4. Ficova vláda (2023-202x)
-
starysomar
Hardcore addict
Re: 4. Ficova vláda (2023-202x)
FB - Matúš Kostolný
"Toto je masaker.
V koalícii sú gestapácke metódy.
Ministri a ministerky sú neschopní a neschopné.
Vyhrážajú sa nám, koaličným poslancom, čo potom robia s opozičnými?
Snažili sa nás kúpiť, ponúkali funkcie.
V Hlase si hovoria, že sú stranou pekných ľudí.
S obdivom som sa pozeral na ľudí, ktorí pokojne vyšli do ulíc a protestovali.
Toto nehovorí opozičný politik ani novinár. Poslanec Hlasu Samuel Migaľ prestal hrať ich hru a začal hovoriť. Neviem si predstaviť, že by mohol po tomto rozhovore zostať v koalícii. A neviem si predstaviť, že by to nerozkývalo ďalších poslancov.
Vláda Roberta Fica to už nemôže ustáť."
"Toto je masaker.
V koalícii sú gestapácke metódy.
Ministri a ministerky sú neschopní a neschopné.
Vyhrážajú sa nám, koaličným poslancom, čo potom robia s opozičnými?
Snažili sa nás kúpiť, ponúkali funkcie.
V Hlase si hovoria, že sú stranou pekných ľudí.
S obdivom som sa pozeral na ľudí, ktorí pokojne vyšli do ulíc a protestovali.
Toto nehovorí opozičný politik ani novinár. Poslanec Hlasu Samuel Migaľ prestal hrať ich hru a začal hovoriť. Neviem si predstaviť, že by mohol po tomto rozhovore zostať v koalícii. A neviem si predstaviť, že by to nerozkývalo ďalších poslancov.
Vláda Roberta Fica to už nemôže ustáť."
Ja ten rozhovor akurat pocuvam a teda neviem ci mam Migalovi vsetko verit, ale ak hovori pravdu, tak to uz je vazne extrem.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja verim, ze sa ich snazia kupit, to sa uz prekecol aj Huliak.
No s tou dovverou by som bol opatrni, kde boli pri novele tretneho zakona, kde boli, ked sa nicila kultura, zdravotnictvo, policia, kde boli ked Sutaj utocil na kazdeho?
Navyse ich stranka Hlas rozumu je registrovana uz od septembra, niekde som zachytil, že tou istou spolocnostou, co robila stranku Pelemu a tu feikovu Korcokovi, ale ako povedal Harabin je to z ne-o-ve-re-nych zdrojov (reddit).
No s tou dovverou by som bol opatrni, kde boli pri novele tretneho zakona, kde boli, ked sa nicila kultura, zdravotnictvo, policia, kde boli ked Sutaj utocil na kazdeho?
Navyse ich stranka Hlas rozumu je registrovana uz od septembra, niekde som zachytil, že tou istou spolocnostou, co robila stranku Pelemu a tu feikovu Korcokovi, ale ako povedal Harabin je to z ne-o-ve-re-nych zdrojov (reddit).
Nejde len o to za co hlasovali, ale mam prirodzeny problem s politikmi ktori rozpravaju prilis poeticky o tom ako je volic na prvom mieste atd. Tiez mam trochu problem s tym, ze s okydavanim zacne az ked odide zo strany podobne ako mi to vadilo u Hegera/Nada. Zaroven ale chapem, ze v strane to tak asi do nejakej miery byt musi aj ked ma clovek spravne nastaveny moralny kompas.
Takze mam z toho rozhovoru zmiesane pocity, ale ak sedi to, ze po tom ako nehlasoval za odvolanie Simecku sa okolo nich zacali tocit podozrive osoby, pytali sa na ich rodinu atd, tak to uz naozaj ... kde zijeme ? Clovek sice denne pocuva, ze je to mafiansky stat, ale ze az tak ...
