Vianoce, Vianoce prichadzaju

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

TESITE SA

ano
159
75%
nie
53
25%

Celkom hlasov: 212

Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

spiderman_2 napísal:No hej sa tesiim :D Ale az za tri mesiace :?
Si zelam asi novu grafiku...
nj sme na tom podobne :D
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Viete co locknite to a v decembri to potom unlocknite
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

trizzo napísal:neznasam vianoce, jeblejsi sviatok si krestanke ovecky nemohli vymysliet
Tvoj problem, ze mas traumu z detstva. Za to, ze si nedostal transformera ked si mal 15 rokov, tak to je uz tvoj problem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

t0m4s3 napísal:Inak v tom nevidim ziadny blizsi zmysel, na rodinu si spravim cas inokedy.
Alebo si spravis novu rodinu a mozes oslavovat s detmi, vsak ziadny problem.
q-parser
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa q-parser »

Nie! Za posledne roky na sebe pozorujem, ze zrovna ta "super" vianocna nalada mi dost lezie na city. A ako vravel trizzo, fakt, ze su vianoce mi rozhodne naladu neurobi. A ked uz spominate rodinu, tak akoze toto je jedine obdobie, kedy si mam spravit na rodinu cas? Hm, tak to je smutne. A este k tomu sa budem musiet ucit na skusky...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

q-parser napísal:Nie! Za posledne roky na sebe pozorujem, ze zrovna ta "super" vianocna nalada mi dost lezie na city. A ako vravel trizzo, fakt, ze su vianoce mi rozhodne naladu neurobi. A ked uz spominate rodinu, tak akoze toto je jedine obdobie, kedy si mam spravit na rodinu cas? Hm, tak to je smutne. A este k tomu sa budem musiet ucit na skusky...
Co za sbojis, aj tak nespravis a potom si radsej na rodinu cas neurobis
T.o.m
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T.o.m »

jj, teším sa majmä na papkanie a pohodu vo famílii.

Ale žeby vianoce začínali v septembri sa mi dajak nezdá ...
slide
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa slide »

Linkman napísal:Viete co locknite to a v decembri to potom unlocknite
suhlasim locknite to saq je september do vianoc este tri mesiace :roll:
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

slide napísal:suhlasim locknite to saq je september do vianoc este tri mesiace :roll:
naco prispievate do tejto temy ked ju chcete lockovat? :roll: loosers
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ja si zelam mnoho objednaviek do noveho roka, nex ani nebudem spat kvoli robote :)
to by bolo uuuplne idealne,..
a naladu mam rad aj nemam rad, mam rad pohodu, zial unas v rodine su vacsinou iba stresy, takze sa mi to zacina znechucovat,...
scortyak47
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scortyak47 »

vianoce som mal rad ale teraz to prestava mat tu atmosferu, napätie...
byvali casi ked som sa velmi tesil na vianoce ale teraz keby niekto nekupil strom a nepiekly sa vseliake kolace tak by som sa nad tym obdobim preniesol s nepovsimnutim... :?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Som tiez neveriaci ako vobec nechapem ako niekto po Vianociach este na polnocnu omsu :shock: Ja mam vianoce rad preto lebo budem s celou rodinou , pisete tuna ze mate cas na rodinu inokedy , ja nie !!! Sme doma komplet mozno 3 krat do roka...a pochopitelne ako student sa tesim na prazdniny mam novy Boardik tak uz len preto!!! 8)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Ja sa na vianoce už teším. :) Hoci posledné vianoce som sa pohádal s ježiškomže mi nedoniesol porsche 911,tak ma nemá rád :(
Ale skúsim ho pozvať na jedno pivko,možno ho odmäkčím :)
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

soldier napísal:no ty kokso ...... to vianoce zacinaju uz v jeseni ?? :D :lol: :D :lol: :D
Co? Saq v LIDLi uz predavaju Mikulasov naprijklad :lol:
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

Vianoce su fajn. Tesim sa tak ako kazdy rok aj ked sice uz v tom nevidim nic take ako ked som bol mensi. Vtedy to bola ta prava atmosfera. Teraz sa to napatie a prekvapenie straca uz. ALe na prazdniny a, ze rodina je po dlhom case pokope sa tesim urcite teda. A na darceky tiez :D.
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

