2012 koniec sveta?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Čo si o tom myslíte?

Verím tomu
97
13%
Neverím tomu
524
68%
Nezaujíma ma to
149
19%

Celkom hlasov: 770

PsychoS
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

2012

Príspevok od používateľa PsychoS »

Stravil som asi pol roka nad knihami a nad netom a badanim o konci sveta ci inych ukazoch. Docital som sa vela. On ten koniec sveta nemusi byt ako jeden velky bang. Moze trvat niekolko rokov. Vek planety sa odhaduje na 5 mld rokov a dalsich 5 by tu este mala byt. Takze ak sa povie ze bude to len chvilka (ten koniec sveta) tak to nemusi byt 10 sec ale moze to byt niekolko rokov. Jeden dva mozno dvadsat. Mozno sa tu uz spomenuli fakta ktore sa maju udiat na rok 2012 ale tak skusim to zhrnut este do jedneho velkeho clanku.

1. Urcite ste poculi o tom ze Maysky kalendar konci 2012. dokonca vedci usudili ze to bol jeden z najpresnejsich kalendarnych systemov.

2. Druhym takym faktorom je planeta nibiru o ktorej viem tiez velmi dost. Mozno ste poculi o tej planete. Planeta obieha kazdych 3600 rokov okolo nasej slnecnej sustavy. Jej draha je velmi elipticka oproti planetam v nasej slnecnej sustave. Najblizsie tu preleti v roku 2012. V biblii sa mozete docitat o velkej potope ktora postihla nasu planetu. Moze to byt mytus ale aj vedecky dokazane. Ze by prave planeta nibiru sposobila tento jav? ostava otazne. A vsak moderna technologia vypocitala ze jeden z mesiacov planety nibiru ma narazit do nasej planety. Opet otazne.
Ale aj keby ten mesiac nenarazil do nasej planety tak sa predpoklada ze ked sa zem dostane medzi Slnko a Nibiru a to prestne v den 21.12.2012 tak sa maju udiat zvlasne veci. Predpokladaju sa:zemetrasenia, velky odliv a priliv co sposobi 500 m vlny ktore ste mohli vidiet vo filmoch. Sopky ktore boli necinne sa stanu cinnymi. Priroda opet ozije. Clovek nasledne nato podlahne chaosu a skaze takze k tomu mozeme pridat aj masovu histeriu. To bude haluz ze?

3. Nostradamus bol clovek ktory videl do buducnosti. Aspon tak o nom je pisane. Predpovedal vela veci ktore sa naozaj stali. Pad dvojiciek v septembri 2001. Nahoda? mozno. Taktiez predpovedal ze zem sa zrazi s telesom. Ze by to bol nahodou mesiac planety Nibiru? mozno. Uvidime. Tento clovek povedal vyse 1000 predpovedi ktore sa naozaj stali. Aj uplne absurdne ktore by nikto nedokazal. Taktiez povedal vetu: ak sa na vrchol sveta dostane cernoch tak nastane koniec sveta. A najvecouo mocnostou na planete je USA. aspon media tak tvrdia. Posledne volby sa podarilo vyhrat kandidatovi OBAMOVI. No cert to vem ale je to cernoch. Nostradamus vsetky svoje predpovede pisal vo versoch aby ho nemali za blazna inak by ho upalili. Je zaujimave ze tento clovek zil v 16. storoci a vedel dopredu aj 500 rokov. Ale tak mozete si povedat ze to bol nejaky blazon. Alebo tomu mozete uverit.

Tychto teorii o konci sveta na rok 2012 je viac nez 50. Ale toto su 3 najsledovanejsie o ktorych sa najviac hovori. Tak som vam ich priblizil.
Ci verite alebo nie je uz len na vas.
Ak by ste chceli blizsie info tak kontaktujte 291 902 448. moje ICQ
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

ad 1: majsky kalendar WTH? to je co za argument? moj kalendar konci tento rok a nemam strach z konca sveta

ad2: Nibiru - nabura do Zeme a ani jeden astronom o tom nevie? Kto jej ratal tu jej uzasnu drahu elipticku, okolo coho obieha, ze od toho na taku dialku neodleti? Ak sa nachadza v gravitacnom poli toho objektu okolo ktoreho obieha preco okolo neho neobiehaju aj nase planety? Ako moze planeta, ktora sa dostane medzi nas a Slnko sposobit erupciu sopky?

ad3: Nostradamus.....ten si snad ani nezasluzi komentovanie. Ak chces aj ja napisem prorocku knihu.
PsychoS
Professional
Professional

axxis naco pises hovadiny ked si otom necital viac nez som napisal ja. Takychto "trtkov" ako si ty mam plne zuby. Zober do ruky racej nejaku knizku a citaj si. A zacni rozpravkami ty bulo. Ty si myslis ze som si to vymyslel? a kolko ty poznas tych astrnomov? Drz hubu racej ked nevies nic rozumne povedat. A okrem toho nepovedal som aby sa ludia bali na zaklade povier. Napisal som ze su to teorie. A nie fakta.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

PsychoS napísal:axxis naco pises hovadiny ked si otom necital viac nez som napisal ja. Takychto "trtkov" ako si ty mam plne zuby. Zober do ruky racej nejaku knizku a citaj si. A zacni rozpravkami ty bulo. Ty si myslis ze som si to vymyslel? a kolko ty poznas tych astrnomov? Drz hubu racej ked nevies nic rozumne povedat. A okrem toho nepovedal som aby sa ludia bali na zaklade povier. Napisal som ze su to teorie. A nie fakta.
Chcel si skor povedat,ze su to primitivne teorie,postavene na hlavu. :roll:
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

PsychoS.

