Obsah fóra www.hojko.com
Cvaknito.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

SPOMIENKY NA GOTEBORG 2002
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Key5ers0ze
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 28.04.2006

PríspevokZaslal: 05 Jan 2008, 17:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

schw33k napísal:
STV vydalo DVD z finále ?
Keď som v " zlatom fonde " zisťoval info , odpísali mi , že majú jedine zostrihy MS Goteborg 2002 a dokonca iba na VHS
ale ano, len to nebola STV tusim..kupoval som to pre brata, pockaj mam aj link Very Happy http://www.forzashop.sk/ganet/forza/music/shop.nsf/tpages/5cff061c3047d0dbc1256e82002c796e
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
IZZi-BA
Star
Star

Založený: 20.04.2007

PríspevokZaslal: 05 Jan 2008, 21:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

keby sa nam daco taketo stane aj vo futbale keby sa dostaneme aspon na daky svetovy alebo europsky sampionat to by bolo daco uzasne pri hokeji ktory neni u mna sport cislo 1 mi behal mraz po chrbte a este aj beha ked si na to spomeniem a co by to bolo pri futbale.... no ja neviem to co na tom turnaji ukazali to nikdy nikdo nezabudne od vtedy som hrdy ze som slovak
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
EnQuist
Amateur
Amateur

Založený: 09.12.2007

PríspevokZaslal: 05 Jan 2008, 22:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ano podobne,my sme sedeli v jednom bare bolo tam asi 200 ludi a ked dal Bondra gol..tak vsetci hukali a ja som padol na kolena a so slzami v ociach som bozkaval slovensku vlajku a reval som na plne hrdlo GOOOOOOLL,a hukal som,reval,plakal,smial sa,proste vsetko emocionalne vypatie vyslo zo mna von....a veril v jedno,porazime RUSOV..a stalo sa. Nasledne na to,ked komentator oznamil 5.milionom slovakom ze sme majstrami sme vsetci plakali od stastia,a objimali,revali,hukali atd... a zabudol som dodat,od toho momentu teda od Petovho golu tam cca 200.ludi robilo to zname...We Will Rock You,to bolo tiez pekne
Návrat hore
Key5ers0ze
King
King

PríspevokZaslal: 06 Jan 2008, 5:26    Predmet: Odpovedať s citátom  

IZZi-BA napísal:
...
mierne OT, ale aj tak..ja som tiez skor futbalovy fanusik,ale akurat sme sa vcera s kamaratom zhodli, ze ak by sa mal robit rebricek najvyznamnejsich sportovych udalosti tak Artmediu by sme dali na prve miesto a to dokonca aj pred Goteborg, pre mna nieco uzasne..tym nechcem podcenovat vitazstvo na ms v goteborgu Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
schw33k
Guru
Guru

Založený: 24.05.2006

PríspevokZaslal: 06 Jan 2008, 12:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

Key5ers0ze napísal:
ale ano, len to nebola STV tusim..kupoval som to pre brata, pockaj mam aj link Very Happy http://www.forzashop.sk/ganet/forza/music/shop.nsf/tpages/5cff061c3047d0dbc1256e82002c796e
Mám na mysli " Zlatí chlapci z Goteborgu " alebo tak nejak ...
Išlo o všetky skrátené zápasy od základnej skupiny až po finále, ale len z Goteborgu
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Qu!r!@5h
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 15.08.2006

PríspevokZaslal: 06 Jan 2008, 12:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

To bol super hokej a este lepsie hlasky od Stana Stefanika a Milosa Kovaca, v kuse to doma pozeram a sulam sa z toho. Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Key5ers0ze
King
King

PríspevokZaslal: 06 Jan 2008, 15:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

schw33k napísal:
Mám na mysli " Zlatí chlapci z Goteborgu " alebo tak nejak ...
Išlo o všetky skrátené zápasy od základnej skupiny až po finále, ale len z Goteborgu
upsi, tak to sry... Smile ale verim tomu, ze to nejaky fanda ma..u stv ma to neprekvapuje, esteze to nepradavaju na tych kotocuch..idu s dobou jak sa patri Razz
Návrat hore
Peky05
Star
Star

Založený: 01.07.2007

PríspevokZaslal: 06 Jan 2008, 15:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

pametam sa bolo to daco uzastne kvoli tomu som si aj kupil ediciu co vidala stv a niekedy si pozrem tie zapasy aj co sme vyhrali brondz proti cesku
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Arthas06
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 26.08.2007

