11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

cela tato udalost je podobna situacii v jerichu :roll: .........
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Rikinko tak tak ... cely cas sa mi zda ze to bolo nafingovane na arabov ... aby mohla USA zautocit na iraq a tazit z ich ropy ...
Preetro
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Preetro »

nic neni iste, ale ako mi niekto vysvetli ten teroristicky utok v Madride 3.11.2004 ? Aj v tom mali prsti amici? :roll:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Preetro napísal:nic neni iste, ale ako mi niekto vysvetli ten teroristicky utok v Madride 3.11.2004 ? Aj v tom mali prsti amici? :roll:
preco spajas dva atentaty dokopy? to su dve uplne ine veci az na vysledok (nevinni civilisti)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Preetro napísal:nic neni iste, ale ako mi niekto vysvetli ten teroristicky utok v Madride 3.11.2004 ? Aj v tom mali prsti amici? :roll:
To sa este nikde nerozoberalo ale nebol by som prekvapeny keby aj to bolo fingovane. Ale na druhej strane v spanielsku maju problemi s Baskami tak to mohli byt aj kludne oni.
Preetro
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Preetro »

SRneC napísal:preco spajas dva atentaty dokopy? to su dve uplne ine veci az na vysledok (nevinni civilisti)
mozno preto, ze sa to stalo opat 11. Tri roky po utokoch na dvojicky. Mozno preto aj 3.11. :roll:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Preetro napísal:mozno preto, ze sa to stalo opat 11. Tri roky po utokoch na dvojicky. Mozno preto aj 3.11. :roll:
este mi povec ze veris takymto ciselnym zhodam ... ja sa k tomu radsej nevyjadrujem pretoze o tychto utokoch nevie nikto dokopy nic
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Reportér na voľnej nohe Matt Lepacek bol zatknutý na tlačovej konferencii po tom, ako sa spýtal tlačového sekretára tímu Rudolfa Giulianiho otázku ohľadne výroku Rudolfa Giulianiho o tom, že mu bolo povedané, že veže WTC spadnú.

Rudolf Giuliani kandiduje na post prezidenta USA, voľby sa budú konať na budúci rok. Médiá ho prezentujú ako "hrdinu 11. septembra".

Giuliani bol v čase 9/11 útokov starostom New Yorku. Bol v živom telefonickom vstupe v televízii ABC. V čase kedy obe veže stáli v rozhovore s Petrom Jenningsom povedal:

Urobili sme si stanovisko na Barkleyho ulici, spolu s policajným komisárom, veliteľom hasičov a vedúcim záchranných prác, a odtiaľ sme fungovali, keď nám bolo povedané, že WTC sa zrúti.

Natíska sa samozrejme otázka, kto mu túto informáciu povedal. Nikdy v histórii sa nestalo, aby oceľová budova "skolabovala" na úroveň ulice kvôli požiaru alebo poškodeniu, prípadne akejkoľvek kombinácií týchto faktorov. Nič ani nenasvedčovalo tomu, že WTC spadne. Preto je na mieste otázka, kto bol zdrojom informácie "že WTC spadne". A rovnako je na mieste otázka, prečo táto informácia nebola podaná hasičom a policajtom zasahujúcim vo WTC. Veľa ľuďom by nepochybne zachránila život.
Giuliani už túto otázku raz dostal, a bez okolkov a s úsmevom na tvári poprel, že by vopred vedel, že veže spadnú. Vyššie uvedený videozáznam vysielania ABC, ktorý si môžete pozrieť na internete, ho však usvedčuje z jednoznačnej lži.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

zelovoc:Kde najdem ten video zaznam, čo sa tam na konci spomína?
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

:googluj:

len neviem ci ho len zadrzali aby nemohol klast dalsie otazky alebo ho naozaj uvaznili
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

zelovoc, frikso - http://blip.tv/file/256575

tu to mate v super kvalite, a krasne tam vidno, že ten novinár bol normálne zaregistrovaný, kartička na viditeľnom mieste - a že potom ako ho vyviedli sa chcel vrátiť, pretože neporušil zákon, a až potom ho zatkli - ale stále neviem pochopiť čím to chcú ospravedlniť? veď ak je novinár normálne akreditovaný, má svoju kartičku na viditeľnom mieste a iba dáva otázky, tak čo také zlé spravil?
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Mne to celé strašne pripomína vtip o tom ako príde prezident Bush na Slovensko do základnej školy a každý žiak ma povolené tri otázky a ak prezident nebude chcieť odpovedať môže požiadať o ďalšiu otázku . A tak sa prihlási malý ferko a pýta sa :
Ferko : pán prezident mám tri otázky
- prečo sa USA nikdy neospravedlnila za Hirošimu a Nagasaki ....

Bush : Ďalšia otázka

Ferko : Prečo ste bezdvôvodne napadli Irak keď vám sám o sebe nehrozil nebezpečenstvom

Bush : Ďalšia otázka

Ferko : Prečo USA pácha vojnové zločiny na vezňoch ?

Bush : NO tak niekto ďalší sa chce niečo opýtať

Prihlási sa malý Milanko a povie : pán prezident mám jednu otázku : Kde sa podel ferko ? :lol:

//prepáčte že staré a možno je to aj ináč ale ja to poznám takto ...proste mi to nedalo sem nepastnuť
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

este tam chyba cast ze odrazu z nicoho nic zazvonilo na prestavku a ked sa vratili tak sa to opytal
fX
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fX »

Ta sprava o tom reporterovi pochadza z http://911blog.yweb.sk a je tam pisane aj ako dopadla na vybrali.sme.sk, neskutocne.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Koho to uz prekvapi ?

SMEti vzdy boli a su pro-USA/Sionisiticky platok..
miro285
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa miro285 »

To video som pozeral uz davnejsie a velmi ma to zaujalo a tak by som si ho chcel pozriet este raz, ale na stranke http://video.google.com/videoplay?docid ... feed&hl=en to video uz nie je. Nevie niekto ci to video ale s titulkami je dostupne aj niekde na inej stranke, resp. da sa niekde stiahnut? :)
fX
Novice
Novice

Príspevok od používateľa fX »

Da sa to aj s titulkami stiahnut na http://911.yweb.sk/filmy.html
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

miro285 napísal:To video som pozeral uz davnejsie a velmi ma to zaujalo a tak by som si ho chcel pozriet este raz, ale na stranke http://video.google.com/videoplay?docid ... feed&hl=en to video uz nie je. Nevie niekto ci to video ale s titulkami je dostupne aj niekde na inej stranke, resp. da sa niekde stiahnut? :)
z google videa toho pomizlo dost, ktovie preco.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

:wink: :wink: :lol:
to vies urcite sa vlade nepači ked je niečo zle o nej na nete a snaží sa proti tomu bojovat ale jediny sposob ako neukazat priamo na seba je tiško v pozadí tahať nitky.... inač by (za snad dostatočnej podpory medii) vysvitla pravda.....
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Enduro3333 napísal::wink: :wink: :lol:
to vies urcite sa vlade nepači ked je niečo zle o nej na nete a snaží sa proti tomu bojovat ale jediny sposob ako neukazat priamo na seba je tiško v pozadí tahať nitky.... inač by (za snad dostatočnej podpory medii) vysvitla pravda.....
Tak teraz som nepochopil ci to mal byt vtip alebo nie (milion smajlov a normalny text..). Pretoze ja verim ze presne tak ako si to povedal to bez problemov mohlo byt...
Napísať odpoveď