2012 koniec sveta?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo si o tom myslíte?

Verím tomu
97
13%
Neverím tomu
524
68%
Nezaujíma ma to
149
19%

Celkom hlasov: 770

Ydeno
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Ydeno »

rok 2012 nebude koniec sveta len nastane nejaka velka zmena, bud k nam pridu z vesmiru alienovia a nasa technologia sa brutalne zlepsi, alebo..... no neviem proste daka velka zmena nastane
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

Ydeno napísal:rok 2012 nebude koniec sveta len nastane nejaka velka zmena, bud k nam pridu z vesmiru alienovia a nasa technologia sa brutalne zlepsi, alebo..... no neviem proste daka velka zmena nastane
vies to aj ja som mohol v roku 2005 povedat ze v roku 2009 nastane velka zmena. Aka nepuresnim. Teraz poviem ze 10 milionov ludi stratia pracu. chapes o com vravim... kto veri veri, ale aj s troskou zdraveho rozumu
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Viko6 »

aj ked tomu neverite ale ja si myslim ze v najblizsich rokoch bude koniec sveta mozu to byt aj teroristi nemusia to byt ziadne hlupe predpovede ale sa rozvija technika niekto to moze zneuzit alebo napriklad dojdu zasoby plynu vody ropy a podobne veci a 3 moznost je ze padne niaky meteorit alebo hocico ine ked tato planeta raz vznikla tak raz aj zanikne moze to byt:ludskym zavinenim alebo priroda takze je tu viac moznosti jak moze tento svet zaniknut a nieco sa urcite stane,tak si uzivajte tento zivot a vela j_bte dokedy mozte. :o :D :lol:
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Viko6 napísal:aj ked tomu neverite ale ja si myslim ze v najblizsich rokoch bude koniec sveta mozu to byt aj teroristi nemusia to byt ziadne hlupe predpovede ale sa rozvija technika niekto to moze zneuzit alebo napriklad dojdu zasoby plynu vody ropy a podobne veci a 3 moznost je ze padne niaky meteorit takze su 3 moznosti jak moze tento svet zaniknut a nieco sa urcite stane s tych troch moznosti takze hocikedy mozem byt koniec sveta tak si rychlo zivot uzivajte a vela je_te dokedy mozte. :shock: :D :lol:
Je otazne ci ti teroristi ktori si myslime ze existuju existuju :)
Meteorit je mozny, aj ked myslim ze o tom by sme vedeli dost dopredu...
A co ked dojdu zasoby ropy? Zivot ide dalej, aj ked je pravda, ze boje o ropu uz pripravili svet o dost zivotov (irak&usa) a kto vie kolko to bude este.
A voda len tak rychlo nedojde. :)
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Viko6 »

ja som pozeral jedno video cez googla a mne sa to zda byt celkom realne ze tak skonci svet jak sa vytvoril aj zanikne v kazdom pripade si to aj zasluzime aby tento svet skoncil lebo si ho nevazime a samy si ho nicime a dlho to uz nevydrzi.

//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 3:14 )
Nadeo napísal:Je otazne ci ti teroristi ktori si myslime ze existuju existuju :)
Meteorit je mozny, aj ked myslim ze o tom by sme vedeli dost dopredu...
A co ked dojdu zasoby ropy? Zivot ide dalej, aj ked je pravda, ze boje o ropu uz pripravili svet o dost zivotov (irak&usa) a kto vie kolko to bude este.
A voda len tak rychlo nedojde. :)
samozrejme ze teroristi existuju oni prispievaju k likvidaci tohto sveta ved uz kolko ludi zabili a ktovie co zas mozu na nas chystat mozno ze nic nikto nevie no a ked vsetko dochadza tak sa ludia budu zabijat neskorsie aby prezili ked dojdu zasoby ropy alebo jak to bude pokracovat za par rokov a plyn este je asi na 50 rokov-neviem.

//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 3:30 )
ale zevraj ked nebude konec sveta teraz tak ma byt az v roku 2029 dorazi niaky meteorit a zevraj 2012 tiez aj ked je to celkom realne cital som prispevky na googli su tam rozne nazory dokonca niektory su si isty ze bude konec sveta nechapem kedze nam boh daroval zivot nato aby sme si ho uzili a nie len tak pre nic zahynuli lebo kazdy ma pravo zit ale kedze zivot je nefer a nevinny ludia zomieraju tak koniec sveta moze nastat hocikedy a hocijakym sposobom lebo v boha neverim keby existoval tak preco necha nevinnych ludi umierat a trpet to je hlupost ze zem stvoril boh vznikla sama od seba postupne sa rozvijali generacie a prave preto moze nastat ta katastrofa od dinosaurov ty sa ktovie jak zrodili ale po takom dlho case miliardy rokov je to dost mozne ze sa vylepsili az takto generacie a skoda ze ma nastat konec ale tak j_bat mozte zacat aj ku_vy aids sa prejavi az po 10 rokoch alebo po kolkych takze to mate jedno kondom bude zbytocny tak si to uzite a napokon zistite v roku 2029 ze nic sa nestalo ze zivot ide dalej :lol: tak to by som pekne olutoval

