Surodenec - Kazišuk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Muffi
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Surodenec - Kazišuk

Príspevok od používateľa Muffi »

Sedím si v izbe a snažím sa učiť na pre mňa dosť dôležitú skúšku a už asi hodinu nechtiac počúvam neskutočne otravný telefonický rozhovor spolubývajúceho frajerky s nejakou jej kamarátkou a spomenul som si na túto tému, tak som sa rozhodol o jej oživenie.

Som v podobnej ale zároveň úplne opačnej situácii než mal zakladateľ témy - a to teda že kazišukom som ja :-D

Pokúsim sa vysvetliť situáciu a problém z nej už by mal byť jasný. Takže bývam na intráku v maličkej izbe pre 2 ľudí do ktorej vedenie intráku z kapacitných dôvodov natlačilo tretiu posteľ a teda bývame traja na dvojke izbe, v ktorej nie je takmer žiadny priestor už len vďaka nábytku a ešte keď sa tu natlačia traja ľudia tak sa tu prakticky nedá pohnúť.
Jeden zo spolubývajúcich si našiel frajerku a ako čerství zaľúbenci má už druhý mesiac neustálu potrebu ju mať na izbe v podstate stále, keď má príležitosť. A teda takmer každý deň (aj noc).

Ten druhý spolubývajúci tu väčšinou nie je, takže to žiaľ ani nie je spoločný problém, ale iba môj. Najprv som sa snažil byť maximálne ústretový, šiel som sadnúť na pivo, pár krát som prespal u kamoša, ktorý mal na izbe voľno, snažil som sa proste chlapcovi dopriať priestor nech si užije radosti. Lenže ponúkni ľuďom prst...
Myslel som si, že keď páriku doprajem 2-3x do týždňa pokoj, tak na moju prítomnosť budú brať väčší ohľad. Ale kdeže. Stále, keď prídem na vlastnú izbu a sú tu oni dvaja osamote (čo je dosť často) som vystavený obviňujúcim pohľadom (čo si to predsa dovoľujem ich rušiť) a cítim sa teda dosť trápne aj za nich dvoch. Nemám žiaľ peniaze na každodenné vysedávanie po podnikoch a taktiež ma nebaví bývať u iných ľudí, keď mám izbu, za ktorú si platím.

Pokúsil som sa dať im najavo, že mi to začína prekážať a to pomerne jasnými gestami (keď prídem na izbu a vyruším ich, tak väčšinou rovno poviem , že je mi fakt ľúto že vyrušujem, ale bývam tu aj ja) a nič, pokračuje to aj druhý mesiac. Na dvojke izbe sme po väčšinu času 3-4 ľudia a je tu proste tesno. Korunkou už je iba fakt, že tá jeho frajerka mi prichodí ako ozaj neskutočne otravná osoba (hodinové telefonáty o somarinách s kamarátkami, púšťanie priblblej muziky atď.) Pokúšal som sa na to ísť okľukou cez kamarátku jeho frajerky, ktorá sa za mňa prihovorila ale nič nedocielila. Pokúsil som sa ísť na to aj priamo a spýtal som sa spolubývajúceho, či nemôžu aj oni ísť niekam inam keď sa potrebujem učiť. On ma odbavil len tým, že budú ticho a bolo..

Momentálne sa potrebujem učiť na skúšky lenže po celý čas je tu hluk, musím počúvať oné telefonáty a aj vďaka tomu teraz namiesto učenia píšem takéto príspevky. :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ked to nejde po dobrom, tak to ide silou. A ked to nejde silou, tak to ide este vacsou silou.
Vobec sa im nemas za co ospravedlnovat, vykonavas tam ubytovacie pravo.
Muffi
Addict
Addict

Ak narážaš na bitku alebo také niečo tak v tomto prípade to ozaj nebude riešenie, to by som pravdepodobne ešte dostal po hube keby som si začal :lol:
A samozrejme viem, že mám plné právo tu byť, ale to moju situáciu veľmi nevyrieši.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Nie bitka, normálne povedať že tam chceš bývať a chceš mať kľud a že ona tam nemá čo hľadať = sila. Je to neodškriepiteľné.
Väčšia sila = udanie na ubytovateľa že tam je neoprávnený bývajúci.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ako ja sa čudujem aj jemu/jej, že ich to baví byť s tretou osobou furt. :lol:

A keď na to nemáš fyzicky, tak sa im to skús nejak znepríjemňovať ty, aby zmizli, ak teda ignorujú rozumný dohovor. Posledná možnosť tá úradná.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Prestuduj si ubytovaci poriadok, u nas to bolo tak, ze si mohol mat navstevu iba na 3 noci tyzdenne. Alebo sa mozes poradit s vedenim internatu, ci sa proti tomu da nejako legalne branit.
Najlepsie je zvyknut si ucit sa so sluchadlami a dobrou hudbou, vtedy sa najlepsie uzavries pred okolitym svetom a mas pokoj :) Ja som si musel zvyknut hlavne kvoli hluku z ulice.
Muffi
Addict
Addict

Oficiálnou cestou tiež veľa vody nenamútim, chalan je veľký aktivista vo všetkých možných školských krúžkoch a súťažiach, na ubytovacom oddelení dobre známy a obľúbený, za dievča si aj normálne platí, takže tu ani nie je načierno.

No skúsim teda aspoň im znepríjemniť chvíle so mnou, hádam im po čase doklepne, že mi robia 2 a 3 kolesá na fúriku :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No tak to si v dost blbej situacii, ked tam je baba legalne, tak s tym vela neurobis. Ostava len dohoda a k tej sa ocividne nemaju.
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Ale aspon u nas to je tak, ze ked chce niekto mat (legalnou cestou) navstevu na izbe, tak musi prist na ubytovacie oddelenie s nejakym formularom, na ktorom su podpisy zvysnych spolubyvajucich, ze suhlasia s tym aby tam pobudla ta navsteva. Podla mna nieco take musite mat aj vy.

Alebo si tam ty naber dalsich 10 ludi, a henti dvaja snad aspon na chvilu zmiznu :smt059
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

presne ako vravi ziegel...platit sice moze, ale stale ma statut navstevy, s ktorou musia suhlasit vsetci ubytovany, cize aj ty...pokial si to ty neschvalil, je ta nacierno a mas plne pravo ju odtial vyhodit... to ci si dotycny aktivista s tym nema nic spolocne, jednoducho porusil ubytovaci poriadok.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Nabuduce mu to povedz posunkovou rečou :smt043 toto si musíš vyriešiť sám a nie cez kamarátku , mu rázne povedz že nech oni skusia ísť ku nej na izbu alebo nech ju pretiahne v aute či v kine možnosti je viac a spestria si tak svoj sexualny život,.. Takto sa iba ponižuješ keď s prosíkom za nim ideš a slzami v očiach ako najvačšia nula a blbec ešte sa na tom zarehocú že ako dobre toho paka vytlačili z izby aby si mohli zakefovať a pritom možno že aj na tvojej posteli :smt033
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Muffi veď ju šukni aj ty zo 2 tri razy... :D Kamarát nekamarát všetko má svoje hranice...
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

Prepichni im kondomy.
M4rek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa M4rek »

vonjose napísal:Prepichni im kondomy.
a onedlho nebudú na izbe traja, ale štyria :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Keď príde aj ďalší spolubývajúci, tak by sa to už rysovalo na slušný grupáč :-D

Seriózne - aj ja by som to riešil oficiálnou cestou, teda cez ubytovacie oddelenie.
Napísať odpoveď