paci sa mi to ale cena strasne nizka a pise tam nieco o bateriach tak je to elektrika ci manual???
• AirSoft •
je to manualka. mas tam napisane MP5A5 RIS System Spring Airsoft Rifle.Fortune napísal:no ako pozeram tak vyrobca je cyma, tj. to kupis aj v prahe na trznici od tamanov, je to elektrika podla mna ale skor taka jednorazovka
a inak k tej cyme. je rozdiel cyma a cyma oni vyrabaju viacej tried airsoftovych zbrani, mozes si od nich kupit na trznici za par supov sracku co ti vydrzi jednu akciu alebo si priplatis a mas "strednu triedu" je jasne ze sa nevyrovna znackam Marui, CA.... ale maju priblizne polovicnu zivotnost. a dospel som k nazoru ze dokonca sa to oplati kupit lebo napr. co vyrabaju CM0,28(kalasnikov) tak stoji cca. 4500SK a vyzera este krajsie ako Marui AK-47. ked chces upgrade do zbrane to stoji cca. 5500SK takze vyslednu sumu mi da priblizne rovnaku ako stoji TM AK-47.
no a tym padom mi vlastne ta zbran vydrzi 1,5 zivotnosti TM.
-
Lamor
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
tento kver mam aj ja (zatial ako primary) -> je celkom vpohode len sa mi nepaci ze zasobnik nieje uplne pevny po zasunuti a trochu sa pri manipulacii myka. No ale inak je to dobry, (na manual) presny gun - mozem doporucitsoviet666 napísal: napriek vsetkemu mam TM Glock17 [man] (pre neznalych veci je to pistol)

-
psycho
Medium Star
popis mi prosimta aky si mal problem, v ktorej pobocke, dost ma to zaujma. Pripadne ak mas este nejake problemy alebo ktokolvek kludne mi napiste pm alebo mail a vyriesime najlepsie ako sa bude dat.soviet666 napísal:jedno je jasne z municakom nemam najlepsie skusenosti (po nete sa maloco vybavi s nimi nacas a aj to ak sa to vobec vybavi)
nevrim zatial som nemal v municaku jediny problem ktory by sme nevedeli vyriesit zato v kaktuse zbran bezproblemov stoji aj dva mesiace (nema servis) pripadne to tak ma bytsoviet666 napísal:catus je spolahlivy nie ako iny slovensky AS obchod ktory uz nemenujem
Sa mi jedina vec na tom nepaci a to su ceny. Tie zbrane su strasne drahe, manuali este celkom v pohode ale s tym neni hra taka zaujimava, ale elektricke a plynove to su proste strasne ceny. Mynule sme hrali s tipasmi a jeden mal plynovu a ze 17 ticsic ho to vyslo vsak to je jeden a pol vyplaty, to radsej pojdem cinanom a kupim si tam za 100 korun brokovnicu.
-
Armageddon
Light Star
ktora znacka je najlepsia. je dobra znacka Cybergun??? CHcem sa spytat ci je dobra zbran tato:
a ktoru znacku by ste odporucili a aku zbran do 1500SK, nejaky manual staci,, 
Kód: Vybrať všetko
http://airsoft.profishop.sk/index.php?modul=tovar&id=718&PHPSESSID=fdf05fd9483a87530c8f5a4d3ce133d7Tam sa vsetko o tej zbrani dozvies. A ktora je najlepsia? No asi ta ktora je najdrahsia. Ale dost zavisi to ze ake naroky mas na zbran. Niekomu staci pistol a vie to s tym hrat iny zase potrebuju dlhe lebo vedia s tym presnejsie strielat atd. Ja osbne sa kukam na cenu a podla toho vyberam lebo nie som clovek ktory by vyhodil za zbran 10tisic SK.sunavcek napísal:ktora znacka je najlepsia. je dobra znacka Cybergun??? CHcem sa spytat ci je dobra zbran tato:a ktoru znacku by ste odporucili a aku zbran do 1500SK, nejaky manual staci,,Kód: Vybrať všetko
http://airsoft.profishop.sk/index.php?modul=tovar&id=718&PHPSESSID=fdf05fd9483a87530c8f5a4d3ce133d7
-
Neregistrovaný
-
Lamor
Light Star
no podlamna su bestjackb napísal:TM=tokio marui![]()
a neviem ci su the best... mam o nich CZ 75. vcera som s nou hral,ale musel som ju vymenit za taurusa,lebo zacal robit take blbosti ze to nebolo pekne: nenatahuje gulicku na prvy krat, zasekava... som za tie prachy mohol nieco ine kupit
je to HG alebo LG? moj glock nic take nerobi a to by to malo byt vpodstate to iste
http://airsoft.cz/shop/images/TM-HBB11.jpg
-ma snou niekto skusenosti ?
//eritrocit: obrázky prikladaj ako prílohy.
to si kupil moj brat a nemaju, dali mu zbran MP5 SD6 od UHC, je to skoro to iste, odporucam to, stoji to 2000sk je to este lacnejsieLamor napísal:no podlamna su best
je to HG alebo LG? moj glock nic take nerobi a to by to malo byt vpodstate to istenajblizsie planujem kupit asi TM manual mp5
http://airsoft.cz/shop/images/TM-HBB11.jpg
-ma snou niekto skusenosti ?
//eritrocit: obrázky prikladaj ako prílohy.
-
Jimbo
Light Expert
ono TM vyraba rozne triedy tych istych zbrani, je mozne ze si kupil nie prave najlepsiu...da sa to spoznat podla krabice, ale nazvy tych tried neviem...zda sa mi ze najlepsia je high-gradejackb napísal:TM=tokio marui![]()
a neviem ci su the best... mam o nich CZ 75. vcera som s nou hral,ale musel som ju vymenit za taurusa,lebo zacal robit take blbosti ze to nebolo pekne..