//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 3:34 )
ale ked uz mal byt koniec sveta asi 7krat tak logicky stoho vyplyva ze to musia byt sprostosti ktore si ludia vymyslia alebo maju nedostatocne slaby mozog nato aby nato prisli ze co a ako bude dalej iba to zbytocne vsetci riesite a vyriesite niaky problem??? nie neviete co bude tak je_te sa nato uzivajte si a pichajte moznoze uz nikdy v zivote takuto moznost mat nebudete tak si to cente ze zijete a vyuzite to.
Ydeno
Medium Expert
Medium Expert

kacjak116 napísal:vies to aj ja som mohol v roku 2005 povedat ze v roku 2009 nastane velka zmena. Aka nepuresnim. Teraz poviem ze 10 milionov ludi stratia pracu. chapes o com vravim... kto veri veri, ale aj s troskou zdraveho rozumu
ale to som si len vymyslel tych alienov, proste sa nieco stane ale koniec to nebude
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

Ydeno napísal:ale to som si len vymyslel tych alienov, proste sa nieco stane ale koniec to nebude
Nechapes? :D konkretizuj... kazdy den sa "nieco" deje.. mensie vecsie ale deje :) Neboj sa, americky raketovy stit v CZ ochrani aj SK :D (parodia)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a som pozeral jedno video cez googla a mne sa to zda byt celkom realne ze tak skonci svet jak sa vytvoril aj zanikne v kazdom pripade si to aj zasluzime aby tento svet skoncil lebo si ho nevazime a samy si ho nicime a dlho to uz nevydrzi.

//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 3:34 )
ale ked uz mal byt koniec sveta asi 7krat tak logicky stoho vyplyva ze to musia byt sprostosti ktore si ludia vymyslia alebo maju nedostatocne slaby mozog nato aby nato prisli ze co a ako bude dalej iba to zbytocne vsetci riesite a vyriesite niaky problem??? nie neviete co bude tak je_te sa nato uzivajte si a pichajte moznoze uz nikdy v zivote takuto moznost mat nebudete tak si to cente ze zijete a vyuzite to.
dyyk jaka otocka :shock:
Ydeno
Medium Expert
Medium Expert

kacjak116 napísal:Nechapes? :D konkretizuj... kazdy den sa "nieco" deje.. mensie vecsie ale deje
Ja som tu hodil proste svoj nazor a vravim ze sa nieco stane a zivot potom uz nebude taky ako predtym, co to bude neviem lebo do buducna nevidim :smt036
bigsmokecoo
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bigsmokecoo »

viko6 nauc sa pisat s bodkami a ciarkami je to hrozne napisane....

a co sa tyka 2012 neverim tomu...a kto hej straca zmysel zit
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja sa teším na tú rabovačku, až bude odklapnuté, že 1012 je deadline :D
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Frikso napísal:Ja sa teším na tú rabovačku, až bude odklapnuté, že 1012 je deadline :D
a pocet samovrazd pred tymto datumom
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Frikso napísal:Ja sa teším na tú rabovačku, až bude odklapnuté, že 1012 je deadline :D
Preboha, to by bola iná show.. ale keď si zoberiem pomer Rómovia : Tovar v našom meste, tak kým by som došiel do mesta, ostane tam akurát roztrepaný výklad a 6 holých stien.. Ale nie no, žiaden koniec sveta nebude, ešte si pár stotisíc rokov počkáme..
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

Innocence napísal:Ale nie no, žiaden koniec sveta nebude, ešte si pár stotisíc rokov počkáme..
aky isty :lol:
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

jakou nahodou na podobne padla v skole rec... a jeden kamos taky ze daky stary typek co predpovedal zopar panovnikov pricom predpovedal aj hitlera dokonca aj meno, tak predpovedal ze pred tym nez nastane apokalypsa pride niekdo este horsi ako bol hitler... no a mame uz len 3 roky, a ze ludia co veria tejto teorii si myslia ze to bude prave obama (teda nechcem na nikoho hadzat spinu jako ne ani nejsom rasista aby si nikdo nemyslel americky prezident ma netrapi...) tym chcem povedat ze aj tato moznos sa moze stat, kazdy urcite pocul ze za poslednych zopar desatroci bola v amerike utlacana tmavsia rasa, a ze teraz ked pride obama bude utlacana biela rasa tak neviem neviem mozno ked vznine obcianska vojna abo nieco podobneho co by sa mohlo rozsirit po celom svete, kazdopadne za 3 roky ma stihnut prist nejaky strasny tyran... aj ked neverim tomu moc zda sa mi to az moc crazy...
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

