Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Vodne fajky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 37, 38, 39  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  

Fajcite vodne fajky?
Ano, v podniku
15%
 15%  [ 61 ]
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
39%
 39%  [ 158 ]
Nie
44%
 44%  [ 177 ]
Celkom hlasov : 396

Autor Správa
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 12.04.2006

PríspevokZaslal: 14 Júl 2008, 17:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Caute chlapi. Uz som raz tuto temu cital, ale dvakrat sa mi nechce a nestiham. Takze kde v Bratislave zozeniem lacny tabak (u mna mozem 50g za 250sk, takze nieco lacnejsie) a kde by sa dali kokosove uhliky, ktore nesmrdia, myslim, ze to su ony. Ci sa mylim? Dakujem za odpovede. Abstaky zacinaju... Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
JohnFrusciante
Star
Star

PríspevokZaslal: 14 Júl 2008, 18:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

nehovorim že je to zle ale mne to veľmi nechuti. keby to pri mne niekto fajčil tak si par krat potiahnem ale žeby som sa za tym predieral
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 14 Júl 2008, 22:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

Rastaman napísal:
Caute chlapi. Uz som raz tuto temu cital, ale dvakrat sa mi nechce a nestiham. Takze kde v Bratislave zozeniem lacny tabak (u mna mozem 50g za 250sk, takze nieco lacnejsie) a kde by sa dali kokosove uhliky, ktore nesmrdia, myslim, ze to su ony. Ci sa mylim? Dakujem za odpovede. Abstaky zacinaju... Very Happy
Uhlíky

Tabaky zoženieš v malých potravinách pri intrákoch v mlynskej doline, pohodlne sa tam dá dostať busom, je to vedľa podniku Lagúna (aspoň myslím, že sa tak volá). Tam máš gram tabaku za korunu a majú 250g a 50g balenia. Záleží na tom, kedy je tovar.
Príjemné bafkanie Wink

//FT: Kua prááávda chlape Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
FT
Light Expert
Light Expert

Založený: 20.12.2007

PríspevokZaslal: 14 Júl 2008, 22:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

Len opravím tú Lagúnu, volá sa to Palmyra... A neviem, či to ešte platí, ale mali tam aj dáku akciu teraz, myslím, že na všetky vodné fajky mínus 10 percent, ak nie viac.
Návrat hore
RomanB
Star
Star

Založený: 08.07.2007

PríspevokZaslal: 15 Júl 2008, 6:40    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nevie nahodou niekto o nejakom podniku blizko TN ? Smile
Návrat hore
IMI
King
King

Založený: 28.01.2005

PríspevokZaslal: 15 Júl 2008, 12:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

takze kupil som si aj ja .. neskor hodim foto... zaujima ma par veci .. kupil som nakhla visnu chuti dobe len obcas ma skrabe v hrdle . koli comu to tal je ? dalej preplachol som šlauch , vadi to velmi ? Crying or Very sad

edit:foto

P7140071.JPG
 Popis:
 Veľkosť prílohy:  279.67 kB
 Rozlíšenie:  2004x2286
 Prezretá:  22 krát

P7140071.JPG

Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
olololwtfomg
Expert
Expert

Založený: 06.03.2008

PríspevokZaslal: 15 Júl 2008, 13:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

som sa vykašľal na kupovanie tabaku hlavne kvôli cene a začal som si vyrábať vlastný ....
lenže ma sere pár vecí :
1. keďže je v ovocí asi 95% vody a nakoniec fajčiteľná dužina je len 5%
2. neviem koľko tam asi dať tabaku (poprípade či to ide aj bez neho)
3. ako sa dajú robiť herbálne tabaky teda z byliniek čo si sám natrhám teda či tie bylinky majú byť čerstvé alebo usušené (zbieram hlavne mätu vďaka širokému spektru použitia (korenina, sedatívum, prísada do tabaku,...), a poznám sakra veľké pole kde rastú menej ako hodinu od domu).
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

PríspevokZaslal: 15 Júl 2008, 15:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

