presne tak. a sionistov riadia VESMIRNI LIDE.kali520 napísal:Bush je len figurka v rukach sionistov, sionisti potrebovali niekoho kto za nich odvedie tu spinavu pracu. A ludia nezomieraju len kvoli rope ale najma kvoli mocenskym zaujmom Izraela a snahe o jeho rozsirenie.
11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
-
peterkozel
Medium Professional
-
dew6
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: 11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
z nejakeho dovodu mi tento dokument nesiel otvorit....preco???
Nie, napisem ti akurat to, ze vacsina svetovych agentur tuto info ani neprebrala, pretoze bola "nedoveryhodna". Su dokazy o tom, ze ten vazen bol na Guantaname muceny a aj o tomto za neho hovoril len nejaky jeho prideleny zastupca. Vobec by ma neprekvapilo, keby islo o klasicku spravodajsku hru, ktoru USA nepouzili prvy krat (vid. napr. kampan pred utokom na Irak).peterkozel napísal:pred par dnami sa neviem presne meno jeden chlapik priznal co je vezneny na guantaname ze ma na svedomi spoluplanovacstvo utokov od a po z, co vy na to?, to ze to priznanie bolo vynutene radsej ani nepiste
-
peterkozel
Medium Professional
uz nech je to ako chce, chcem sa ta spytat co si predstavujes pod pojmom mucenie, ja si pod tym predstavujem ze ma krajaju kusok po kusku a trhaju mi necht nechte+zuby kliestami, podla zisteni na guantaname boli pouzite rozne typi donucovacych prostriedkov ako napr.stale svietenie v miestnosti, zakaz spanku a rozhovoru..., myslim ze pre cvokov co nemaju zabran ist do davu ludi,deti,zien a odpalit sa je to az prilis mierne...Tomasito napísal:Nie, napisem ti akurat to, ze vacsina svetovych agentur tuto info ani neprebrala, pretoze bola "nedoveryhodna". Su dokazy o tom, ze ten vazen bol na Guantaname muceny a aj o tomto za neho hovoril len nejaky jeho prideleny zastupca. Vobec by ma neprekvapilo, keby islo o klasicku spravodajsku hru, ktoru USA nepouzili prvy krat (vid. napr. kampan pred utokom na Irak).
-
zvonenie33
Light Professional
Mlatenie do bezvedomia sexualne zneuzivanie a som toho nazoru ze amici im toto robia (nepodlozene dokazmi iba mojim rozumom) pre cvokov co nemaju zabran ist do davu ludi,deti,zien a odpalit sa je to az prilis mierne to mozno ano ale pre ludi co maju s tymito cvokmi spoocnu len narodnost to je az nepopisatelne krutepeterkozel napísal:uz nech je to ako chce, chcem sa ta spytat co si predstavujes pod pojmom mucenie, ja si pod tym predstavujem ze ma krajaju kusok po kusku a trhaju mi necht nechte+zuby kliestami, podla zisteni na guantaname boli pouzite rozne typi donucovacych prostriedkov ako napr.stale svietenie v miestnosti, zakaz spanku a rozhovoru..., myslim ze pre cvokov co nemaju zabran ist do davu ludi,deti,zien a odpalit sa je to az prilis mierne...
ZABI BUSHA, ZACHRANIS SVET
akurat som si to cital a chcel som sa vas na to opytat co si o tom myslite ja si myslim ze je to uplne jasne ze sa priznal preto lebo ho mucili este to aj v tom clanku bolo ze pred tym ho mucili ale priznal sa prave vtedy ken nahno nerobili ziadny natlak podla mna to je koko*ina ze sa priznal len takpeterkozel napísal:pred par dnami sa neviem presne meno jeden chlapik priznal co je vezneny na guantaname ze ma na svedomi spoluplanovacstvo utokov od a po z, co vy na to?, to ze to priznanie bolo vynutene radsej ani nepiste
Takých ľudí treba riadne odsúdiť a potrestať. Takto iba prilievajú olej do ohňa.peterkozel napísal:uz nech je to ako chce, chcem sa ta spytat co si predstavujes pod pojmom mucenie, ja si pod tym predstavujem ze ma krajaju kusok po kusku a trhaju mi necht nechte+zuby kliestami, podla zisteni na guantaname boli pouzite rozne typi donucovacych prostriedkov ako napr.stale svietenie v miestnosti, zakaz spanku a rozhovoru..., myslim ze pre cvokov co nemaju zabran ist do davu ludi,deti,zien a odpalit sa je to az prilis mierne...
No by si sa cudoval ake sposoby mucenia okrem tvojich spominanych pouzivaju. Mucenie vykonavaju ludia na to skoleny. v tychto pripadoch sa jedna o dlhsie trvajuce mucenia ktore trvaju aj tyzdnepeterkozel napísal:uz nech je to ako chce, chcem sa ta spytat co si predstavujes pod pojmom mucenie, ja si pod tym predstavujem ze ma krajaju kusok po kusku a trhaju mi necht nechte+zuby kliestami, podla zisteni na guantaname boli pouzite rozne typi donucovacych prostriedkov ako napr.stale svietenie v miestnosti, zakaz spanku a rozhovoru..., myslim ze pre cvokov co nemaju zabran ist do davu ludi,deti,zien a odpalit sa je to az prilis mierne...
Mucenie - sposobovanie telesneho i dusevneho utrpenia, resp. bolesti. A co si pod tym predstavujem ja? Vsetko, co ta v ramci tejto definicie napadne... Sorry, ale nechce sa mi tu rozpisovat vsetky mozne praktiky mucenia. Viac na tematiku mucenia TU.peterkozel napísal:uz nech je to ako chce, chcem sa ta spytat co si predstavujes pod pojmom mucenie...
Iba pripomeniem, ze doveryhodnost tebou spominanej informacie nenaburava len samotne mucenie...
-
Hip-hoper
Star
mne to nejako nechce natiahnutjin napísal:http://911.yweb.sk/filmy.html
-
zvonenie33
Light Professional