11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Aryan Angel napísal:k tomu priznavaniu... Senátor John Kerry: Budova WTC č.7 byla stržena úmyslně
Pre mna boli v tom clanku podstatne nasledujuce slova- ich podstata ma totiz napadla uz pri precitani nazvu clanku...
Příprava stržení i jen průměrné budovy trvá týdny příprav. U stavby velikosti budovy WTC 7 by to zabralo přinejmenším stejnou dobu. Proto myšlenka, že stavba byla zničena následkem ohně rozšířeného z dvojčat není uspokojivou odpovědí, protože budova nemohla být připravena k neočekávané demolici během několika hodin, tím méně zatímco požáry spalovaly vnitřek. Veškerý personál byl z budovy stažen o mnoho dříve, což znamená, že výbušniny jasně patrné na filmových záběrech byly umístěny dny, či týdny před 11.zářím 2001.
cOre
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cOre »

cekujte, cekujte, cekujte... pravda vyjde najavo o niekolko rokov...

Ja som to pozeral asi 20x a najvačšia demoliacia v historii, FUCK USA, FUCK BUSH,

:)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

pravda uz vysla najavo. len zatial o nej vie malo ludi. ale raz sa snad dockame!!!
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

cOre napísal:cekujte, cekujte, cekujte... pravda vyjde najavo o niekolko rokov...
no to som zvedavy... cim je dlhsie po nejakej udalosti, ktora nie je objasnena, tym tazsie sa objasni... napr. smrt stefanika. jedni vravia, ze ho dali zabit, druhi, ze to bola nahoda. je oficialne stanovisko a to je hlavne(teda oficialne != skutocne).

ani mne sa nepaci bushova politika, ale preto to nemusel spiskat on (btw pripravit nieco take za 8 mesiacov vladnutia je podla mna takmer nemozne). oficialne stanovisko je take, ze utoky spravila nejaka al-kaida

aj oficialne stanovisko telocvikarov je po lyziarskych, plaveckych a skolskych vyletoch vzdy pozitivne: nic sa nestalo. no realita je trochu ina :wink:

a tiez netreba zabudat nato, ze ludia miluju konspiracne teorie, ktorym je tazko oponovat, lebo nie su priame dokazy :roll:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

krija napísal:pravda uz vysla najavo. len zatial o nej vie malo ludi. ale raz sa snad dockame!!!
na hojku mozno ale pochybujem ze niekto ten dokument videl v USA ...sak by bolo na tony atentatnikov lenze nejako nevidim ze by isli po bušovi
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

SRneC napísal:na hojku mozno ale pochybujem ze niekto ten dokument videl v USA ...sak by bolo na tony atentatnikov lenze nejako nevidim ze by isli po bušovi
lol. a co potom tieto protesty? :P
http://video.google.com/videoplay?docid ... =dedicated
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

SRneC napísal:na hojku mozno ale pochybujem ze niekto ten dokument videl v USA ...sak by bolo na tony atentatnikov lenze nejako nevidim ze by isli po bušovi
no podla prieskumov co som videl oficialnej verzii o 9/11 veri okolo polovica americanov.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

zelovoc napísal:no podla prieskumov co som videl oficialnej verzii o 9/11 veri okolo polovica americanov.
Amíci veria všetkému čo vidia :P a po druhé to že tomu veria neznamená , že okamžite musia protestovať . Veď sa im teraz žije relatívne dobre tak načo by do toho rýpali.
SRneC
Addict
Addict

zelovoc napísal:no podla prieskumov co som videl oficialnej verzii o 9/11 veri okolo polovica americanov.
taze polovica americanov veri/videla dokument o ktorom je tato tema ano? :lol:

P3BO myslel som pozostale rodiny po obetiach myslim ze medzi nimi su ludia co maju chut rypat..
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:P3BO myslel som pozostale rodiny po obetiach myslim ze medzi nimi su ludia co maju chut rypat..
Ja neverím v slobodu prejavu nikde na svete a to nedrístam ale jednoducho ak sa hrabeš do vysokej politiky rýchlo skončíš pokiaľ nie si dosť silný a rodiny pozostalých sú len pešiaci na šachovnici - nemajú reálnu hodnotu /silu aby niečo spravili. Ak amíci dokážu obetovať niekoľko stovák , tisícov ľudí kvôli vyžším cieľom myslíš , že ich to bude až tak tažiť odstrániť pár dedkov čo plačú za svojimi synami ?
SRneC
Addict
Addict

P3Bo napísal:Ja neverím v slobodu prejavu nikde na svete a to nedrístam ale jednoducho ak sa hrabeš do vysokej politiky rýchlo skončíš pokiaľ nie si dosť silný a rodiny pozostalých sú len pešiaci na šachovnici - nemajú reálnu hodnotu /silu aby niečo spravili
sak ale nejaky atentat by sa dal podla mna ...niekto musi byt co chce sundat georgea z pozostalych ... tymto nenavadzam len rozmyslam :D
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:sak ale nejaky atentat by sa dal podla mna ...niekto musi byt co chce sundat georgea z pozostalych ... tymto nenavadzam len rozmyslam :D
Ty by si bol ochotný sa obetovať ? Dal by si svoj život za to aby bola pošpinená celá tvoja rodina tvoje meno a tvoje deti ? Aby sa deti v školách učili aha to je ten čo zabil našeho milovaného prezidenta busha ktorý bojoval za svetový mier a zvrhol saddáma ?
SRneC
Addict
Addict

P3Bo napísal:Ty by si bol ochotný sa obetovať ? Dal by si svoj život za to aby bola pošpinená celá tvoja rodina tvoje meno a tvoje deti ? Aby sa deti v školách učili aha to je ten čo zabil našeho milovaného prezidenta busha ktorý bojoval za svetový mier a zvrhol saddáma ?
preco by ho mali chytit? :D v amerike by bol mozno i narodny hrdina a deti by sa chodili fotit k jeho soche ... v usa nikdy nevies
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

SRneC napísal:preco by ho mali chytit? :D v amerike by bol mozno i narodny hrdina a deti by sa chodili fotit k jeho soche ... v usa nikdy nevies
Jasné a potom by sa zobudil na elektrickom kresle však ? Toto bol argument tisícročia . Keď uz pre nič iné tak preto že je to vražda a vražda amerického prezidenta je iná káva a zapamätaj si že bush mal a ešte stále má nejakú tú podporu u svojho ľudu to by ho musel celý americký národ nenávidieť a dobre vieš že to tak nie je :roll:

//možno v Iraku by naozaj bol národný hrdina :lol:
Adozv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Adozv »

prosím vás ten dokument na prvej strane mi napísalo že file not found tak ako to stiahnem???/ z kade?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

SRneC napísal:preco by ho mali chytit? :D v amerike by bol mozno i narodny hrdina a deti by sa chodili fotit k jeho soche ... v usa nikdy nevies
Si sa predavkoval cukrikmi..?Tieto vyplody maju aky vyznam..zvlastne detske uvahy a pritom aj ked cast americanov veri ze islo o 'inside job' tak to asi tazko naplanoval a riadil idiot Bush.. :roll:
Adozv napísal:prosím vás ten dokument na prvej strane mi napísalo že file not found tak ako to stiahnem???/ z kade?
Skus http://911.yweb.sk/
SRneC
Addict
Addict

Aryan Angel napísal:Si sa predavkoval cukrikmi..?Tieto vyplody maju aky vyznam..zvlastne detske uvahy ..
OT: mas pravdu, o nic ine mi neslo :oops:
shady45
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shady45 »

Nema niekto link odkial to stiahnem ??ten prvy uz nejde .. ak hej piste ss
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

vie mi niekto vysvetlit ze ako je mozne ze al-kajda zavahri ci vlastne ako sa vola + ladin sa v mnohych tych videach na aldzazire priznali ze naverbovali ludi co stoja za wtc a naplanovali do poslednej bodky, tak hmm preco ide stale o planovanu demolaciu...
Napísať odpoveď