Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

i-Cube
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

jablko a druhu si nepamatam. ak sa na chate najde, nepohrdnem
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Jablkovy tabak a fajka priamo z Tuniska. Inak vodnaska iba zeleneho (kedysi) :-)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ob3l1x napísal:njn vodne fajky su super a tabak ktory mi najviac chuti hmmm jednoznacne ceresnaaaaaaaaa mal som este aj zopar inych ale proste ceresna je taka pre mna strasne fajna ale hlavne musi byt kvalitna fajka :) boo ked to dobre netesni je to skor zle ako dobre :(
Nepochopil som tu cast, ze ale hlavne musi byt kvalitna fajka - to je jedno, ci je to od muza alebo zeny??? :D
t0m4s3 napísal:Jablkovy tabak a fajka priamo z Tuniska. Inak vodnaska iba zeleneho (kedysi) :-)
Tak to prines, okostujem aj ja!!!
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Traktorista napísal:zaujimave, a uhlik bol uplne rozzhaveny? (horel cely? treba ho rozduchat-rozfukat).
tabak treba rozlozit po celej tej keramickej blbosti :o), prosto nedavat ho len do stredu, ale po celej ploche tej keramickej "hlavy", a vody nedavat prilis vela, len tak po to ustie,...
a treba vo fajke urobit podtlak, t.j. uzavriet taky ten druhy vyvod ktory je oproti hadici a par krat ju riadne rozdychat....
edit:aby som nezabudol:fajku je potrebne cistit, nato netreba zabudat, a to najlepsie po kazdom pouziti, bo decht sa usadza a fajka neprijemne smrdi,...
Takto... Uhlik staci zapalit, zhori taka povrchova vrstva (vtedy to iskri) a uz dalej hori sam. Popri tom aby sa fajne rozhorel som tahal co to da... V banke sa vytvori "mlieko" a potom to uz ide...
Tabak som dal do alobalu (tak to robime vzdy) a spravil dierky, az potom ho ulozil na ten keramicky lievik. Je mozne, ze som ho viacej do stredu sustredil. Vody som dal tak normalne...
V podstate mi ide o to, ze ked som mal fajku v cajovni, bola lahodna a vydrzala dymit okolo hodiny. Vobec neskriabala v krku a spalilo sa vsetko... Ked som to robil doma, fajka trochu skriabala v hrdle (a to som fajciar), bolo tazke udrzat to "mlieko" v banke, sfajcili sme to tak za polhodinku... Preto som chcel, ci nemate nejake specialne rady ako pripravit kvalitne fajku a tak...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

Retsko napísal:Takto... Uhlik staci zapalit, zhori taka povrchova vrstva (vtedy to iskri) a uz dalej hori sam. Popri tom aby sa fajne rozhorel som tahal co to da... V banke sa vytvori "mlieko" a potom to uz ide...
Tabak som dal do alobalu (tak to robime vzdy) a spravil dierky, az potom ho ulozil na ten keramicky lievik. Je mozne, ze som ho viacej do stredu sustredil. Vody som dal tak normalne...
V podstate mi ide o to, ze ked som mal fajku v cajovni, bola lahodna a vydrzala dymit okolo hodiny. Vobec neskriabala v krku a spalilo sa vsetko... Ked som to robil doma, fajka trochu skriabala v hrdle (a to som fajciar), bolo tazke udrzat to "mlieko" v banke, sfajcili sme to tak za polhodinku... Preto som chcel, ci nemate nejake specialne rady ako pripravit kvalitne fajku a tak...
no, ak si spravil vsetko ako som pisal (teda uhlis zakryt alobalom, nie ho do alobalu zabalit,.. a dat ho do celej keramickej"hlavy"), tak to asi uz xce len skill,...

niektory ludia namiesto vody leju mlieko a ine tekutiny,...

skus,... ale asi to je len o skille
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ceresnovy tabak je v pohodickee :smt025
jovan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa jovan »

no poviem vam ze v zivote som to nemal a ze by som to chcel raz skusit mozno....ale nemam rad travu,ani som neskusal a ani nechcem.mam nato vlastny nazor....
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jovan napísal:no poviem vam ze v zivote som to nemal a ze by som to chcel raz skusit mozno....ale nemam rad travu,ani som neskusal a ani nechcem.mam nato vlastny nazor....
toto ma od "travy" tak daleko ako ja od afy,...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

jovan napísal:no poviem vam ze v zivote som to nemal a ze by som to chcel raz skusit mozno....ale nemam rad travu,ani som neskusal a ani nechcem.mam nato vlastny nazor....
Do vodnej fajky sa nedava trava (teda vacsinou nie;) ), ale taky vodnofajkovy tabak. Kedze sa to filtruje cez vodu, velke prevelke mnozstvo skodlivin ostava v tej vode (skuste sa z nej trochu napit po fajceni, len tak namocit prst... bleeee) a dym ktory tahas do pluc je prakticky cisty. Citis len prijemnu chut prichute...
Edko21
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Edko21 »

