• AirSoft •

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

Minuly tyzden v stredu som bol po prvy krat v zivote hrat airsoft a musim povedat, ze to bola pecka! :)
Nikdy by som nepovedal, ze to cloveka tak chyti. Samozrejme, nie je to celkom bez bolesti, stale mam kde-tu neaku modriny, ale ta pasia stala za to.
Normalne rozmyslam o tom, ze si zadovazim neaku airsoftovu zbran a nudem sa tomu venovat viac, ako len rekreacne.
Hrali sme cca 4,5 hodiny a vypotil som tak 5 l vody. Fyzicky to siahlo doslova na dno mojich moznosti, ale stalo to za to. ;)
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

Z mojej skúsenosti je to sto krát lepšie sa vypotiť pri tom ako vo saune :D
seko0408
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa seko0408 »

cavte objednal som si z municaku
- TM M8000 Cougar G, hop up
- ICS 0,23g BB 4400 Bullets
- Uvex - plastove okuliare I-vo
chcemsa spytat ci us stamade niekto objednaval a ci posielaju tovar vpohode.. nemam skusenosti .. a ties sa chcem spytat .. ( aj ked je us neskoro ) ale ci je ten manual dobrii lebo s AS len zacinam tak nemam prehlad a podla mna boli na vyber vsetky parametrami rovnake len dizajnom ine ;) dik za info ;)
Bhellion
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bhellion »

Neni problém s objednávaním z muničáku, ale s tým, či majú tovar na sklade. Ja som mal u nich objednanú m4a1 ris. 3 týždne. Celé tri týždne ju maly na webe vedenú ako na sklade ale nemaly ju. aj to mi daly vedieť až po dvoch týždňoch. Tak som objednávku zrušil a objednal si ju inde. Pôvodne som chcel od DB, ale nakoniec som zobral STTI. A objednal som to v zámkoch v Armyshope a majitel mi to zohnal.
seko0408
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa seko0408 »

och sakra as teras som si vsimol ze je to vypredane skoro vsetko maju vypredane :( ked sa prihlasim neviem kde sa da zrusit objednavka len emailom ci ako ?
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

ak ste si vsimli, tak v municaku maju veci z cinskych skladov, akurat, ze raz-dva krat tak drahe(co sa tyka doplnok)..

//autoeditácia príspevku ( 03 Aug 2009, 14:37 )
seko0408 napísal:cavte objednal som si z municaku
- TM M8000 Cougar G, hop up
- ICS 0,23g BB 4400 Bullets
- Uvex - plastove okuliare I-vo
chcemsa spytat ci us stamade niekto objednaval a ci posielaju tovar vpohode.. nemam skusenosti .. a ties sa chcem spytat .. ( aj ked je us neskoro ) ale ci je ten manual dobrii lebo s AS len zacinam tak nemam prehlad a podla mna boli na vyber vsetky parametrami rovnake len dizajnom ine ;) dik za info ;)
co sa tyka zbrane, tak manualy TM su klasicky dobre.. ked to vies hrat, tak v niektorych pripadoch sa s nimi lepsie hra ako s elektrikami( v budovach samozrejme, lebo v lese je to nieco ine :D ).. casom ta manual ale aj tak omrzi, a budes uz kukat po AEG :))

na to, aby ta to fakt bavilo, potrebujes spravnu partiu ludi, s ktorymi sa da hrat. lebo v poslednej dobe ma uz airsoft totalne presiel, kvoli nejakym fasom co nedodrziavaju limit pruziny na akciach, a cely cas kempia.. proste hra o nicom. Ale take sukromnejsie akcie s tou spravnou svorkou stoja fakt za to ;).
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

mam taki problem na s mojou mp5 ked dam zasobnik vystreli raz potom 3-4 razy nic a potom znova neviete co snou moze byt?
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

zasekuje gulky ?
Gajdy
Medium Star
Medium Star

praveze nie ako keby sa ani nenabila z tlacaku
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Spruzina v zasobniku nevytlaci gulky ?
Gajdy
Medium Star
Medium Star

tak tak rozobral som zasobnik poskladal ho premazal celu zbran a uz ide tak ako ma :D
angel2
Novice
Novice

aku zbran???

Príspevok od používateľa angel2 »

zdravim, chcem zacat s airsoftom a neviem aku zbran kupit. Doporucili mi dlhu, elektricku.....najlepsie cinu s kovovym mechanizmom (ze su uz aj dobre ciny) ale ta paleta je obrovska a ja sa nevyznam v parametroch. Chcel by som radsej kratsi samopal (s/alebo bez pazbicky) a chcem do toho investovat do 150 EUR.
Hlavne mi poradte, aku znacku a aky material aby to nieco vydrzalo.
Prosim o vase tipy na:
[email protected]

Dakujem krasne za vsetky rady! :smt003 :smt071
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: aku zbran???

