ok, myslim ze ta 26 bude lepsia, ale aky mam kupit slauch, googlil som a na TopMark som nenasiel slauch alebo je to jedno akej znacky by som pouzil?jin napísal:Nuž takto: Nie je to zlý výber, ale na tvojom mieste by som bral VF TopMark 26/1 Stredná. Prečo? Tá tricina je totiž čistý marketingový ťah. tým, že je otočná - teda podstavcom zmenili jej výšku, ale to pre fajčenie nehrá žiadnu rolu, nakoľko nazväčšili aktívnu plochu fajky (telo), ale na ňu hodili kovový podstavec, čo je dobré akurát tak do čajovní, inak je to fakt oštara (prvú VF som mal tiež otočnú). Často sa mi to nevošlo do dresu a tak som to musel plniť fľašou vody. ďalej slovíčko "ľad". Zbytočnosť jak hrom, nakoľko to nemá vôbec žiadny účinok na dym, iba Ti to mierne ochladí telo. Ak niekde má ľad zmysel, tak je to teda priamo vo vode, čo Ti dym priamo ochladí. Takže radšej zober tú 26ku a za zvyšné prachy kúp kvalitný šlauch, nakoľko hentie sú papierové, desne sa zanášajú a keď ich prepláchneš, tak ti z nich začne ísť taký hnedý hnusný prášok.
Inak su aj ine kvalitne znacky ako TopMark? Ja som zatial videl len Aladin..