11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tomasito13
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

padajuce kamene mali zapricinit pad budeovy? pekne :-D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Po WTC 7 je urcite najnejasnejsia situacia okolo pentagonu vid video

http://tvina.sk/index.php?program=4
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Lepsi film je Katyn alebo Kauza Litivnenko. Tie su aspon skutocne.

Dalsia velka loz je ,ze v budove nebol ani jeden Zid!!! Izrael ma na svojich vladnych strankach zoznam zidovskych obeti.

A tym webom ako 911 sa netreba zaoberat. To je konspiracny raj.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

videl som katyn ale uz aj pred tym som vedel ktora bije.
btw nebolo to pocas WWII?
neboli to vojaci (dostojnici) polskej armady?

v 9/11 to nebol utok na civilistov, na spoluobcanov?
v case mieru?

tak ako ten zoznam udajne mrtvych teroristov???

porovnavas neporovnatelne, aj ked rovnako hanebne!

a co tak nastudovat nieco o taboroch DEF? :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Tak teraz ste ma dostali....zeby to fakt bolo len "naraficene" dava to svoj zmysel, otazka je ci to nie je len dalsi vymyslel. Pretoze tie lietadla tam naozaj narazili...a nieco take ako komercne lietadlo sa zrazi s niecim takym ako boli dvojcky...teda po porusi statiku..a leti to dole. Prednedavnom som videl dokument v ktorom riesili preco vlastne sa vlastne dvojicky zrutili...vplyvom tepla povolila statika. Teda sice nie som ziadny odbornik ani nic podobne. ale prijde mi to celkom normalne ze ked taka ozruta ako bolo to lietadlo narazi do niecoho...tak to spadne.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Hej ,len aby sa tavila ta ocel z ktorej bola konstrukcia, tak by tam musel horiet poziar nad neviemkolko tisic °C , a su na nete videa kde vidno ze z tych poschodi skacu ludia, co by nebolo mozne keby tam je taky poziar - proste by zhoreli

Odporucam pozriet toto
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

midnight_man napísal:Tak teraz ste ma dostali....zeby to fakt bolo len "naraficene" dava to svoj zmysel, otazka je ci to nie je len dalsi vymyslel. Pretoze tie lietadla tam naozaj narazili...a nieco take ako komercne lietadlo sa zrazi s niecim takym ako boli dvojcky...teda po porusi statiku..a leti to dole. Prednedavnom som videl dokument v ktorom riesili preco vlastne sa vlastne dvojicky zrutili...vplyvom tepla povolila statika. Teda sice nie som ziadny odbornik ani nic podobne. ale prijde mi to celkom normalne ze ked taka ozruta ako bolo to lietadlo narazi do niecoho...tak to spadne.
a zase raz: ked do krabicky od zubnej pasty narazis zapalkou v hornej tretine zosype sa do seba len tak?
dalsia vec Pentagon a 4. lietadlo: kde kolkvek padne lietadlo je po nom vela trosiek. V Pansivanii neboli ziadne, iba "rozbarovana" luka a v Pentagone bola primala diera+nedostatok trosiek na 757...
ak by sa 757 tankoval, palivom schopnym tavit ocel (oficialna teoria hovori ze ano) preco bol v okne na miesto narazu na Patuholniku uplne cely, takmer neposkodeny kancelarksy stol s monitorom?
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Prečo vlastne nie sú zábery nárazu do pentagonu, ved okolo takej budovy musí byť kamier spústa :?: ...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

no ja si kuknem ten film co je tu linkovany a potom sa vyjadrim dalej ;) aby som nepredbiehal.
jackb
Redeemer
Redeemer

Tempus7 napísal:Prečo vlastne nie sú zábery nárazu do pentagonu, ved okolo takej budovy musí byť kamier spústa :?: ...
je "video" kde nieco, udajne 757, obrovskou rychlostou narazi do budovy
http://0911.site.voila.fr/index1.htm
Prílohy
pentagonhole.jpg
compall.jpg
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

jackb napísal:je "video" kde nieco, udajne 757, obrovskou rychlostou narazi do budovy
http://0911.site.voila.fr/index1.htm
To čo tam narazilo sa mi zdalo menšie ako 757, to akože existuje záber len 1 kamery?
Alebo videozáznami zámerne skonfiškovali...
Edward88
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Edward88 »

