Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Tomasito napísal:Ziaden... ide o nazov jednej z lozi. Slobodomurarska loza B´nai Brit patri v strukture slobodomurarskeho spolocenstva medzi najvyssie zasvatene stupne, tzv. iluminatov. T.j. v pripade pojmu slobodomurari ide o sirsi pojem ako slobodomurarska loza.
mozem sa opytat preco a vlastne co tam robi komunizmus?
a moze mi dakto povedat co je RT??
pls velmi ma to zaujma
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

pinacolada: "RT = trust - najsilnejší svetový vplyv bankového domu Rotschildovcov. Ilumináti pod jeho vedením založili koncom I. svetovej vojny v USA tzv. Radu pre zahraničné vzťahy (Council on Foreign Relations – CFR). Podobné inštitúcie vytvorili aj v iných krajinách. Napríklad Veľká Británia má Britský ústav medzinárodných záležitostí (British Institute of Internacional Affairs...) a tak sa vplyv Rotschildovcov rozrástol do obrovských rozmerov." Na google si uz pri min. snahe o rodine Rotschildovcov najdes tony infos.

...

PS: Pokial ta to naozaj velmi zaujima, zacni napr. clankami v prvych prispevkoch temy, event. google. O zakladne infos by si sa mal aj sam trosicku pricinit...
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Skuste si precitat knuhu Dialnica do pekla. Mozno potom sa budete divat na taketo veci aj z tej druhej stranky.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

pHysIQ napísal:Skuste si precitat knuhu Dialnica do pekla. Mozno potom sa budete divat na taketo veci aj z tej druhej stranky.
Ako?
Unreal
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Unreal »

kali520 ma pravdu
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

a co je vlastne zle na tom, aby svetu vladli vysoko inteligentný a schopný Zidia ? :D

ak by mal byt Traubner králom Slovenska ... ej, no, teda králov moc nemusím, ale ked tak urcite nech je to Traubner :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Aldeberan napísal:a co je vlastne zle na tom, aby svetu vladli vysoko inteligentný a schopný Zidia ? :D

ak by mal byt Traubner králom Slovenska ... ej, no, teda králov moc nemusím, ale ked tak urcite nech je to Traubner :)
Ty si blazon.

A napr. nacisticke Nemecko bolo tiez vedene inteligentnymi a schopnymi ludmi. :P
havarka
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa havarka »

inteligentný človek =! dobrý človek a tiež to platí opačne, to si treba uvedomiť.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Ty si blazon.

A napr. nacisticke Nemecko bolo tiez vedene inteligentnymi a schopnymi ludmi. :P
chod to zakricat pred budovu policie,alebo pred parlament
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pinacolada napísal:chod to zakricat pred budovu policie,alebo pred parlament
keby neboli inteligentny a schopny asi by sa k moci nedostali. to ze je niekto int. ete neznamena ze bude dobry
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

no tak teraz to celkom nechapem v com ma byt nebezpecenstvo tych ludi akoze to ze manipuluju svetom svetovou politikou ale o tom vsetci vieme len sa tvarime ze mi nic a nakoniec to robia vsetci ludia pri moci ako nepaci sa mi to tak vseobecne ale nevim si celkom dobre predstavit ako nas tyto ludia ohrozuju ak mi to niekto moze vysvetlit budem rad
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:keby neboli inteligentny a schopny asi by sa k moci nedostali. to ze je niekto int. ete neznamena ze bude dobry
my mame vo vlade akych?ani ani....cize ani tam nemuselo byt pravdilo z eboli vsetci inteligentny.ak si dobre pametam z dejaku tak hitler nebol vystudovany ani nahodou a isteho casu bol aj bezdomovec ci tak nieco.potom nieco zdedil a odisiel do nemecka.stal sa z neho bezvyznamny vojacik a neskor nestastnou nahodou sa dostal k moci.
a ti jeho kumpani..pche :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Teflon napísal:no tak teraz to celkom nechapem v com ma byt nebezpecenstvo tych ludi akoze to ze manipuluju svetom svetovou politikou ale o tom vsetci vieme len sa tvarime ze mi nic a nakoniec to robia vsetci ludia pri moci ako nepaci sa mi to tak vseobecne ale nevim si celkom dobre predstavit ako nas tyto ludia ohrozuju ak mi to niekto moze vysvetlit budem rad
propagacia multikulturalizmu, homosexuality, konzumneho sposobu zivota, materializmu, zanik narodnych statov, atd... mne uz staci, tebe nie?

pinacolada :))), bezdomovec sa stane clovek ked nie je inteligentny :lol: inteligentni su studovani :lol: btw ti vo vlade studovani su.. ; ) lol bavis ma : )

co si este cital ? ze Wagner nebol dobry skladatel lebo bol antisemitista? :D
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Aryan Angel napísal:propagacia multikulturalizmu, homosexuality, konzumneho sposobu zivota, materializmu, zanik narodnych statov, atd... mne uz staci, tebe nie?
plne suhlasim. Pekne si to vystihol. Len je zaujimave, ze vascina z toho ma nalepku "zapadna" kultura... looksinteresting...
Teflon
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Teflon »

