôznych rokovaniach s Hitlerom asi jediní a medzinárodní bankári, pomohli Hitlerovi až k prevzatiu moci roku 1933 peňažnými injekciami 130 mil. mariek. Dobre kalkulovali. Finančné nasadenie sa zaplatilo. Stál síce Ameriku neuveritiľnú sumu 400 mld. dolárov, ale nechal narásť štátnu zadĺženosť na 220 mld. dolárov. Tým sa ocitli USA hlboko v područí medzinárodných bankárov, odhliadnúc od iných predností, ktoré jednotlivo viedli k ďalšiemu rozmnoženiu závislosti.
Zdroj: Des Griffin - Wer regiert die Welt?