Nu, a vôbec, vrazilo tam vôbec niečo? Veď keď tam čokoľvek vpáli, mal by tam byť kráter spredu ako hrom.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

midnight_man napísal:Tak teraz ste ma dostali....zeby to fakt bolo len "naraficene" dava to svoj zmysel, otazka je ci to nie je len dalsi vymyslel. Pretoze tie lietadla tam naozaj narazili...a nieco take ako komercne lietadlo sa zrazi s niecim takym ako boli dvojcky...teda po porusi statiku..a leti to dole. Prednedavnom som videl dokument v ktorom riesili preco vlastne sa vlastne dvojicky zrutili...vplyvom tepla povolila statika. Teda sice nie som ziadny odbornik ani nic podobne. ale prijde mi to celkom normalne ze ked taka ozruta ako bolo to lietadlo narazi do niecoho...tak to spadne.
To lietadlo tiez nebolo uplne v poriadku vid:
http://www.questionsquestions.net/WTC/pod.html
http://thewebfairy.com/911/missileout/index.htm
http://thebiggestsecretpict.online.fr/n ... eneath.gif
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

ten 11.september je cisty odkur, amici si tieto budovy dali znicit samy a to len kvoli tomu, aby mali zamienku na vojnu v iraku a v afganistane (krajiny bohate na ropne loziska). Za tym vsetkym je ropa a zas a znova len prachy a chut bohatstva. Nie je mozne aby 2 budovy spadli po naraze lietadla. Po 1.horeli tusim 4-5 poschodi a spadne cela budova ?? a dokonca rychlostou volneho padu ? sak to je strasny blud. A dokonca obe budovy ? kvoli rovnakej pricine ? tie stavby su postavene tak aby toto vydrzali. urcite by sa nezosypali cele ako domceky z kariet. Ved aj do Empire State building ale aj do inych vyskovych budov naburali lietadla a hla budovy stoja. Zaujimave. 2.vec PENTAGON, ze tam nabural Boeing ? a kde su casti toho lietadla ? ved nasiel sa len maly motor z nejakeho mensieho lietadla. Trosky ziadne, zaujimave ze nikto ziadne lietadlo v okoli pentagonu nevidel, ani priemyselne kamery. A; e diera v pentagone obrovska az az. Je to vsetko chore a vymysel choreho mozgu v bielom dome. Ktory tuzi len po moci a peniazoch. Najlepsia americka armada so spojencami 7 rokov nie je schopna najst a zajat starceka ? ved oni ho ani tam nehladaju. ho maju v<>. Ale za daco sa skryvat sa len predsa musia. Musia mat aliby. Bush z toho vsetkeho vysiel ako "Hero of the nation." Je mi z toho zle.
jackb
Redeemer
Redeemer

Tempus7 napísal:To čo tam narazilo sa mi zdalo menšie ako 757, to akože existuje záber len 1 kamery?
Alebo videozáznami zámerne skonfiškovali...
myslim, ze okolitych budovach (pri animaciach su na pozadi, potom su aj na mape znazornene) IMO bezpecnostne, ale ine kamery byt mohli... ale zabery sa "stratili"...
Edward: poznas pojem Cruise Missile?
http://en.wikipedia.org/wiki/Cruise_missile
to je asi jedina zbran, ktora by letela, zaroven velmi vysokou rychlostou
a urobila by taku "dierku" v Patuholniku
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

ako ja nemam rad taketo konspiracne teorie....Odporucam 1 diel south parku kde sa tymto zaoberaju :)

dik za k-
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

predpokladam, ze si nevidel ziaden dokument, zaoberajuci sa tym. Skus si tieto "konspiracne teorie" kuknut, daj tomu 90 minut a potom sa skus vyjadrit :)
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

nerozumiem ako toto niekto moze popriet a povedat ze su to konspiracne teorie cloveku musi dojst ze to bola zamienka na vojnu rovnako ako ked hitler napadol polsko kto sa vyzna vie o com hovorim rovnako ako prva svetova vojna mohla zacat asi 3 krat ale nebola ziadna zamienka a nikto nezacal az potom ked zastrelili nastupcu rakusko-uhorskeho tronu a vsetko zacalo...to je moj nazor bohuzial poznam ludi ktori stale veria ze teroristi zabijali 11.septembra :roll:
Napísať odpoveď