Majro napísal:podla mna na zaciatok bohate staci kalach, ma ho skoro kazdy.. je tam aj mechabox 3, takze je to fajn.. ale myslim si, ze nejak extra rozdiel v tych mechaboxoch nieje, iba taky, ze jeden je starsi a druhy novsi

))
tam je praveze rozdiel v odlisnej konstrukcii. V2 ma kvoli svojmu tvaru kriticke miesta nie tak pevne a moze pri silnych upgradeoch kvoli silnym narazom piestu prasknut. V3 je inak konstruovana, ma iny tvar a na kritickych miestach je dost materialu, tak znesie i silnejsie pruziny.
To ze chcel lacnu zbran je fajn, no treba mysliet na buducnost a ak si teraz kupi nieco, do coho uz len da silnejsie vnutro ho vyjde lacnejsie, ako ked bude mat chut a potrebu zvysit vykon a znova kupovat novu zbran. Ako nevravim, ze sa z V2 nedaju vdaka NBU vytiahnut pekne vykony, no je silne limitovany svojou konstrukciou.
A preco mu neodporucam AK - ma ho kazdy a ak sa rozhodne zaradit do nejakej fungujucej jednotky, pokial ta nebude ruska alebo free softova, tak ho asi caka vymena zbrane.
proste aj ked teraz ma asi chalan len chut si s kamosmi zastrielat za barakom, nech si zvazi, ci tomuto konicku ma chut sa venovat i viac (a ono to vie cloveka riadne chytit

) a nech si zvazi svoju "karieru" ci sa chce neskor vydat smerom napodobnovania realu alebo zamieri do vôd free airsoftu, kde ma v jednotke kazdy co chce a vyhovuje mu to.