Mala rada. Skuste si dat do vody tak 0,5 dl bieleho rumu. Robi to zazraky!!! :smt009 :smt009
A tabak? Najradsej mam zelene jablko + citron.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

heh :lol: ked som tu 9 januara pisal prispevok, tak to som bol este uplne mimo problematiky. Teraz som na vodnej s kamaratmi prinajmensom kazdy druhy den, mame na to uz aj podnik (EXIT)Skusali sme uz dat aj mlieko namiesto vody, a nejaky zavratny rozdiel som nepostrehol, zajtra ideme vyskusat ten biely rum... Ozaj ide to iba s bielym rumom alebo aj s niecim inym??
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:heh :lol: ked som tu 9 januara pisal prispevok, tak to som bol este uplne mimo problematiky. Teraz som na vodnej s kamaratmi prinajmensom kazdy druhy den, mame na to uz aj podnik (EXIT)Skusali sme uz dat aj mlieko namiesto vody, a nejaky zavratny rozdiel som nepostrehol, zajtra ideme vyskusat ten biely rum... Ozaj ide to iba s bielym rumom alebo aj s niecim inym??
kde je ten podnik? bo ma stve, ze v tych cajovniach maju dost brigadnikov ktory to vobec nevedia pripravovat... :(
xman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa xman »

jaaaaaj vodna fajka je najlepsia vec na svete.Vzdy sa pritom ulkudnim a perfektne sa stym relaxuje.najoblubenejsi tabak je jablkovy,ale ani taky broskynovy neni na zahodenie,alebo skoricovobroskynovy
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:kde je ten podnik? bo ma stve, ze v tych cajovniach maju dost brigadnikov ktory to vobec nevedia pripravovat... :(
http://www.exit-cg.sk
tu sa dozvies vsetko potrebne plus je tam aj forum :wink:
Inak tento podnik odporucam. Asi anjlepsia vodna fajka v BA!!
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:http://www.exit-cg.sk
este mi povedz kde inde si mal...
edit: ten podnik vyzera velice dobre, dnes tam asi zbehnem,... ale 160sk za fajku je dost, no co uz, aspon uvidim ci je vazne taka dobra a aky maju siroky sortiment tabakov
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:este mi povedz kde inde si mal...
edit: ten podnik vyzera velice dobre, dnes tam asi zbehnem,... ale 160sk za fajku je dost, no co uz, aspon uvidim ci je vazne taka dobra a aky maju siroky sortiment tabakov
sortiment je dost dobry, mozes si aj namiesat. Inde som mal v radosti, cajovna na zamockej, cajovna my a mama a este cajovna v raci, sukromna vodna, tunis, syria :wink: som zvedavy co povies :)
dan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dan »

mam vlastnu vodnu a je to super [tabak hlavnen nech je stavnaty a dobry uhlik nech nedrhne najlepsie je vymackat do vody citron a na alobale spravit 1 dierku v strede]
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

dan napísal:mam vlastnu vodnu a je to super [tabak hlavnen nech je stavnaty a dobry uhlik nech nedrhne najlepsie je vymackat do vody citron a na alobale spravit 1 dierku v strede]
1 v strede?? :shock: sak sa ti prepali tabak na jednom mieste...to poto mani nemopzes posuvat po obvode korunky...to jak????
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

jin153 napísal:http://www.exit-cg.sk
Exit poznam, mame ho hned pri skole, ale co sa tyka vodnych fajok, tak jedine cajovna u veseleho slona. Je to pri blumentali a maju tam i lacnejsie tie fajky.
the best!: jasminova, melonova, visnova :P vrelo odporucam
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Exit poznam, mame ho hned pri skole, ale co sa tyka vodnych fajok, tak jedine cajovna u veseleho slona. Je to pri blumentali a maju tam i lacnejsie tie fajky.
the best!: jasminova, melonova, visnova :P vrelo odporucam
Hmm... tam som este nebol ale vyskusam :wink: tan jasmin znie skvele
Napísať odpoveď