Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

heh :lol: ked som tu 9 januara pisal prispevok, tak to som bol este uplne mimo problematiky. Teraz som na vodnej s kamaratmi prinajmensom kazdy druhy den, mame na to uz aj podnik (EXIT)Skusali sme uz dat aj mlieko namiesto vody, a nejaky zavratny rozdiel som nepostrehol, zajtra ideme vyskusat ten biely rum... Ozaj ide to iba s bielym rumom alebo aj s niecim inym??
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

jin153 napísal:heh :lol: ked som tu 9 januara pisal prispevok, tak to som bol este uplne mimo problematiky. Teraz som na vodnej s kamaratmi prinajmensom kazdy druhy den, mame na to uz aj podnik (EXIT)Skusali sme uz dat aj mlieko namiesto vody, a nejaky zavratny rozdiel som nepostrehol, zajtra ideme vyskusat ten biely rum... Ozaj ide to iba s bielym rumom alebo aj s niecim inym??
kde je ten podnik? bo ma stve, ze v tych cajovniach maju dost brigadnikov ktory to vobec nevedia pripravovat... :(
xman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa xman »

jaaaaaj vodna fajka je najlepsia vec na svete.Vzdy sa pritom ulkudnim a perfektne sa stym relaxuje.najoblubenejsi tabak je jablkovy,ale ani taky broskynovy neni na zahodenie,alebo skoricovobroskynovy
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:kde je ten podnik? bo ma stve, ze v tych cajovniach maju dost brigadnikov ktory to vobec nevedia pripravovat... :(
http://www.exit-cg.sk
tu sa dozvies vsetko potrebne plus je tam aj forum :wink:
Inak tento podnik odporucam. Asi anjlepsia vodna fajka v BA!!
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:http://www.exit-cg.sk
este mi povedz kde inde si mal...
edit: ten podnik vyzera velice dobre, dnes tam asi zbehnem,... ale 160sk za fajku je dost, no co uz, aspon uvidim ci je vazne taka dobra a aky maju siroky sortiment tabakov
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:este mi povedz kde inde si mal...
edit: ten podnik vyzera velice dobre, dnes tam asi zbehnem,... ale 160sk za fajku je dost, no co uz, aspon uvidim ci je vazne taka dobra a aky maju siroky sortiment tabakov
sortiment je dost dobry, mozes si aj namiesat. Inde som mal v radosti, cajovna na zamockej, cajovna my a mama a este cajovna v raci, sukromna vodna, tunis, syria :wink: som zvedavy co povies :)
dan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dan »

mam vlastnu vodnu a je to super [tabak hlavnen nech je stavnaty a dobry uhlik nech nedrhne najlepsie je vymackat do vody citron a na alobale spravit 1 dierku v strede]
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dan napísal:mam vlastnu vodnu a je to super [tabak hlavnen nech je stavnaty a dobry uhlik nech nedrhne najlepsie je vymackat do vody citron a na alobale spravit 1 dierku v strede]
1 v strede?? :shock: sak sa ti prepali tabak na jednom mieste...to poto mani nemopzes posuvat po obvode korunky...to jak????
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

jin153 napísal:http://www.exit-cg.sk
Exit poznam, mame ho hned pri skole, ale co sa tyka vodnych fajok, tak jedine cajovna u veseleho slona. Je to pri blumentali a maju tam i lacnejsie tie fajky.
the best!: jasminova, melonova, visnova :P vrelo odporucam
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Exit poznam, mame ho hned pri skole, ale co sa tyka vodnych fajok, tak jedine cajovna u veseleho slona. Je to pri blumentali a maju tam i lacnejsie tie fajky.
Hmm... tam som este nebol ale vyskusam :wink: tan jasmin znie skvele
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

dan napísal:mam vlastnu vodnu a je to super [tabak hlavnen nech je stavnaty a dobry uhlik nech nedrhne najlepsie je vymackat do vody citron a na alobale spravit 1 dierku v strede]
1 dierka v strede??? noooo, asi nie...
jin153:oka
ten druhy:u slona maju fajne sisi, ale vela krat nemaju uhliky, abo tabak, abo nieco,... proste sa mi uz vela krat stalo ze som dosiel k slonovi a proste nemali vodarne... :(
xman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa xman »

no neviem ci by som do vodnej fajky miesal alkohol,ale tak kazdy ma ine chute.Uz som tam nalial myslim ze borovicku a ze by to malo iny efekt ani ne.Len na co ja si potrpim je aby sa do vody dal lad,pretoze inak sa voda rozohreje a bdue palit v krku jak svina.Minule sme s kamosom dali do vodnej zmrazene jahody,tak to vodu schôladilo jak nikdy,len ziadne jahody sme necitili.
doher
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa doher »

Frikso napísal:Exit poznam, mame ho hned pri skole, ale co sa tyka vodnych fajok, tak jedine cajovna u veseleho slona. Je to pri blumentali a maju tam i lacnejsie tie fajky.
jj to tiez dobre poznam :P dobra cajovna, chcel som tam ist s juckym, ale nevyslo :roll: ...naposledy som tam bol minuly tyzden. Odporucam vsetkym :wink:
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

raz som fajcil vodnu fajku je to uplne ine ako normalne cigarety alebo marihuana uuuplne ine to som fajcil s octcom ked som bol este mensi som mohol ma 17 rokov a boli sme v turecku
Frikso
Darca
Darca

sacek napísal:jj to tiez dobre poznam :P dobra cajovna, chcel som tam ist s juckym, ale nevyslo :roll: ...naposledy som tam bol minuly tyzden. Odporucam vsetkym :wink:
Abo este na obchodnej podik pohoda tiez tam maju vodne fajky, ale maly vyber tabaku.. Minule som stretol juckyho v elektricke ako tam siel :lol:
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

No jasne vodara dame u kamarata na dvore, na rybach alebo tak. A najradsej mam asi matu.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Traktorista napísal:ten som ete nemal,...
ja mam najradsej jasminovu, matovu a z ovocnych zboznujem ceresnu, jablko,...
ale ten banan musim skusit,...
Ceresnovu?
Nevim mne to nejako nechutilo, ked som to mal prvy krat tak ma tak strasne bolela hlava.. Neviem mne to nechuti
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

derriL napísal:No jasne vodara dame u kamarata na dvore, na rybach alebo tak. A najradsej mam asi matu.
No jo..Mata je skvela najma v lete. Prijemne chladi hrdlo, je aromaticka no na druhej strane moze byt niekedy az neprijemne silna.
Frikso
Darca
Darca

Ja matu moc nelubim, skor nejake ovocie prip. jasmin :) ale kolko ludi, tolko chuti :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Abo este na obchodnej podik pohoda tiez tam maju vodne fajky, ale maly vyber tabaku.. Minule som stretol juckyho v elektricke ako tam siel :lol:
Na obchodnej myslis radost?? Tam som bol raz a mali tam len dva tabaky. Cierny a melon. Dali sme melon a bol celkom dobry. Ale odvtedy som tam uz nevkrocil. Na vodnu fajku tam proste neni spravna atmosfera :nono:
Napísať odpoveď