Ja myslim,ze Axxis by rozpravky mal radsej vynechat-mohlo by sa stat,ze zacne pisat podobne veci ako ty :wink:

Nostradamus-on stale predpovedal nieco co sa splnilo...Avsak to,ze to predpovedal,vyjde najavo stale az potom ako sa to stane...Ak si cital Nostradamove verse,opis mi prosim ta cast kde pise o tom,ze ak cernoch bude na spici sveta,tak ten zanikne.

Je kopec amaterskych astronomov,nehovoriac o ustavoch ako NASA a pod.Ver tomu,ze oni by o zrazke zeme s nejakym telesom v dannom roku vedeli...ASTRONOMOVIA-ludia zaoberajuci sa presne takymito a podobnymi vecami :idea:

Ty namiesto toho napises"moderna technologia vypocitala" :roll: .To je kto,alebo co ta"moderna technologia"?
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

axXis napísal: ad3: Nostradamus.....ten si snad ani nezasluzi komentovanie. Ak chces aj ja napisem prorocku knihu.
Owned :lol:
PsychoS
Professional
Professional

Je toho plny internet. Hlavne o tej zrazke. Dokonca aj v knihach je o tom pisane. Verse najdem.
eureka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eureka »

ked us sa budu diat divne veci cel by som vedet citat myslienky hh :D:D ale ne k veci no cital som otom aj aj zo zaciatku som verial asi tyzden tomu :D a us ma to preslo ked bude tak bude no nezmenime to nik aspon nieco divne zazijeme aj na slovensku
PsychoS
Professional
Professional

nesnazte sa ripat do toho co som napisal. Nevymyslel som si to. Skuste sami patrat a overovat
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

pana to sa nedozijem ani maturity.. :lol: :lol: to je zivot.. :lol:
PsychoS
Professional
Professional

To mas jedno. Hlavne je zit naplno. Uzivat si bavit sa. Skola su len povinnosti.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

PsychoS napísal:To mas jedno. Hlavne je zit naplno. Uzivat si bavit sa. Skola su len povinnosti.
No mozno pre teba,ale pre niekoho nie. :)
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

môj kalendár na XPčku nemá nič po roku 2099... sajra... čo bude s nami po tom? :cry:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

PsychoS napísal:axxis naco pises hovadiny ked si otom necital viac nez som napisal ja. Takychto "trtkov" ako si ty mam plne zuby. Zober do ruky racej nejaku knizku a citaj si. A zacni rozpravkami ty bulo. Ty si myslis ze som si to vymyslel? a kolko ty poznas tych astrnomov? Drz hubu racej ked nevies nic rozumne povedat. A okrem toho nepovedal som aby sa ludia bali na zaklade povier. Napisal som ze su to teorie. A nie fakta.
nejako ta to vzalo pocuvaj...

kolko poznam tych astronomov? v NASA sa ich zopar najde
http://neo.jpl.nasa.gov/risk/
tu mas vypis veci co do nas maju sancu narazit, najdi mi tam nibiru

dudo02 napísal: Je kopec amaterskych astronomov,nehovoriac o ustavoch ako NASA a pod.Ver tomu,ze oni by o zrazke zeme s nejakym telesom v dannom roku vedeli...ASTRONOMOVIA-ludia zaoberajuci sa presne takymito a podobnymi vecami :idea:

Ty namiesto toho napises"moderna technologia vypocitala" :roll: .To je kto,alebo co ta"moderna technologia"?[
na tuto otazku cakam aj ja odpoved a mozes rovno pripisat aj svoje zdroje. stary kalendar vyhynutj civilizacie a jeden pojaseny pako co sa cumel do nadoby s vodou mi nepridu moc doverhydne

btw. mne sa zase zda, ze Ty pises hovadiny 8)
PsychoS napísal:Je toho plny internet. Hlavne o tej zrazke. Dokonca aj v knihach je o tom pisane. Verse najdem.
Prílohy
seriousbusiness.jpg
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

bax napísal:môj kalendár na XPčku nemá nič po roku 2099... sajra... čo bude s nami po tom? :cry:
prejdem na Windows seven :lol:
PsychoS
Professional
Professional

KONIEC

Nebavim sa s vami. Ripat si mozete do hovna. Nie do mna
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

http://www.mysteria.sk/news.php?readmore=90 ... ak tu tento článok bol tak sorry ...ale 32 strán sa mi pozerať nechce..

//autoeditácia príspevku ( 18 Mar 2009, 17:18 )
kachna napísal:v roku 2012 koniec sveta nebude, na facebooku som si spravil test http://apps.facebook.com/qwhen-will-you-fjbfe/?ref=nf a vyslo mi nieco ine ako rok 2012. facebook by neklamal... :D
Myslíš ? Tak to ja už som tu neni...vyšlo mi 19 oct. 2008 :)
Schyl2o
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schyl2o »

koniec sveta istotne nebude, ale ludstvo sa asi konecne spamata. Bol by som rad, ak by sa aj tak stalo.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: KONIEC

Príspevok od používateľa Shark NX »

PsychoS napísal:Nebavim sa s vami. Ripat si mozete do hovna. Nie do mna
Nie je to nahodou to iste??

Chod si radsej tocit o svojej Nibiru niekde inde.
wrtulka33
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wrtulka33 »

bax napísal:môj kalendár na XPčku nemá nič po roku 2099... sajra... čo bude s nami po tom? :cry:
KTOVIE, či sa roku 2099 vôbec dožiješ.. :)
Napísať odpoveď