|
|
|
| TESITE SA |
| ano |
|
74% |
[ 157 ] |
| nie |
|
25% |
[ 53 ] |
|
| Celkom hlasov : 210 |
|
| Autor |
Správa |
Pedrosino Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.08.2006 Príspevky: 538 Bydlisko: Litle ITALi Karma: 
|
Zaslal: 04 Nov 2006, 20:24 Predmet: |
|
|
ja zimu musim proste keby nebola zima tak za nov musim ist nastastie chodi ona za mnou mam rad aj vianoce a silvester taka pohodicka.a darceky zatial nemam ani nadnimi nerozmyslam ale asi to necham na sestre |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2970
Zaslal: 04 Nov 2006, 20:27 Predmet: |
|
|
| Ja mam rád zimu, sneh aj vianoce. Toto je moja oblubena časť roku... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1628 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 04 Nov 2006, 20:35 Predmet: |
|
|
hmm, mam rad vianočnu atmosferu a sneh a zimu a vyzodoby a hlavne ked je to vecer
nejak neriešim ci sa nekdo sprava nasilu milo alebo nie, to ma ani nenapadlo, |
|
| Návrat hore |
|
 |
SRneC Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.09.2005 Príspevky: 2938 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 04 Nov 2006, 20:45 Predmet: |
|
|
| hezo napísal: |
| nejak neriešim ci sa nekdo sprava nasilu milo alebo nie, to ma ani nenapadlo, |
...presne, hlavne ze je pohodickaaa , a v mojom okoli sa nikto nepretvaruje, ze pouziva zdrobneliny alebo je milusky... sme ako po cely rok len "atmoska" je ina
..a darceky ja s mojim"prijmom" si tak mozem dovolit ozaj len malickosti.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Spiro Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.01.2006 Príspevky: 575 Bydlisko: Košice-Juh Karma: 
|
Zaslal: 04 Nov 2006, 20:46 Predmet: |
|
|
vianoce su dzvie aj zima je dziva pokial je pekne nasnezene a kukam nato s domaceho tepla .............inac ja radesj uprsane pocasie ako zimu ........dazd to je moje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 04 Nov 2006, 20:57 Predmet: |
|
|
milujem Vianoce, milujem Zimu pre mna su Vianoce nieco neopisatelne, pohodka, vonku napadani sneh, zasnezene parapeti, pecenie, a co to si pozriem v telke aj niaky ten film, best day of year a tiez chcem zazelat krasne vianoce aj ostatnim clenom tohoto fora |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1264 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 04 Nov 2006, 21:27 Predmet: |
|
|
| ja este netusim co komu kupim ale asi zacnem nakupovat 23. vecer:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
jamess Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.11.2005 Príspevky: 721 Bydlisko: Bristol, GB Karma: 
|
Zaslal: 04 Nov 2006, 22:10 Predmet: |
|
|
nemam rad vianoce, vlastne ziaden krestansky sviatok...ale zimu milujem, najma ked snezi, vtedy sa mi casto aj basnicke crevo roztrhne(v pozitivnom zmysle)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
micpu Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2006 Príspevky: 405 Bydlisko: WC Karma: 
|
Zaslal: 04 Nov 2006, 22:43 Predmet: |
|
|
Ja sa na Vianoce tesim cely rok Mam to rad a je to asi jedine obdobie ked sme doma vsetci v pohode a nikto to nepocituje ako pretvarku. Vsetci u nas maju radi tento sviatkok preto sa kazdy snazi s tym druhum dobre vychadzat. Mam rad aj zimu. Ale pod slovom zima rozumiem mraz a sneh a nie nejakych 10 stupnov a prsanie. Proste ked zima tak zima, ak leto tak leto. A darceky? Nekupujem nic co sa da vypit alebo zozorat. Staci uplna haluz za par korun ale aby si obdarovany clovek spomenul na mna vzdy ked tu vec chyti do ruky. Ci uz to ma niekde na policke alebo to vyhrabe pri velkom upratovani.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 3151
Zaslal: 04 Nov 2006, 22:55 Predmet: |
|
|
Ja sa na Vianoce tešim, tešim sa že dam darček priatelke tento rok to budu kol. korčule, chcel som už minuly no povedala, že s kým by sa chodila korčulovat, kedže kamaratky moc nie su sportovo založene, no rok ubehol a si to už praje, tak jej urobim aspon radosť, aj ked jej robim po cely rok a este aku . Rodičom a setre a bratovi este a sme vybavený. A čo sa týka zimy, tak to je moje naoblubenejsie obdobie, všetko krásne biele, ked poriadne nasneži a hned je všetko krajšie, čiste aspon napohlad. A nesmiem zabudnut na hokej, moj najoblubenejši šport, bez toho som bol len raz ked som si zlamal nohu ale prežil som a už druhy rok zasvacujem do tohto krasneho sportu aj moju priatelku a veru musim ju pochvalit Takže tešim sa na Vianoce, tuhu zimu a hokej. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2970
Zaslal: 05 Nov 2006, 5:46 Predmet: |
|
|
Jeeej u nás snežilo celú noc, a teraz je krásne, tak sa tesim, len dufam ze sa to neroztopi...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2817 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 6:28 Predmet: |
|
|
Vianoce uz v hypermarketoch prichadzaju takmer vyse mesiaca... uz to nieje to co niekedy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
hezo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2004 Príspevky: 1628 Bydlisko: ‡SVK‡ Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 11:04 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
Vianoce uz v hypermarketoch prichadzaju takmer vyse mesiaca... uz to nieje to co niekedy  |
Presne tak, pripadá mi to take umelé snaženie sa napodobiť USA.
Nemám rád komančov, ale matnä si pametám výzdobu v takom 89-90 roku. Neuvretieľné čaro, aspoň pre mna, a hlavne tie výklady. |
|
| Návrat hore |
|
 |
vandal666 Medium Star

Stav:  Založený: 05.09.2005 Príspevky: 351 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 11:33 Predmet: |
|
|
no mne bolo povedane priamo, ze co mam kupovat takze je to OK
mama chce new fritezu s jej poziadavkami a otec nejaky radiobudik s projekcnym ukazovatelom casu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
last_knight Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.11.2005 Príspevky: 758 Bydlisko: okres Br, este PO a SVK Karma: 
|
Zaslal: 05 Nov 2006, 11:40 Predmet: |
|
|
| no ja som mal na tuto temu vcera rozhovor s kamaratkou. ona tvrdi, ze vsetka ta laska a naklonnost ludi je prava, a ja nech sa na ldi pozrie cez rok, ci to v nich vidi aj vtedy. ja tvrdim ze je to viac pokrytectvo, ale aby som sa vyjadril. Nemam ich rad, zhon, stres, prejedanie, pokrytectvo |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|