nj sme na tom podobnespiderman_2 napísal:No hej sa tesiimAle az za tri mesiace
![]()
Si zelam asi novu grafiku...
Vianoce, Vianoce prichadzaju
-
q-parser
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nie! Za posledne roky na sebe pozorujem, ze zrovna ta "super" vianocna nalada mi dost lezie na city. A ako vravel trizzo, fakt, ze su vianoce mi rozhodne naladu neurobi. A ked uz spominate rodinu, tak akoze toto je jedine obdobie, kedy si mam spravit na rodinu cas? Hm, tak to je smutne. A este k tomu sa budem musiet ucit na skusky...
Co za sbojis, aj tak nespravis a potom si radsej na rodinu cas neurobisq-parser napísal:Nie! Za posledne roky na sebe pozorujem, ze zrovna ta "super" vianocna nalada mi dost lezie na city. A ako vravel trizzo, fakt, ze su vianoce mi rozhodne naladu neurobi. A ked uz spominate rodinu, tak akoze toto je jedine obdobie, kedy si mam spravit na rodinu cas? Hm, tak to je smutne. A este k tomu sa budem musiet ucit na skusky...
-
aquafresh1
Star
-
Traktorista
Guru
-
scortyak47
Medium Star
Som tiez neveriaci ako vobec nechapem ako niekto po Vianociach este na polnocnu omsu
Ja mam vianoce rad preto lebo budem s celou rodinou , pisete tuna ze mate cas na rodinu inokedy , ja nie !!! Sme doma komplet mozno 3 krat do roka...a pochopitelne ako student sa tesim na prazdniny mam novy Boardik tak uz len preto!!! 
-
Lord PROXI
King
V Amerike sa nedava az tolko drahych darcekov a to nielen na Vianoce. Samozrejme, ze su extremy, kde povedzme 18 rocny chalan dostane nove auto, ale to naozaj vynimky. Povedal by som, ze taka typicka rodina v USA t.j. "stredna vrstva" kupi veci za par sto dolarov na osobu. Vacsinou je to satstvo, alebo dokonca aj nejaka poukazka na nakup do obchodneho strediska. Ja svojim detom kupujem poukazku napr. na nejaku vyletnu lod, alebo na nejaky letecky zajazd. Ja som asi vynimkou, mam v sebe este aj slovensku krv...
Stromcek na Vianoce mam a ako je to zvykom aj cely dom zvonka aj palmy su vysvietene.
Na Silvestra posedavame so susedmi a s kamosmi v zahrade pri mojom bazene a ked je teplo (co obycajne je) tak sa aj kupeme. Sme hore tak do 02:30a.m. Niekedy vsak so svojou manzelkou ideme oslavit novy rok na Bahamske ostrovy (nieje to daleko od Floridy) a par krat sme uz boli aj v Las Vegas. Ked oslavujeme v Las Vegas, len pre zaujimavost pisem, ze na Floride je len 09:00p.m.
Tak ako aj na Slovensku Vianoce su viac-menej rodinnou zalezitostou.
Ale beda ti ak nafuknes na Silvestra policajtom za volantom, tak nieze pokracujes pesi ale "oslavujes" v base
Este pre zaujimavost pisem, ze na Floride si mozem dat priblizne dve piva (na moju vahu) a mozem jazdit autom. Ja to ale nikdy nerobim.
Stromcek na Vianoce mam a ako je to zvykom aj cely dom zvonka aj palmy su vysvietene.
Na Silvestra posedavame so susedmi a s kamosmi v zahrade pri mojom bazene a ked je teplo (co obycajne je) tak sa aj kupeme. Sme hore tak do 02:30a.m. Niekedy vsak so svojou manzelkou ideme oslavit novy rok na Bahamske ostrovy (nieje to daleko od Floridy) a par krat sme uz boli aj v Las Vegas. Ked oslavujeme v Las Vegas, len pre zaujimavost pisem, ze na Floride je len 09:00p.m.
Ale beda ti ak nafuknes na Silvestra policajtom za volantom, tak nieze pokracujes pesi ale "oslavujes" v base
Les tie vase vianoce su snad viac nez dobre ze za par stovak dolarov na osobu hmm ine kafe no napr. v nasej rodine si nikto nedovoli kupit darcek za par stovak dolarov co je niekolko desat tisic korun a zajazdy...etc si tiez vela ludi nedovoli.Koniec koncov kto si to dovoli je taka ista vynimka ako v USA s tymi autami a podLes napísal:V Amerike sa nedava az tolko drahych darcekov a to nielen na Vianoce. Samozrejme, ze su extremy, kde povedzme 18 rocny chalan dostane nove auto, ale to naozaj vynimky. Povedal by som, ze taka typicka rodina v USA t.j. "stredna vrstva" kupi veci za par sto dolarov na osobu. Vacsinou je to satstvo, alebo dokonca aj nejaka poukazka na nakup do obchodneho strediska. Ja svojim detom kupujem poukazku napr. na nejaku vyletnu lod, alebo na nejaky letecky zajazd. Ja som asi vynimkou, mam v sebe este aj slovensku krv...
Ale beda ti ak nafuknes na Silvestra policajtom za volantom, tak nieze pokracujes pesi ale "oslavujes" v baseEste pre zaujimavost pisem, ze na Floride si mozem dat priblizne dve piva (na moju vahu) a mozem jazdit autom. Ja to ale nikdy nerobim.