11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!
To sa este nikde nerozoberalo ale nebol by som prekvapeny keby aj to bolo fingovane. Ale na druhej strane v spanielsku maju problemi s Baskami tak to mohli byt aj kludne oni.Preetro napísal:nic neni iste, ale ako mi niekto vysvetli ten teroristicky utok v Madride 3.11.2004 ? Aj v tom mali prsti amici?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Reportér na voľnej nohe Matt Lepacek bol zatknutý na tlačovej konferencii po tom, ako sa spýtal tlačového sekretára tímu Rudolfa Giulianiho otázku ohľadne výroku Rudolfa Giulianiho o tom, že mu bolo povedané, že veže WTC spadnú.
Rudolf Giuliani kandiduje na post prezidenta USA, voľby sa budú konať na budúci rok. Médiá ho prezentujú ako "hrdinu 11. septembra".
Giuliani bol v čase 9/11 útokov starostom New Yorku. Bol v živom telefonickom vstupe v televízii ABC. V čase kedy obe veže stáli v rozhovore s Petrom Jenningsom povedal:
Urobili sme si stanovisko na Barkleyho ulici, spolu s policajným komisárom, veliteľom hasičov a vedúcim záchranných prác, a odtiaľ sme fungovali, keď nám bolo povedané, že WTC sa zrúti.
Natíska sa samozrejme otázka, kto mu túto informáciu povedal. Nikdy v histórii sa nestalo, aby oceľová budova "skolabovala" na úroveň ulice kvôli požiaru alebo poškodeniu, prípadne akejkoľvek kombinácií týchto faktorov. Nič ani nenasvedčovalo tomu, že WTC spadne. Preto je na mieste otázka, kto bol zdrojom informácie "že WTC spadne". A rovnako je na mieste otázka, prečo táto informácia nebola podaná hasičom a policajtom zasahujúcim vo WTC. Veľa ľuďom by nepochybne zachránila život.
Giuliani už túto otázku raz dostal, a bez okolkov a s úsmevom na tvári poprel, že by vopred vedel, že veže spadnú. Vyššie uvedený videozáznam vysielania ABC, ktorý si môžete pozrieť na internete, ho však usvedčuje z jednoznačnej lži.
-
Kosh
King
zelovoc, frikso - http://blip.tv/file/256575
tu to mate v super kvalite, a krasne tam vidno, že ten novinár bol normálne zaregistrovaný, kartička na viditeľnom mieste - a že potom ako ho vyviedli sa chcel vrátiť, pretože neporušil zákon, a až potom ho zatkli - ale stále neviem pochopiť čím to chcú ospravedlniť? veď ak je novinár normálne akreditovaný, má svoju kartičku na viditeľnom mieste a iba dáva otázky, tak čo také zlé spravil?
tu to mate v super kvalite, a krasne tam vidno, že ten novinár bol normálne zaregistrovaný, kartička na viditeľnom mieste - a že potom ako ho vyviedli sa chcel vrátiť, pretože neporušil zákon, a až potom ho zatkli - ale stále neviem pochopiť čím to chcú ospravedlniť? veď ak je novinár normálne akreditovaný, má svoju kartičku na viditeľnom mieste a iba dáva otázky, tak čo také zlé spravil?
-
P3Bo
Guru wannabe
Mne to celé strašne pripomína vtip o tom ako príde prezident Bush na Slovensko do základnej školy a každý žiak ma povolené tri otázky a ak prezident nebude chcieť odpovedať môže požiadať o ďalšiu otázku . A tak sa prihlási malý ferko a pýta sa :
Ferko : pán prezident mám tri otázky
- prečo sa USA nikdy neospravedlnila za Hirošimu a Nagasaki ....
Bush : Ďalšia otázka
Ferko : Prečo ste bezdvôvodne napadli Irak keď vám sám o sebe nehrozil nebezpečenstvom
Ferko : Prečo USA pácha vojnové zločiny na vezňoch ?
Bush : NO tak niekto ďalší sa chce niečo opýtať
Prihlási sa malý Milanko a povie : pán prezident mám jednu otázku : Kde sa podel ferko ?
//prepáčte že staré a možno je to aj ináč ale ja to poznám takto ...proste mi to nedalo sem nepastnuť
Ferko : pán prezident mám tri otázky
- prečo sa USA nikdy neospravedlnila za Hirošimu a Nagasaki ....
Ferko : Prečo ste bezdvôvodne napadli Irak keď vám sám o sebe nehrozil nebezpečenstvom
Ferko : Prečo USA pácha vojnové zločiny na vezňoch ?
Bush : NO tak niekto ďalší sa chce niečo opýtať
Prihlási sa malý Milanko a povie : pán prezident mám jednu otázku : Kde sa podel ferko ?
//prepáčte že staré a možno je to aj ináč ale ja to poznám takto ...proste mi to nedalo sem nepastnuť
Ta sprava o tom reporterovi pochadza z http://911blog.yweb.sk a je tam pisane aj ako dopadla na vybrali.sme.sk, neskutocne.
To video som pozeral uz davnejsie a velmi ma to zaujalo a tak by som si ho chcel pozriet este raz, ale na stranke http://video.google.com/videoplay?docid ... feed&hl=en to video uz nie je. Nevie niekto ci to video ale s titulkami je dostupne aj niekde na inej stranke, resp. da sa niekde stiahnut? 
Da sa to aj s titulkami stiahnut na http://911.yweb.sk/filmy.html
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
z google videa toho pomizlo dost, ktovie preco.miro285 napísal:To video som pozeral uz davnejsie a velmi ma to zaujalo a tak by som si ho chcel pozriet este raz, ale na stranke http://video.google.com/videoplay?docid ... feed&hl=en to video uz nie je. Nevie niekto ci to video ale s titulkami je dostupne aj niekde na inej stranke, resp. da sa niekde stiahnut?
-
Enduro3333
Medium Professional
-
zvonenie33
Light Professional
Tak teraz som nepochopil ci to mal byt vtip alebo nie (milion smajlov a normalny text..). Pretoze ja verim ze presne tak ako si to povedal to bez problemov mohlo byt...Enduro3333 napísal:![]()
![]()
![]()
to vies urcite sa vlade nepači ked je niečo zle o nej na nete a snaží sa proti tomu bojovat ale jediny sposob ako neukazat priamo na seba je tiško v pozadí tahať nitky.... inač by (za snad dostatočnej podpory medii) vysvitla pravda.....