IMI napísal:
takze kupil som si aj ja .. neskor hodim foto... zaujima ma par veci .. kupil som nakhla visnu chuti dobe len obcas ma skrabe v hrdle . koli comu to tal je ? dalej preplachol som šlauch , vadi to velmi ? Crying or Very sad
Že Ťa škriabe bude chyba v množsve tepla, skús počas fajčenia posúvať uhlík, nakladať radšej menej tabaku a viac prevzdušneného, občas vymeň komplet dym, daj do vody ľad a citrón. Šlauch - zdá sa mi, že henten model má gumené vnútro, čiže by nemal byť problém. Pokiaľ by však predsa bol papierový, tak to bude po čase problém - začne Ti z neho ísť pri fajčení čierny popolček.
olololwtfomg napísal:
som sa vykašľal na kupovanie tabaku hlavne kvôli cene a začal som si vyrábať vlastný ....
lenže ma sere pár vecí :
1. keďže je v ovocí asi 95% vody a nakoniec fajčiteľná dužina je len 5%
2. neviem koľko tam asi dať tabaku (poprípade či to ide aj bez neho)
3. ako sa dajú robiť herbálne tabaky teda z byliniek čo si sám natrhám teda či tie bylinky majú byť čerstvé alebo usušené (zbieram hlavne mätu vďaka širokému spektru použitia (korenina, sedatívum, prísada do tabaku,...), a poznám sakra veľké pole kde rastú menej ako hodinu od domu).
O dužine som zistil dvev veci. Je brutálne zbytočná a naviac aj výrobcovia používajú menej ako 1% pri výrpbe. Kedysi som aj ja vyrábal tabaky s dužinou a nič moc... Chuť tabaku záleží na aditívnej aróme, ktorá je pridaná do melasy - tá ochucuje samotný tabak. Preto "čierny tabak" tzv. arabák je tabak s čistou neochutenou melasou. Preto prestávame cítiť chuť skôr, ako nám prestane ísť dym. Vypáli sa melasa a potm tlejú už iba samotné tabakové listy. Dnes už nie je problém kúpiť ochutené melasy so širokým spektrom chutí.
Nakoľko sme si povedali, že dužina je zbytočnosť, ktorá prekáža dobrému tleniu, tak tabaku 99% + 1 % môže byť šťava z ovocia na dochutenie, prípadne maximálone usužená dužina.
S herbálnymi tabakmi nemám skúsenosť no dedukujem, že je to podobný princíp - ergo miesto tabaku melasu naleješ na bylinky.A rozhodne všetko sušené, nakoľko vlhkosť dodáva melasa. Inak počul som aj, že sa do nej môže pridať med Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
IMI
King
King

PríspevokZaslal: 15 Júl 2008, 16:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

jin: dufam ze to ma gumenne vnutro .. jak to zistim lebo ked a dnu pozrem tak to nevidim a s tym citronom a ladom to ako normalne mam do sklenenej vazdy napustat vodu dat lad citron ako citronove kvapky nabit korunku a fajcit ?
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

PríspevokZaslal: 15 Júl 2008, 16:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

IMI napísal:
jin: dufam ze to ma gumenne vnutro .. jak to zistim lebo ked a dnu pozrem tak to nevidim a s tym citronom a ladom to ako normalne mam do sklenenej vazdy napustat vodu dat lad citron ako citronove kvapky nabit korunku a fajcit ?
Nu.....zistíš to podľa toho, či sa objaví popolček, alebo nie Very Happy
Ľad - dopustiť vodou do potrebnej výšky - pridať pár kvapiek cotrónu - nabiť - zapáliť - bafkať Wink

//Ak, tak sa Ti popolček objaví na jazyku po tom, ako dáš prvý ťah s fajky po tom, čo bude dlhšie stáť. Nič príjemné a zatiaľ neviem, kao tomu zabrániť.
Návrat hore
IMI
King
King

PríspevokZaslal: 15 Júl 2008, 16:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

a kde ma byt ten popolcek ?
Návrat hore
boborko
Expert
Expert

Založený: 30.01.2006

PríspevokZaslal: 15 Júl 2008, 16:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Rastaman napísal:
v takom serioznejsom ethno shope najdes aj fajky aj tabaky aj uhliky...aj bonga a vsetko mozne...ethoshopy 4 ever Smile ... a k teme...ja mam rad vodne fajky...len ja nvm...malo vyrazne chute maju a niektore chutia takmer rovnako...napr.som bol v takom podniku a dali sme su cherry apotom vannila /nie ten isty den/ a nvm ci mam zabite chutove bunky ale rozdiel ziaden...ale odporucam VODNY MELOV...
Návrat hore
IMI
King
King

PríspevokZaslal: 15 Júl 2008, 20:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

jin: tak chvalabohu sa popolcek neobjavil aspon ja som to nepocitil. dufam ze to nepride...
Návrat hore
Rastaman
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 15 Júl 2008, 21:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zdravim vas ludia zlati. Mam otazocku, co je to na obrazku v prilohe? Dal mi to kamarat a myslim, ze by to mohol byt uhlik pre vodnu fajku ale neviem z coho je a ci vlastne je. Urcite to nebude samorozpalovaci ale skor kokosovy (ten som pozrel len na nete, ale tam su kokosove cierne a kockate) nazivo som este nevidel takyto typ a farbu. Radsej sa presvedcit ako zapalovat nejaku bombu Very Happy Diki moc za kazdu radu... + uz doma sedi 250g maty, uff...

Fotka(002).jpg
 Popis:
wtf
 Veľkosť prílohy:  308.27 kB
 Rozlíšenie:  1600x1200
 Prezretá:  13 krát

Fotka(002).jpg

Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

PríspevokZaslal: 16 Júl 2008, 8:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Osobne mi to pripomína briketu, no spýtaj sa na to radšej kamaráta. Alebo si jednoducho kúp vlastné uhlíky Razz
Inak 250g mäty je fajn, no dúfam, že máš ku tomu doma aj iný tabak Wink
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Život, štýl, cestovanie... Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 37, 38, 39  Ďalšia
Strana 32 z 39

Prejdi na: