|
|
|
| Fajcite vodne fajky? |
| Ano, v podniku |
|
15% |
[ 54 ] |
| Ano, doma/u kamarata/ked je moznost |
|
38% |
[ 137 ] |
| Nie |
|
46% |
[ 165 ] |
|
| Celkom hlasov : 356 |
|
| Autor |
Správa |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3524 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2006, 20:22 Predmet: |
|
|
heh ked som tu 9 januara pisal prispevok, tak to som bol este uplne mimo problematiky. Teraz som na vodnej s kamaratmi prinajmensom kazdy druhy den, mame na to uz aj podnik (EXIT)Skusali sme uz dat aj mlieko namiesto vody, a nejaky zavratny rozdiel som nepostrehol, zajtra ideme vyskusat ten biely rum... Ozaj ide to iba s bielym rumom alebo aj s niecim inym?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2239 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2006, 12:43 Predmet: |
|
|
| jin153 napísal: |
heh ked som tu 9 januara pisal prispevok, tak to som bol este uplne mimo problematiky. Teraz som na vodnej s kamaratmi prinajmensom kazdy druhy den, mame na to uz aj podnik (EXIT)Skusali sme uz dat aj mlieko namiesto vody, a nejaky zavratny rozdiel som nepostrehol, zajtra ideme vyskusat ten biely rum... Ozaj ide to iba s bielym rumom alebo aj s niecim inym?? |
kde je ten podnik? bo ma stve, ze v tych cajovniach maju dost brigadnikov ktory to vobec nevedia pripravovat...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
xman Medium Expert

Stav:  Založený: 27.12.2004 Príspevky: 122 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2006, 14:27 Predmet: |
|
|
| jaaaaaj vodna fajka je najlepsia vec na svete.Vzdy sa pritom ulkudnim a perfektne sa stym relaxuje.najoblubenejsi tabak je jablkovy,ale ani taky broskynovy neni na zahodenie,alebo skoricovobroskynovy |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 30 Jún 2006, 14:36 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
kde je ten podnik? bo ma stve, ze v tych cajovniach maju dost brigadnikov ktory to vobec nevedia pripravovat...  |
http://www.exit-cg.sk
tu sa dozvies vsetko potrebne plus je tam aj forum
Inak tento podnik odporucam. Asi anjlepsia vodna fajka v BA!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2239 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2006, 15:57 Predmet: |
|
|
este mi povedz kde inde si mal...
edit: ten podnik vyzera velice dobre, dnes tam asi zbehnem,... ale 160sk za fajku je dost, no co uz, aspon uvidim ci je vazne taka dobra a aky maju siroky sortiment tabakov |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 01 Júl 2006, 19:49 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
este mi povedz kde inde si mal...
edit: ten podnik vyzera velice dobre, dnes tam asi zbehnem,... ale 160sk za fajku je dost, no co uz, aspon uvidim ci je vazne taka dobra a aky maju siroky sortiment tabakov |
sortiment je dost dobry, mozes si aj namiesat. Inde som mal v radosti, cajovna na zamockej, cajovna my a mama a este cajovna v raci, sukromna vodna, tunis, syria som zvedavy co povies  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dan Expert

Stav:  Založený: 28.08.2005 Príspevky: 173
Zaslal: 01 Júl 2006, 23:49 Predmet: |
|
|
| mam vlastnu vodnu a je to super [tabak hlavnen nech je stavnaty a dobry uhlik nech nedrhne najlepsie je vymackat do vody citron a na alobale spravit 1 dierku v strede] |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 02 Júl 2006, 10:37 Predmet: |
|
|
| dan napísal: |
| mam vlastnu vodnu a je to super [tabak hlavnen nech je stavnaty a dobry uhlik nech nedrhne najlepsie je vymackat do vody citron a na alobale spravit 1 dierku v strede] |
1 v strede?? sak sa ti prepali tabak na jednom mieste...to poto mani nemopzes posuvat po obvode korunky...to jak???? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2759 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 02 Júl 2006, 14:53 Predmet: |
|
|
Exit poznam, mame ho hned pri skole, ale co sa tyka vodnych fajok, tak jedine cajovna u veseleho slona. Je to pri blumentali a maju tam i lacnejsie tie fajky.
the best!: jasminova, melonova, visnova vrelo odporucam |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

|
Zaslal: 02 Júl 2006, 21:03 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
Exit poznam, mame ho hned pri skole, ale co sa tyka vodnych fajok, tak jedine cajovna u veseleho slona. Je to pri blumentali a maju tam i lacnejsie tie fajky.
Hmm... tam som este nebol ale vyskusam tan jasmin znie skvele |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

|
Zaslal: 02 Júl 2006, 22:30 Predmet: |
|
|
| dan napísal: |
1 dierka v strede??? noooo, asi nie...
jin153:oka
ten druhy:u slona maju fajne sisi, ale vela krat nemaju uhliky, abo tabak, abo nieco,... proste sa mi uz vela krat stalo ze som dosiel k slonovi a proste nemali vodarne...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
xman Medium Expert

Stav:  Založený: 27.12.2004 Príspevky: 122 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 03 Júl 2006, 11:09 Predmet: |
|
|
| no neviem ci by som do vodnej fajky miesal alkohol,ale tak kazdy ma ine chute.Uz som tam nalial myslim ze borovicku a ze by to malo iny efekt ani ne.Len na co ja si potrpim je aby sa do vody dal lad,pretoze inak sa voda rozohreje a bdue palit v krku jak svina.Minule sme s kamosom dali do vodnej zmrazene jahody,tak to vodu schôladilo jak nikdy,len ziadne jahody sme necitili. |
|
| Návrat hore |
|
 |
sacek Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.10.2005 Príspevky: 377
Zaslal: 03 Júl 2006, 11:17 Predmet: |
|
|
| Frikso napísal: |
jj to tiez dobre poznam dobra cajovna, chcel som tam ist s juckym, ale nevyslo ...naposledy som tam bol minuly tyzden. Odporucam vsetkym  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shadow_blaster Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2006 Príspevky: 201 Bydlisko: lavicky Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2006, 23:25 Predmet: |
|
|
| raz som fajcil vodnu fajku je to uplne ine ako normalne cigarety alebo marihuana uuuplne ine to som fajcil s octcom ked som bol este mensi som mohol ma 17 rokov a boli sme v turecku |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2759 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 06 Júl 2006, 17:36 Predmet: |
|
|
| sacek napísal: |
jj to tiez dobre poznam dobra cajovna, chcel som tam ist s juckym, ale nevyslo ...naposledy som tam bol minuly tyzden. Odporucam vsetkym  |
Abo este na obchodnej podik pohoda tiez tam maju vodne fajky, ale maly vyber tabaku.. Minule som stretol juckyho v elektricke ako tam siel  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|