|
| Autor |
Správa |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
IZZi-BA Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.04.2007 Príspevky: 659 Bydlisko: BA zatial Karma: 
|
Zaslal: 05 Jan 2008, 21:22 Predmet: |
|
|
| keby sa nam daco taketo stane aj vo futbale keby sa dostaneme aspon na daky svetovy alebo europsky sampionat to by bolo daco uzasne pri hokeji ktory neni u mna sport cislo 1 mi behal mraz po chrbte a este aj beha ked si na to spomeniem a co by to bolo pri futbale.... no ja neviem to co na tom turnaji ukazali to nikdy nikdo nezabudne od vtedy som hrdy ze som slovak |
|
| Návrat hore |
|
 |
EnQuist Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.12.2007 Príspevky: 30
Zaslal: 05 Jan 2008, 22:11 Predmet: |
|
|
| Ano podobne,my sme sedeli v jednom bare bolo tam asi 200 ludi a ked dal Bondra gol..tak vsetci hukali a ja som padol na kolena a so slzami v ociach som bozkaval slovensku vlajku a reval som na plne hrdlo GOOOOOOLL,a hukal som,reval,plakal,smial sa,proste vsetko emocionalne vypatie vyslo zo mna von....a veril v jedno,porazime RUSOV..a stalo sa. Nasledne na to,ked komentator oznamil 5.milionom slovakom ze sme majstrami sme vsetci plakali od stastia,a objimali,revali,hukali atd... a zabudol som dodat,od toho momentu teda od Petovho golu tam cca 200.ludi robilo to zname...We Will Rock You,to bolo tiez pekne |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.04.2006 Príspevky: 1740 Bydlisko: Offline.. Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2008, 5:26 Predmet: |
|
|
mierne OT, ale aj tak..ja som tiez skor futbalovy fanusik,ale akurat sme sa vcera s kamaratom zhodli, ze ak by sa mal robit rebricek najvyznamnejsich sportovych udalosti tak Artmediu by sme dali na prve miesto a to dokonca aj pred Goteborg, pre mna nieco uzasne..tym nechcem podcenovat vitazstvo na ms v goteborgu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 06 Jan 2008, 12:11 Predmet: |
|
|
Mám na mysli " Zlatí chlapci z Goteborgu " alebo tak nejak ...
Išlo o všetky skrátené zápasy od základnej skupiny až po finále, ale len z Goteborgu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Qu!r!@5h Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.08.2006 Príspevky: 111 Bydlisko: Košice Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2008, 12:52 Predmet: |
|
|
To bol super hokej a este lepsie hlasky od Stana Stefanika a Milosa Kovaca, v kuse to doma pozeram a sulam sa z toho.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Key5ers0ze King

|
Zaslal: 06 Jan 2008, 15:01 Predmet: |
|
|
| schw33k napísal: |
Mám na mysli " Zlatí chlapci z Goteborgu " alebo tak nejak ...
