Vianoce, Vianoce prichadzaju

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

TESITE SA

ano
159
75%
nie
53
25%

Celkom hlasov: 212

scortyak47
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa scortyak47 »

vianoce som mal rad ale teraz to prestava mat tu atmosferu, napätie...
byvali casi ked som sa velmi tesil na vianoce ale teraz keby niekto nekupil strom a nepiekly sa vseliake kolace tak by som sa nad tym obdobim preniesol s nepovsimnutim... :?
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Som tiez neveriaci ako vobec nechapem ako niekto po Vianociach este na polnocnu omsu :shock: Ja mam vianoce rad preto lebo budem s celou rodinou , pisete tuna ze mate cas na rodinu inokedy , ja nie !!! Sme doma komplet mozno 3 krat do roka...a pochopitelne ako student sa tesim na prazdniny mam novy Boardik tak uz len preto!!! 8)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Ja sa na vianoce už teším. :) Hoci posledné vianoce som sa pohádal s ježiškomže mi nedoniesol porsche 911,tak ma nemá rád :(
Ale skúsim ho pozvať na jedno pivko,možno ho odmäkčím :)
SHiFTeR
Star
Star

Príspevok od používateľa SHiFTeR »

soldier napísal:no ty kokso ...... to vianoce zacinaju uz v jeseni ?? :D :lol: :D :lol: :D
Co? Saq v LIDLi uz predavaju Mikulasov naprijklad :lol:
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

Vianoce su fajn. Tesim sa tak ako kazdy rok aj ked sice uz v tom nevidim nic take ako ked som bol mensi. Vtedy to bola ta prava atmosfera. Teraz sa to napatie a prekvapenie straca uz. ALe na prazdniny a, ze rodina je po dlhom case pokope sa tesim urcite teda. A na darceky tiez :D.
ado
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ado »

To zas budem mať prázdnu peňaženku... :(
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

tesim sa ale este je to daleko :)
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

V Amerike sa nedava az tolko drahych darcekov a to nielen na Vianoce. Samozrejme, ze su extremy, kde povedzme 18 rocny chalan dostane nove auto, ale to naozaj vynimky. Povedal by som, ze taka typicka rodina v USA t.j. "stredna vrstva" kupi veci za par sto dolarov na osobu. Vacsinou je to satstvo, alebo dokonca aj nejaka poukazka na nakup do obchodneho strediska. Ja svojim detom kupujem poukazku napr. na nejaku vyletnu lod, alebo na nejaky letecky zajazd. Ja som asi vynimkou, mam v sebe este aj slovensku krv...
Stromcek na Vianoce mam a ako je to zvykom aj cely dom zvonka aj palmy su vysvietene.

Na Silvestra posedavame so susedmi a s kamosmi v zahrade pri mojom bazene a ked je teplo (co obycajne je) tak sa aj kupeme. Sme hore tak do 02:30a.m. Niekedy vsak so svojou manzelkou ideme oslavit novy rok na Bahamske ostrovy (nieje to daleko od Floridy) a par krat sme uz boli aj v Las Vegas. Ked oslavujeme v Las Vegas, len pre zaujimavost pisem, ze na Floride je len 09:00p.m.

Tak ako aj na Slovensku Vianoce su viac-menej rodinnou zalezitostou.

Ale beda ti ak nafuknes na Silvestra policajtom za volantom, tak nieze pokracujes pesi ale "oslavujes" v base :) Este pre zaujimavost pisem, ze na Floride si mozem dat priblizne dve piva (na moju vahu) a mozem jazdit autom. Ja to ale nikdy nerobim.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Les napísal:Ale beda ti ak nafuknes na Silvestra policajtom za volantom, tak nieze pokracujes pesi ale "oslavujes" v base :) Este pre zaujimavost pisem, ze na Floride si mozem dat priblizne dve piva (na moju vahu) a mozem jazdit autom. Ja to ale nikdy nerobim.
Na elektrickom nafukas aj z kofoly... :wink:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Les napísal:V Amerike sa nedava az tolko drahych darcekov a to nielen na Vianoce. Samozrejme, ze su extremy, kde povedzme 18 rocny chalan dostane nove auto, ale to naozaj vynimky. Povedal by som, ze taka typicka rodina v USA t.j. "stredna vrstva" kupi veci za par sto dolarov na osobu. Vacsinou je to satstvo, alebo dokonca aj nejaka poukazka na nakup do obchodneho strediska. Ja svojim detom kupujem poukazku napr. na nejaku vyletnu lod, alebo na nejaky letecky zajazd. Ja som asi vynimkou, mam v sebe este aj slovensku krv...
Stromcek na Vianoce mam a ako je to zvykom aj cely dom zvonka aj palmy su vysvietene.