angel2 napísal:zdravim, chcem zacat s airsoftom a neviem aku zbran kupit. Doporucili mi dlhu, elektricku.....najlepsie cinu s kovovym mechanizmom (ze su uz aj dobre ciny) ale ta paleta je obrovska a ja sa nevyznam v parametroch. Chcel by som radsej kratsi samopal (s/alebo bez pazbicky) a chcem do toho investovat do 150 EUR.
Prosim o vase tipy na:
[email protected]

http://www.municak.sk/component/page,sh ... /Itemid,1/

pozri toto mne sa osobne hralo s mp5 velmy dobre je dobra do budovy (vďaka zasúvacej pažbe) a aj vonku
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

alebo kukni po G36(najlepšie verzia K alebo bez pismena, bez optiky). Cena na wg zlavu do 100e, zvysia ti peniaze na gule a zasobaky. Hlavne nezabudaj na okuliare - najlepsie na zaciatok uvex Ivo.
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: aku zbran???

Gajdy napísal:praveze nie ako keby sa ani nenabila z tlacaku
no moze to byt aj tym, ze je tam malo guliek, napr. ked mas plny zasobnik, tak neni problem, ale pri poslednych gulkach ti to uz prestane strielat, aj ked ich tam mas, lebo ti to struna v zasobniku nejak nevytlaci

//autoeditácia príspevku ( 06 Sep 2009, 23:22 )
angel2 napísal:zdravim, chcem zacat s airsoftom a neviem aku zbran kupit. Doporucili mi dlhu, elektricku.....najlepsie cinu s kovovym mechanizmom (ze su uz aj dobre ciny) ale ta paleta je obrovska a ja sa nevyznam v parametroch. Chcel by som radsej kratsi samopal (s/alebo bez pazbicky) a chcem do toho investovat do 150 EUR.
Prosim o vase tipy na:
[email protected]

klasika kalach alebo m4, mp5 neni dost silna aspon co poznam, ale ked sa vylepsi, co su investicie naviac, tak je super. hlavne v budove.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

gajdy: keď rozoberieš tlačák, trocha roztiahni pružinu, ona zvykne časom strácať silu (najmä ak ho nechávaš po akcii plný).

výber zbrane - ono M4/16 a MP5 sú síce známe zbrane a má ich veľa ľudí, no majú mechabox 2, ktorý pri silných upgradeoch rád praská (to znamená, že do takej zbrane narveš maximálne pružinu M120 aby to dlhodobejšie behalo). Ak ti nejde o kopírovanie nejakej reálnej jednotky, tak kúp auga alebo P90 - oboje má kompaktné rozmery a tým, že sú to bullpup pušky, majú dosť dlhú hlaveň = vyššia presnosť. Alebo mnou ospevované G36 :P
Kalachom nič nepokazíš, no dnes už ho má každý
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

suhlasim, ale on chcel zbran z nizsej cenovej katogorii, takze pripadny upgrade je uz investicia naviac. :))
Gajdy
Medium Star
Medium Star

no ale ja mam napriklad na svojej mp5 mechabox 3 cize tam su uz da daky upgrade spravit
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

podla mna na zaciatok bohate staci kalach, ma ho skoro kazdy.. je tam aj mechabox 3, takze je to fajn.. ale myslim si, ze nejak extra rozdiel v tych mechaboxoch nieje, iba taky, ze jeden je starsi a druhy novsi :)))
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Majro napísal:podla mna na zaciatok bohate staci kalach, ma ho skoro kazdy.. je tam aj mechabox 3, takze je to fajn.. ale myslim si, ze nejak extra rozdiel v tych mechaboxoch nieje, iba taky, ze jeden je starsi a druhy novsi :)))
tam je praveze rozdiel v odlisnej konstrukcii. V2 ma kvoli svojmu tvaru kriticke miesta nie tak pevne a moze pri silnych upgradeoch kvoli silnym narazom piestu prasknut. V3 je inak konstruovana, ma iny tvar a na kritickych miestach je dost materialu, tak znesie i silnejsie pruziny.

To ze chcel lacnu zbran je fajn, no treba mysliet na buducnost a ak si teraz kupi nieco, do coho uz len da silnejsie vnutro ho vyjde lacnejsie, ako ked bude mat chut a potrebu zvysit vykon a znova kupovat novu zbran. Ako nevravim, ze sa z V2 nedaju vdaka NBU vytiahnut pekne vykony, no je silne limitovany svojou konstrukciou.

A preco mu neodporucam AK - ma ho kazdy a ak sa rozhodne zaradit do nejakej fungujucej jednotky, pokial ta nebude ruska alebo free softova, tak ho asi caka vymena zbrane.

proste aj ked teraz ma asi chalan len chut si s kamosmi zastrielat za barakom, nech si zvazi, ci tomuto konicku ma chut sa venovat i viac (a ono to vie cloveka riadne chytit :) ) a nech si zvazi svoju "karieru" ci sa chce neskor vydat smerom napodobnovania realu alebo zamieri do vôd free airsoftu, kde ma v jednotke kazdy co chce a vyhovuje mu to.
Napísať odpoveď