Aryan Angel napísal:propagacia multikulturalizmu, homosexuality, konzumneho sposobu zivota, materializmu, zanik narodnych statov, atd... mne uz staci, tebe nie?
co ja viem ved to su normalne hodnoty este stale si mi nedal poriadne vysvetlenie a akoze nechapem co ti na tom vadi ty slovacisko :oops:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pinacolada :))), bezdomovec sa stane clovek ked nie je inteligentny :lol: inteligentni su studovani :lol: btw ti vo vlade studovani su.. ; ) lol bavis ma : )

co si este cital ? ze Wagner nebol dobry skladatel lebo bol antisemitista? :D
ty vsetko prekrucas :evil: si povedal ze nemecko riadili inteligentny ludia.ja ti povem NE neboli inteligentny lebo to vsetko riadil byvali bezdomovec (schopny clovek by sa nikdy nestal bezdomovcom),nebyt dedictva po otcovi tak by tam zebral este pekne dlho.
len tak momochodom ze nie kazdy kto tu vladol bol vystudovany.taky janko luptak nebol velmi mudry.a medzi dnesnymi papalasmi by si tiez nasiel nevystudovanych a mozno aj vystudovanych no nie prilis inteligentnych...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

pinacolada napísal:ty vsetko prekrucas :evil: si povedal ze nemecko riadili inteligentny ludia.ja ti povem NE neboli inteligentny lebo to vsetko riadil byvali bezdomovec (schopny clovek by sa nikdy nestal bezdomovcom),nebyt dedictva po otcovi tak by tam zebral este pekne dlho.
len tak momochodom ze nie kazdy kto tu vladol bol vystudovany.taky janko luptak nebol velmi mudry.a medzi dnesnymi papalasmi by si tiez nasiel nevystudovanych a mozno aj vystudovanych no nie prilis inteligentnych...
Ti si trosku presduduj dejiny. Kazdy normalny vie ze hitler sa vypracoval tak vysoko najme vdaka svojmu recnickemu nadaniu. Ked vstupoval do DAP tak tam pracoval ako hlavny propagandista, myslim ze v roku 1923 (nej som si presne isty) uz mal za sebou hrstku vplivnych a bohatych ludi. Sefovy strany Dexlerovi dal taky navrh ze bud mu prenecha velenie strany a jeho dosadi do nejakej vyzsej funkcii alebo ze odyjde zo strany a vytvori si novu. Kedze mal za sebou dostatok vplivnych ludi tak Dexler na jeho poziadavky pristupil. Hitler ziskal stranu a premenoval ju casom na NSDAP.
Teflon sa pytal ze co nam vadi na tychto ludoch co maju moc asi mal na mysli Illuminatov a zidov. Pokial si myslis ze zabijanie ludi len na to aby elita bohatla je normalne tak tebe na nich asi nevadi nic ale mne to vadi. Teba berem ako takeho moc IN cloveka ktory velmi rad vyjadruje svoj nazor.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

trosicku som zmateny...slobodomurari idu ruka v ruke s iluminatmi ci opacne? asi som nieco zle precital niekde, a som teraz zmateny trosicku...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Ti si trosku presduduj dejiny. Kazdy normalny vie ze hitler sa vypracoval tak vysoko najme vdaka svojmu recnickemu nadaniu. Ked vstupoval do DAP tak tam pracoval ako hlavny propagandista, myslim ze v roku 1923 (nej som si presne isty) uz mal za sebou hrstku vplivnych a bohatych ludi. Sefovy strany Dexlerovi dal taky navrh ze bud mu prenecha velenie strany a jeho dosadi do nejakej vyzsej funkcii alebo ze odyjde zo strany a vytvori si novu. Kedze mal za sebou dostatok vplivnych ludi tak Dexler na jeho poziadavky pristupil. Hitler ziskal stranu a premenoval ju casom na NSDAP.
Teflon sa pytal ze co nam vadi na tychto ludoch co maju moc asi mal na mysli Illuminatov a zidov. Pokial si myslis ze zabijanie ludi len na to aby elita bohatla je normalne tak tebe na nich asi nevadi nic ale mne to vadi. Teba berem ako takeho moc IN cloveka ktory velmi rad vyjadruje svoj nazor.
no to je dost smutne ze nemecko viedol clovek ktoremu islo iba dristanie.a potom to samozrejme aj tak dopadlo :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Teflon napísal:co ja viem ved to su normalne hodnoty este stale si mi nedal poriadne vysvetlenie a akoze nechapem co ti na tom vadi ty slovacisko :oops:
Hej a ako vidim zabudol som dodat degeneraciu hodnot :/

A ty pinacolada o com stale? to ze sa niekto stane bezdomovcom nemusi znamenat ze nie je inteligentny a to ze je niekto inteligentny neznamena ze je dobry. vsetko.
Napísať odpoveď