Išlo o všetky skrátené zápasy od základnej skupiny až po finále, ale len z Goteborgu |
upsi, tak to sry... ale verim tomu, ze to nejaky fanda ma..u stv ma to neprekvapuje, esteze to nepradavaju na tych kotocuch..idu s dobou jak sa patri  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Peky05 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2007 Príspevky: 580 Bydlisko: KE Karma: 
|
Zaslal: 06 Jan 2008, 15:47 Predmet: |
|
|
| pametam sa bolo to daco uzastne kvoli tomu som si aj kupil ediciu co vidala stv a niekedy si pozrem tie zapasy aj co sme vyhrali brondz proti cesku |
|
| Návrat hore |
|
 |
Arthas06 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.08.2007 Príspevky: 131 Bydlisko: Martíííííín Karma: 
|
Zaslal: 21 Jan 2008, 17:33 Predmet: |
|
|
| To bol vtedy za úspech škoda že už sme sa zlajdačili ale mohli by sme to ešte zopakovať ale pekný zážitok. |
|
| Návrat hore |
|
 |
bubnar777 Novice

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.02.2008 Príspevky: 3 Bydlisko: Jakubany Karma: 
|
Zaslal: 05 Feb 2008, 18:45 Predmet: re:majstrovstva sveta 2002 |
|
|
| jasne ze si nato spominam doma mam aj video ako sme sa tsali majstrami sveta...a dost casto si ho pozeram...a najradsej spominam na Petra bondru....a na ten gol proti kanade sekundu pred koncom druhej casti a ten finalovi bol tiez excelentny...Peto nam pomohol vtych najtazsich chvilach....takisto aj ked sme boli bronzovy to uz pod vedenim Hossu....ale aj tak si myslim ze nikto nema a ani nebude mat na taktiku Filca ten vedel urobit taky tim ako nikto nikdy prednim.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 782 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 08 Feb 2008, 23:08 Predmet: |
|
|
bol to velky uspech, mal som z toho radost... dokonca som si kupil knihu o MS  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1736 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 20:36 Predmet: |
|
|
mám otázku..neviete kde by som zohnal čisto DVD MS 2002 Zlato na nete? Chcel by som to kúpiť osobitne..Skúšam googliť ale nič normal som nenašiel..
Vopred díki.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lub0$ Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.06.2007 Príspevky: 722 Bydlisko: UK Karma: 
|
Zaslal: 23 Feb 2008, 22:21 Predmet: |
|
|
Pamatam sa nato, dost dobre. Ako sme s napatim sedeli pred TV a zrazu sme vsetci doma vyskocili a zvrieskli goooool!!!! Bolo to super, jedna vec co ma mrzi ze som mal asi len 9/10 roko, cize som si to tak neuzil ,teraz by som uz zabehol do nejakeho podnikus kamaratmi a bola by vacsia zabava
Jak som ja zavidel tym co ukazovali z Blavi v meste pod velkou obrazovkou, to bola parada vzdy som im zavidel A priznam sa aj ja ze stale sa mi hrnu slzy do oci ked to pozeram.
A este taka spomienka ked som to nevydrzal a musel som ist curat pocas zapasu a v hajzli sme mali otvorene okno a ja si tak curam a odrazu pocujem z vonku zo sidliska z niekolych okien GOOOOOOOL! Hned som vedel , ze sme dali gol
Toto video je dobre http://www.youtube.com/watch?v=XFe5Z9lmXxc&feature=related a najviac sa mi paci, ako komentator na konci hovori, Slovensko vyhraaava a posiela Svedov...........do boja o tretie miesto
Edit.............a asi najkrajsie video este krajsich golov s peknou pesnickou (ktorej text si stale pamatam ) a som sa skoro rozplakal a citim zimomriavky po celom tele  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ZitePunkom Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 901 Bydlisko: Seru na Vás,já du domů.. Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2008, 1:54 Predmet: |
|
|
Hej...bolo to prekrásne..ešte aj teraz..a to som si len čítal prvý príspevko mi behal mráz po tele..Bolo to neskutočne nádherné..bol som doma..a pamätám si na to..ako by to bolo včera..krásny pocit..Ešte aj to video..len zimomriavky..aj po toľkých rokoch..Hej..komentátor sa trošku preriekol.. ale bolo to super.. fakt krásne..
Ďakujeme chlapci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1765 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2008, 11:02 Predmet: Re: SPOMIENKY NA GOTEBORG 2002 |
|
|
| EnQuist napísal: |
| stále keď to vidím mám slzy v očiach. |
NO nie si sam , po precitani prveho postu som mal aj ja dost.
Ani by som nepoveal ze to uz je 5 rokov, no asi, vtedy som este hraval hokej tak to bolo super, sam som sa aj dotkol toho zlateho kovu ktory sme ziskali, pretoze som vtedy hraval s Jakubom Bacom, synom Jergusa Bacu tak on nam kazdemu v muztstve daroval podpis kartu s venovanim od kazdeho hraca ktory vtedy hral na MS. Pekne spomienky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|