Takze mam z toho rozhovoru zmiesane pocity, ale ak sedi to, ze po tom ako nehlasoval za odvolanie Simecku sa okolo nich zacali tocit podozrive osoby, pytali sa na ich rodinu atd, tak to uz naozaj ... kde zijeme ? Clovek sice denne pocuva, ze je to mafiansky stat, ale ze az tak ...
netesim sa z aktualneho vyvoja, Fico je stale prilis silny a ma vysoke preferencie, na obyvatelstvo este stale nedopadli zvysene dane, ak by sa teraz vyhlasili predcasne volby, SaS/Demokrati/OLaNO su na hrane, KDH su kur*y a PSko je lavicova zberba, nemyslim si, ze by sa dalo nieco vyskladat a pri nepriaznivom vyvoji to moze Fico zlozit so zbytkom Hlasu a s Republikou, co by bolo este horsie ako terajsia vlada
alternativa vedena PSkom je celkom shit tiez
SaSka ma ako najviac prezentovanych ludi odidenkynu z KDH a Hlinu, to je strasne
Demokrati asi ok, ale ich minulost ich moze dobehnut a OLaNO sa rozpadne do par mesiacov po prvom zasadnuti parlamentu
teraz je pre predcasne volby najhorsia mozna situacia
SaSka ma ako najviac prezentovanych ludi odidenkynu z KDH a Hlinu, to je strasne
Demokrati asi ok, ale ich minulost ich moze dobehnut a OLaNO sa rozpadne do par mesiacov po prvom zasadnuti parlamentu
Tu musím súhlasiť. Ak budú predčasné voľby tak je jedno či bude Fico v opozícii alebo by poskladal novú vládu s Republikou atď, ale stále to bude pre neho win-win situácia.
Pri tých preferenciách Smeru sa musím priznať, že nevidím svetlo na konci tunela pre tento štát na najbližšie roky
Pri tých preferenciách Smeru sa musím priznať, že nevidím svetlo na konci tunela pre tento štát na najbližšie roky
-
starysomar
Hardcore addict
Mám len ja pocit, že k nim Fico nabáda(l)?
Ja som sice antiprogresivny kazdym dnom viac, ale aj vlada PS mi oproti tomu co tu aktualne mame pride ako velka vyhra. Ale fakt je, ze este nenastal cas a predcasne volby by pomohli len Ficovi.beardie napísal: 27 jan 2025, 9:22 netesim sa z aktualneho vyvoja, Fico je stale prilis silny a ma vysoke preferencie, na obyvatelstvo este stale nedopadli zvysene dane, ak by sa teraz vyhlasili predcasne volby, SaS/Demokrati/OLaNO su na hrane, KDH su kur*y a PSko je lavicova zberba, nemyslim si, ze by sa dalo nieco vyskladat a pri nepriaznivom vyvoji to moze Fico zlozit so zbytkom Hlasu a s Republikou, co by bolo este horsie ako terajsia vlada
urcite by vlada s PS bola lepsou moznostou, ale len ak uvazujeme, ze to nie je Fico
ta strana ale realne ponuka iba hodnoty, ktore su na zapade opustane
Slovensko v sucasnosti potrebuje pravicovu vladu, najlepsie na 2 obdobia, ktora otoci negativny kurz krajiny, v tom lavicove PSko s 'obcanmi a obciankami' nepomoze, prave naopak
taka moznost je momentalne ale len nanajvys hypoteticka, aj po vyhre PSka a zlozeni antifico koalicie (bez ohladu na clenov) sa budeme len pomaly pohybovat v bahne ziadanym smerom
ta strana ale realne ponuka iba hodnoty, ktore su na zapade opustane
Slovensko v sucasnosti potrebuje pravicovu vladu, najlepsie na 2 obdobia, ktora otoci negativny kurz krajiny, v tom lavicove PSko s 'obcanmi a obciankami' nepomoze, prave naopak
taka moznost je momentalne ale len nanajvys hypoteticka, aj po vyhre PSka a zlozeni antifico koalicie (bez ohladu na clenov) sa budeme len pomaly pohybovat v bahne ziadanym smerom
Ja si popravde ale vobec neviem predstavit ako sa z tejto situacie nejak rozumne dostat. Ani ohanat sa EU a zapadom a tym byt proeuropsky imho nema taku silu ako v minulosti pretoze aj EU a zapad obecne ma svoje problemy. A vlada ktora pride po Ficovi nech je akokolvek dobra, bude mat sakra tazku situaciu riesit nase problemy bez toho aby sa to negativne prejavilo na vacsej skupine ludi a efekt systemovych rieseni tiez nie je okamzity, takze neverim, ze by dostala sancu dve volebne obdobia po sebe.