winni napísal:jakou nahodou na podobne padla v skole rec... a jeden kamos taky ze daky stary typek co predpovedal zopar panovnikov pricom predpovedal aj hitlera dokonca aj meno, tak predpovedal ze pred tym nez nastane apokalypsa pride niekdo este horsi ako bol hitler... no a mame uz len 3 roky, a ze ludia co veria tejto teorii si myslia ze to bude prave obama (teda nechcem na nikoho hadzat spinu jako ne ani nejsom rasista aby si nikdo nemyslel americky prezident ma netrapi...) tym chcem povedat ze aj tato moznos sa moze stat, kazdy urcite pocul ze za poslednych zopar desatroci bola v amerike utlacana tmavsia rasa, a ze teraz ked pride obama bude utlacana biela rasa tak neviem neviem mozno ked vznine obcianska vojna abo nieco podobneho co by sa mohlo rozsirit po celom svete, kazdopadne za 3 roky ma stihnut prist nejaky strasny tyran... aj ked neverim tomu moc zda sa mi to az moc crazy...
vidis, a zase ta bulharska vestica ktora vraj tiez neviem kolko veci uz predpovedala hovorial ze svet konci v roku 5079 ci kolko to bolo... a nahulena sybila v jaskyniach ziadneho tyrana nespominala, a pritom o nej hovoria tiez ze kolko uz X veci predpovedala spravne... hlavne ze vsetci vedeli predpovedat to co sa uz stalo, ale to co sa este len stat ma, tam sa im uz predpovede rozchadzaju.

Ja som napriklad uz pred mesiacom predpovedal ze dnes v noci v Dolno Kubine bude napadnuty sneh. Vidis, je ! Ale vo svojom videni som videl ze zajtra sa vsetko roztopi... Aj ked moj kamarat, ktory predpovedal to iste, ten zase hovori ze ma prsat.. tak teraz ako....

Bullshity, nikto nevie kedy ma prist koniec, a uz vonkoncom nie tito radobyvestci....
Innocence napísal:Ale nie no, žiaden koniec sveta nebude, ešte si pár stotisíc rokov počkáme..
Nejaky kusok vacsi asteroid a sme v prdeli. A ak koncom sveta myslime koniec ludstva, tak ten za pripade ze sa nenaucime ako cestovat vo vesmire nejakym inym sposobom (rychlostou svetla by nam to stal trvalo strasne dlho), pride ovela ale ovela skorej ako za stotisicrocia. Nie som ziaden vestec ale ak to pojde tymto tempom tak to bude nepekne. A zatial nevidim preco by sa malo toto tempo zastavit.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

winni napísal:jakou nahodou na podobne padla v skole rec... a jeden kamos taky ze daky stary typek co predpovedal zopar panovnikov pricom predpovedal aj hitlera dokonca aj meno, tak predpovedal ze pred tym nez nastane apokalypsa pride niekdo este horsi ako bol hitler... no a mame uz len 3 roky, a ze ludia co veria tejto teorii si myslia ze to bude prave obama (teda nechcem na nikoho hadzat spinu jako ne ani nejsom rasista aby si nikdo nemyslel americky prezident ma netrapi...) tym chcem povedat ze aj tato moznos sa moze stat, kazdy urcite pocul ze za poslednych zopar desatroci bola v amerike utlacana tmavsia rasa, a ze teraz ked pride obama bude utlacana biela rasa tak neviem neviem mozno ked vznine obcianska vojna abo nieco podobneho co by sa mohlo rozsirit po celom svete, kazdopadne za 3 roky ma stihnut prist nejaky strasny tyran... aj ked neverim tomu moc zda sa mi to az moc crazy...
ten spominany typ, ktory ma prist po Adolfovi ma byt udajne zo stredneho vychodu a mal studovat v Amerike...Obama nieje tieto podmienky moc nesplna
a okrem toho uz vidim ako Obama zavedie holkaust bieleho obyvatelstva

ti co sa boja meteoritov sledovat tu: http://neo.jpl.nasa.gov/risk/
a hlavne si pozrite ake su tie pravdepodobnosti vysoke
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Jj, rabovacka bude fasa, a nie len samovrazdy, urcite sa budu ludia strielaj aj na ulici....bude to ako vo filmoch......
A potom sama 'nerest' po ulici, lebo kto by chcel zomriet ako panic/panna :)
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

a čo tak zombie ??? večinou aj to sa stáva po rabovačkách ........:D ..........kurna prečo na slovensku niesu predajne ako ferrari :D ja mam najbližšie citroen chevrolet a škoda ........to si moc ludi neprejdem :(

aspon si vyskušam či kombajn seká Ludí

osobne tomu tiež neverím keby niečo take hrozilo a skutočne to bolo dokázane určite by už niečo robili nejaké ukrity atd.

skorej verím tomu že bude vojna ....hlavne kvoli kríze tak to bolo vždy ked došli peniaze a nikto nekcel požičať tak sa museli získať násilim

a ktým meteroidom : šak tu máme božského BRUCA a jeho ropný tým ARMAGEDOOOOOOOOOOON :smt009 :smt009
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

lol tak ako prispevky niektorych tu fakt stoja za to ze Viko 6 :lol: ale k teme zaprve je to asteroid a ne meteorit a za druhe pravdepodobnost je je strasne mala btw kto to vlastne povedal/vymyslel ze 2012 ved to je taka kktina jak remen zas uz vidim tie spravy v novinach 16rocna arabska studentka sa zabila pred obavamy z roku 2012 neviem co by sa malo stat za to ze konic majsky kalendar mfg
Napísať odpoveď