To zas budem mať prázdnu peňaženku... :(
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

tesim sa ale este je to daleko :)
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

V Amerike sa nedava az tolko drahych darcekov a to nielen na Vianoce. Samozrejme, ze su extremy, kde povedzme 18 rocny chalan dostane nove auto, ale to naozaj vynimky. Povedal by som, ze taka typicka rodina v USA t.j. "stredna vrstva" kupi veci za par sto dolarov na osobu. Vacsinou je to satstvo, alebo dokonca aj nejaka poukazka na nakup do obchodneho strediska. Ja svojim detom kupujem poukazku napr. na nejaku vyletnu lod, alebo na nejaky letecky zajazd. Ja som asi vynimkou, mam v sebe este aj slovensku krv...
Stromcek na Vianoce mam a ako je to zvykom aj cely dom zvonka aj palmy su vysvietene.

Na Silvestra posedavame so susedmi a s kamosmi v zahrade pri mojom bazene a ked je teplo (co obycajne je) tak sa aj kupeme. Sme hore tak do 02:30a.m. Niekedy vsak so svojou manzelkou ideme oslavit novy rok na Bahamske ostrovy (nieje to daleko od Floridy) a par krat sme uz boli aj v Las Vegas. Ked oslavujeme v Las Vegas, len pre zaujimavost pisem, ze na Floride je len 09:00p.m.

Tak ako aj na Slovensku Vianoce su viac-menej rodinnou zalezitostou.

Ale beda ti ak nafuknes na Silvestra policajtom za volantom, tak nieze pokracujes pesi ale "oslavujes" v base :) Este pre zaujimavost pisem, ze na Floride si mozem dat priblizne dve piva (na moju vahu) a mozem jazdit autom. Ja to ale nikdy nerobim.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Les napísal:Ale beda ti ak nafuknes na Silvestra policajtom za volantom, tak nieze pokracujes pesi ale "oslavujes" v base :) Este pre zaujimavost pisem, ze na Floride si mozem dat priblizne dve piva (na moju vahu) a mozem jazdit autom. Ja to ale nikdy nerobim.
Na elektrickom nafukas aj z kofoly... :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Les napísal:V Amerike sa nedava az tolko drahych darcekov a to nielen na Vianoce. Samozrejme, ze su extremy, kde povedzme 18 rocny chalan dostane nove auto, ale to naozaj vynimky. Povedal by som, ze taka typicka rodina v USA t.j. "stredna vrstva" kupi veci za par sto dolarov na osobu. Vacsinou je to satstvo, alebo dokonca aj nejaka poukazka na nakup do obchodneho strediska. Ja svojim detom kupujem poukazku napr. na nejaku vyletnu lod, alebo na nejaky letecky zajazd. Ja som asi vynimkou, mam v sebe este aj slovensku krv...
Stromcek na Vianoce mam a ako je to zvykom aj cely dom zvonka aj palmy su vysvietene.

Na Silvestra posedavame so susedmi a s kamosmi v zahrade pri mojom bazene a ked je teplo (co obycajne je) tak sa aj kupeme. Sme hore tak do 02:30a.m. Niekedy vsak so svojou manzelkou ideme oslavit novy rok na Bahamske ostrovy (nieje to daleko od Floridy) a par krat sme uz boli aj v Las Vegas. Ked oslavujeme v Las Vegas, len pre zaujimavost pisem, ze na Floride je len 09:00p.m.

Tak ako aj na Slovensku Vianoce su viac-menej rodinnou zalezitostou.

Ale beda ti ak nafuknes na Silvestra policajtom za volantom, tak nieze pokracujes pesi ale "oslavujes" v base :) Este pre zaujimavost pisem, ze na Floride si mozem dat priblizne dve piva (na moju vahu) a mozem jazdit autom. Ja to ale nikdy nerobim.
Les tie vase vianoce su snad viac nez dobre ze za par stovak dolarov na osobu hmm ine kafe no napr. v nasej rodine si nikto nedovoli kupit darcek za par stovak dolarov co je niekolko desat tisic korun a zajazdy...etc si tiez vela ludi nedovoli.Koniec koncov kto si to dovoli je taka ista vynimka ako v USA s tymi autami a pod :D .
Napísať odpoveď