Vianoce, Vianoce prichadzaju
presne tak. ked je clovek decko je to ine. Caka vela darcekov a ze nebude v skole, ze budu vianocne prazdniny.
Na rodinu si cas robim inokedy a vtedy kedy chcem a nie vtedy, kedy mi pan farar prikazu. A tvarit sa naskrobene a kazdemu sa usmievat do tvare, ze sa nic nedeje, sak su vianoce, treba sa tesit, tak to ja nemusim. ja sa nepretvarujem a umelo si naladu neurobim a nebudem sa predsa len jeden den tvarit inac ako po cely rok.
Na rodinu si cas robim inokedy a vtedy kedy chcem a nie vtedy, kedy mi pan farar prikazu. A tvarit sa naskrobene a kazdemu sa usmievat do tvare, ze sa nic nedeje, sak su vianoce, treba sa tesit, tak to ja nemusim. ja sa nepretvarujem a umelo si naladu neurobim a nebudem sa predsa len jeden den tvarit inac ako po cely rok.
-
Nymphested
Zablokovaný
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nie! Za posledne roky na sebe pozorujem, ze zrovna ta "super" vianocna nalada mi dost lezie na city. A ako vravel trizzo, fakt, ze su vianoce mi rozhodne naladu neurobi. A ked uz spominate rodinu, tak akoze toto je jedine obdobie, kedy si mam spravit na rodinu cas? Hm, tak to je smutne. A este k tomu sa budem musiet ucit na skusky...
Co za sbojis, aj tak nespravis a potom si radsej na rodinu cas neurobisq-parser napísal:Nie! Za posledne roky na sebe pozorujem, ze zrovna ta "super" vianocna nalada mi dost lezie na city. A ako vravel trizzo, fakt, ze su vianoce mi rozhodne naladu neurobi. A ked uz spominate rodinu, tak akoze toto je jedine obdobie, kedy si mam spravit na rodinu cas? Hm, tak to je smutne. A este k tomu sa budem musiet ucit na skusky...
-
aquafresh1
Star
-
Traktorista
Guru
-
scortyak47
Medium Star
Som tiez neveriaci ako vobec nechapem ako niekto po Vianociach este na polnocnu omsu
Ja mam vianoce rad preto lebo budem s celou rodinou , pisete tuna ze mate cas na rodinu inokedy , ja nie !!! Sme doma komplet mozno 3 krat do roka...a pochopitelne ako student sa tesim na prazdniny mam novy Boardik tak uz len preto!!! 
-
Lord PROXI
King