Silmer napísal:no podla mna to neni az taka zla fajka jak hovoris jin, brat si ju kupil len modru, minuly rok a uplne v pohode..., uplna spokojnost..
a vysoka je dost, ale to neni problem...a mne sa k tomu paci

, dalej ty to plnis v drese?..., heh neni to jednoduchsie dat do vane, aj tam celkovo vsetko umyt a naplnit...teda ak mas vanu

aj ja presne rozmyslam nad tou VF TopMark 26/1 Stredná ..., kedze uz jednu velku doma mame, tak mi staci aj stredna , a nevizera k tomu zle

Hou hou!! Hneď nazačiatku som povedal, že to nie je zlý výber, no hovorím, že zaplatí 770SKK navyše, kvôli kusu železa na banke a bezvýznamnej nádobe na ľad pri korunke.
violator napísal:ok, myslim ze ta 26 bude lepsie, ale aky mam kupit slauch, googlil som a na TopMark som nenasiel slauch alebo je to jedno akej znacky by som tam pouzil?
p.s.:Vyrabaju sa aj take kde by som nemusel menit slauch, nejake kvalitne?

Jaaaj chápem, že sa do VF nevyznáš, ale pobavil som sa - prepáč
Šlauchy sú totálne univerzálne a nie sú značkové. A na slovenskom internetovom trhu sa najviac oplatia
tieto, nakoľko sú premývateľné bez toho, aby sa šlauch vodou poškodil. A čuduj sa svete dokonca smokeshop.sk dal aj fajn cenu

A či sú aj iné "kvalitné" značky, ako TopMark? Nuž takto. Aladin, TopMark a fajky, ktoré majú svoju značku sú robené sériovo, pre európsky trh a často aj v Európe. Skutočne kvalitnú fajku by si kúpil, pokiaľ by bola priamo z Egyptu / Sýrie / Libanonu / Turecka apod. Tam sa fajky vyrábajú v manufaktúrach a pokiaľ človek nájde dobrý kus, je to investícia na dlhú dobu. Teraz mám práve doma jednu stredne veľkú z egyptu - ťažké liatinové telo s insígniou arabským písmom - a veru, že je skvelá!