presne z toho dovodu si myslim, ze je lepsie nechat vladnut Fica este aspon rok, aby musel povinne osekat rozpocet kvoli danovej brzde, cim by sa situacia Ficovolicov rapidne zhorsila
len potom je sanca, aby bol porazeny, lebo momentalne vie Fica porazit len on sam
mozno ho medzitym je*** a problem sa vyriesi sam
len potom je sanca, aby bol porazeny, lebo momentalne vie Fica porazit len on sam
mozno ho medzitym je*** a problem sa vyriesi sam
No, uvidime. Faktom je, ze z FB uz naladu volicov asi nezistim. Mam tam sice dojem, ze Ficovi stale staci ukazat na niekoho ineho a je v zasade jedno co spravi, ale zaroven mam pocit, ze jeho realni volici tam takmer nie su a su to plateni diskuteri. Podla prieskumov to ale vyzera, ze by to zlomit slo aj ked sa to deje strasne pomaly. A stale je tu ten problem s tym, ze aj pravicova vlada by imho mala velky problem dostat sancu na dve volebne obdobia a hlavne nic take aktualne ani neexistuje aj ked a PS hra na to, ze ide trochu viac do stredu.
Pripravte si kroje, budete chodiť prať do potoka 
Rozmyslam ci je vacsim prejavom zufalstva toto, alebo odvolavanie Simecku.
Ideme s KDH dať do ústavy, že existujú iba muži a ženy (a šmahom pera sa prestanú rodiť intersex deti), zakážeme unisex záchody (takže všetci ktorí bývate v paneláku si povinne musíte postaviť druhý záchod) a zakážeme homosexuálnym párom adoptovať deti (čo nemajú ani teraz umožnené). A teraz sa už Slováci budú mať dobre. Tak dobre, že si ani nevšimnú, keď oznámime, že od 2026 zvýšime DPH na 25%.Johnnny napísal: 27 jan 2025, 14:16 Rozmyslam ci je vacsim prejavom zufalstva toto, alebo odvolavanie Simecku.
Snáď sa mu tu hrádzu podarí postaviť rovnako dobre, ako svojho času hrádzu proti extrémizmu.
No ... tak to som rad, ze som vydrzal a neodisiel. Aj Arpy sa snad vrati 
-
harrison314
Hardcore addict
Tiez mam pocit, ze Fico je posledny mesiac nejako extremne zufaly. Nie, ze by bol v decembry v dobrom dusevnom stave. Ale aj tak. vazne by ma zaujimalo, co sa udalo v Moskve.
-
starysomar
Hardcore addict
Možno nesplnil prikázania...
Mňa zaujíma viac, čo sa udeje tu.
Mňa zaujíma viac, čo sa udeje tu.
-
Makovnik
Medium Professional
Skodna v Smerohlase je na kazdej urovni a Gluck patri medzi ultramagorov, jeho FB profil je ako stranka dezolata Souna...
Trochu ho Lojzo upratal, az mu isli oci z hlavy
Trochu ho Lojzo upratal, az mu isli oci z hlavy
-
harrison314
Hardcore addict
Migal - s Pelem (tym tajomnym mastermindom v pozadi, sedou eminenciou vlady) bol naivny, tak to ide skusit s Ficom, s ktorym udajne nesuhlasil, ale aj tak mu odhlasoval vsetko. Zo styroch rebelantov vyhodili dvoch a ti dvaja udajne chceli styry posty. Ja neviem uz.
https://360tka.sk/videos/s-migal-pri-pe ... -dohodneme
https://360tka.sk/videos/s-migal-pri-pe ... -dohodneme