Na Silvestra posedavame so susedmi a s kamosmi v zahrade pri mojom bazene a ked je teplo (co obycajne je) tak sa aj kupeme. Sme hore tak do 02:30a.m. Niekedy vsak so svojou manzelkou ideme oslavit novy rok na Bahamske ostrovy (nieje to daleko od Floridy) a par krat sme uz boli aj v Las Vegas. Ked oslavujeme v Las Vegas, len pre zaujimavost pisem, ze na Floride je len 09:00p.m.

Tak ako aj na Slovensku Vianoce su viac-menej rodinnou zalezitostou.

Ale beda ti ak nafuknes na Silvestra policajtom za volantom, tak nieze pokracujes pesi ale "oslavujes" v base :) Este pre zaujimavost pisem, ze na Floride si mozem dat priblizne dve piva (na moju vahu) a mozem jazdit autom. Ja to ale nikdy nerobim.
Les tie vase vianoce su snad viac nez dobre ze za par stovak dolarov na osobu hmm ine kafe no napr. v nasej rodine si nikto nedovoli kupit darcek za par stovak dolarov co je niekolko desat tisic korun a zajazdy...etc si tiez vela ludi nedovoli.Koniec koncov kto si to dovoli je taka ista vynimka ako v USA s tymi autami a pod :D .
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Sheep napísal:Les tie vase vianoce su snad viac nez dobre ze za par stovak dolarov na osobu hmm ine kafe no napr. v nasej rodine si nikto nedovoli kupit darcek za par stovak dolarov co je niekolko desat tisic korun a zajazdy...etc si tiez vela ludi nedovoli.Koniec koncov kto si to dovoli je taka ista vynimka ako v USA s tymi autami a pod :D .
No ale musis brat aj v uvahu, ze zakladna zlozka- potraviny a vacsina inych veci je tam mnohonasobne drahsie ako na Slovensku. Je tam tiez vyssia zivotna uroven, takze tebe sa to moze zdat ako vela penazi, ked si to prepocitas na sk. No neviem, ze by ste boli na tom az tak zle s tymi darcekmi :wink: vela ludi uz teraz nakupuje na splatky, takze nejake tie elektoricke spotrebice, saty etc., a uz je par tisic prec.
futierko121
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa futierko121 »

ja chcem novu grafiku a sony ericson k750i alebo ked bude lespi tak kcem lepci
Sancho
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sancho »

futierko121 napísal:ja chcem novu grafiku a sony ericson k750i alebo ked bude lespi tak kcem lepci
a ja cem board a lepsí net
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

ja sa teším fakt asi na tú atmosféru. (nemyslím tym nejake keci o súdržnosti a dobrej nalade), ale sneh, ked je vsetko vysvietene a docela rad mam aj hudbu vianoc, ked som bol maly, dost intenzivne som to prezival. osobne si myslim ze tieto sviatky sa teraz dost zmenili oproti vianociam dajme tomu v roku 1990... zdaju sa mi teraz tie vianoce take chudobnejsie na atmosferu... ale aj tak mam radsej zimu ako leto...
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

hezo napísal:ja sa teším fakt asi na tú atmosféru. (nemyslím tym nejake keci o súdržnosti a dobrej nalade), ale sneh, ked je vsetko vysvietene a docela rad mam aj hudbu vianoc, ked som bol maly, dost intenzivne som to prezival. osobne si myslim ze tieto sviatky sa teraz dost zmenili oproti vianociam dajme tomu v roku 1990... zdaju sa mi teraz tie vianoce take chudobnejsie na atmosferu... ale aj tak mam radsej zimu ako leto...
najlepsie je ked sa topi sneh a je "clapkanica" :? :lol: :lol:
Ivko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ivko »

Neoslavujem vsak nieje co. Okrem toho vianoce su jedna megavelka pretvarka a ja pretvarku nenavidim!
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Ivko napísal:Neoslavujem vsak nieje co. Okrem toho vianoce su jedna megavelka pretvarka a ja pretvarku nenavidim!
ale aspon sa napijes, ci ani to nie?
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

JJ, Tesim sa :)
Eldar
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eldar »

ja som neveriaci takze pre mna to nema vyznam ja vianoce vnimam ako obycajny den len koli krestanom sa neide do skoly
Seymour
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Seymour »

ja sa na vianoce nemam preco tesit... zas dostanem 300Sk kredit do tehly a vsetci sa budu tvarit ze sa maju radi a vsetci su priatelia... no hnus... nechutne velka pretvarka
Napísať odpoveď