PríspevokZaslal: 21 Jan 2008, 17:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

To bol vtedy za úspech škoda že už sme sa zlajdačili ale mohli by sme to ešte zopakovať ale pekný zážitok.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
bubnar777
Novice
Novice

Založený: 05.02.2008

PríspevokZaslal: 05 Feb 2008, 18:45    Predmet: re:majstrovstva sveta 2002 Odpovedať s citátom  

jasne ze si nato spominam doma mam aj video ako sme sa tsali majstrami sveta...a dost casto si ho pozeram...a najradsej spominam na Petra bondru....a na ten gol proti kanade sekundu pred koncom druhej casti a ten finalovi bol tiez excelentny...Peto nam pomohol vtych najtazsich chvilach....takisto aj ked sme boli bronzovy to uz pod vedenim Hossu....ale aj tak si myslim ze nikto nema a ani nebude mat na taktiku Filca ten vedel urobit taky tim ako nikto nikdy prednim....
Návrat hore
tomek00
Light Professional
Light Professional

Založený: 23.12.2006

PríspevokZaslal: 08 Feb 2008, 23:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

bol to velky uspech, mal som z toho radost... dokonca som si kupil knihu o MS
Návrat hore
Soviet
King
King

Založený: 20.10.2006

PríspevokZaslal: 23 Feb 2008, 20:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

mám otázku..neviete kde by som zohnal čisto DVD MS 2002 Zlato na nete? Chcel by som to kúpiť osobitne..Skúšam googliť ale nič normal som nenašiel..
Vopred díki..
Návrat hore
Lub0$
Light Professional
Light Professional

Založený: 03.06.2007

PríspevokZaslal: 23 Feb 2008, 22:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pamatam sa nato, dost dobre. Ako sme s napatim sedeli pred TV a zrazu sme vsetci doma vyskocili a zvrieskli goooool!!!! Bolo to super, jedna vec co ma mrzi ze som mal asi len 9/10 roko, cize som si to tak neuzil ,teraz by som uz zabehol do nejakeho podnikus kamaratmi a bola by vacsia zabava Cool
Jak som ja zavidel tym co ukazovali z Blavi v meste pod velkou obrazovkou, to bola parada vzdy som im zavidel Confused A priznam sa aj ja ze stale sa mi hrnu slzy do oci ked to pozeram. Embarassed
A este taka spomienka ked som to nevydrzal a musel som ist curat pocas zapasu a v hajzli sme mali otvorene okno a ja si tak curam a odrazu pocujem z vonku zo sidliska z niekolych okien GOOOOOOOL! Hned som vedel , ze sme dali gol

Toto video je dobre http://www.youtube.com/watch?v=XFe5Z9lmXxc&feature=related a najviac sa mi paci, ako komentator na konci hovori, Slovensko vyhraaava a posiela Svedov...........do boja o tretie miesto Laughing Very Happy

Edit.............a asi najkrajsie video este krajsich golov s peknou pesnickou (ktorej text si stale pamatam Very Happy ) a som sa skoro rozplakal a citim zimomriavky po celom tele Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
ZitePunkom
Light Professional
Light Professional

Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 24 Feb 2008, 1:54    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hej...bolo to prekrásne..ešte aj teraz..a to som si len čítal prvý príspevko mi behal mráz po tele..Bolo to neskutočne nádherné..bol som doma..a pamätám si na to..ako by to bolo včera..krásny pocit..Ešte aj to video..len zimomriavky..aj po toľkých rokoch..Hej..komentátor sa trošku preriekol.. Very Happy ale bolo to super.. fakt krásne.. Smile
Ďakujeme chlapci AA
Návrat hore
Retne
King
King

Založený: 01.08.2004

PríspevokZaslal: 24 Feb 2008, 11:02    Predmet: Re: SPOMIENKY NA GOTEBORG 2002 Odpovedať s citátom  

EnQuist napísal:
stále keď to vidím mám slzy v očiach.
NO nie si sam , po precitani prveho postu som mal aj ja dost.

Ani by som nepoveal ze to uz je 5 rokov, no asi, vtedy som este hraval hokej tak to bolo super, sam som sa aj dotkol toho zlateho kovu ktory sme ziskali, pretoze som vtedy hraval s Jakubom Bacom, synom Jergusa Bacu tak on nam kazdemu v muztstve daroval podpis kartu s venovanim od kazdeho hraca ktory vtedy hral na MS. Pekne spomienky Smile
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

Prejdi na: