Čaj - Čajová kultúra
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čaj - Čajová kultúra
fungoval asi tak, že mi ukazovalo vkuse iba čínske znaky (po hodení do google translatoru som z toho vyčítal že to bolo nejako hermeticky uzatvárané /asi do kontajneru/ v Pekingu) a potom 3 dni pred doručením sa tam objavilo v angličtine napísané že prijatie do nejakého income centra v Bratislave. Konkrétne cez ktoré krajiny to išlo nie, asi to teda išlo priamo Peking - Bratislava (zrejme letecky)
akoze fakt mi dali nejake male vzorky cajov, co som si neobjednal...ta termoska mala svoj vlastny obal a krabicu, kebyze tie vzorky patria k tej termoske, tak by boli asi v tej vyrobnej krabici termosky...audiotrack napísal:ja som tiež bral dve stogramové balenia, oplatí sa to viac ako 50 gramové. Len som trošku dúfal, že mi dajú aj vzorky ako ephramkovi a nič mi nedaliJemu to asi neprišlo ako vzorky, ale asi to bola súčasť tej termosky či čo to kupoval
a u mna tracking objednavky nefungoval...v den ako som si to objednal, to oni odoslali zo šanghaja...potom za par dni bola zmienka, ze je to v pekingu v nejakej hlavnej colnici...a potom uz nic...preto som bol prekvapeny, ked mi to zrazu doslo
-
TommyHot
Addict
Dragon Tea mi dnes akurat pisali, ze som dostal specialne zlavy. Pozeram, ze sa vztahuju na 10 a viac eurove caje a zacinaju od 50 centov
potesi
-
audiotrack
VIP
10 a viac dolárove, si chcel napísať, nie?
Podla vsetkeho to bude tak, ze ked spravis prvu objednavku, tak mas upgrade uctu.TommyHot napísal:Dragon Tea mi dnes akurat pisali, ze som dostal specialne zlavy. Pozeram, ze sa vztahuju na 10 a viac eurove caje a zacinaju od 50 centovpotesi
-
TommyHot
Addict
Ano ano, pomylil som sa.audiotrack napísal:10 a viac dolárove, si chcel napísať, nie?
Jasty, je to mozne a aj tych par euro co usetris na dalsej objednavke je fajn.
caute ma niekto skusenosti s horucim jablkom da sa to niekde zohnat v kosiciach? videl som ze sa to predava v dozach za 10e...
-
audiotrack
VIP
to s čajom má asi toľko spoločné, ako kakao.
-
TommyHot
Addict
Neviem co mas na mysli, ale ja si robim horuce jablko zo susenych jablk. Zalejem horucou vodou na 15 minut a mam paradny napoj. A samozrejme jablko nakoniec zjem.
Tak ma notifikovala posta, ze dnes dorazil balicek z Ciny, takze cestou z prace sa stavim na poste a vecer podam report 
Takze ako pisali ostatni, tak zabalene je to fakt dobre. Dokonca som si bral kolac pu-ehru a ten bol este zabaleny v dvoch extra bublinovych foliach
Doba dodania je tiez celkom unosna. Co sa tyka vzoriek, tak som dostal dva male sacky (pu-ehr a oolong). Myslim si, ze to bude zavisiet od finalnej ceny objednavky. Co sa tyka hodnotenia kvality cajov, tak zatial je este moc skoro, ale ten kolac vonia fakt skvelo.
Takze ako pisali ostatni, tak zabalene je to fakt dobre. Dokonca som si bral kolac pu-ehru a ten bol este zabaleny v dvoch extra bublinovych foliach
-
Eritrea
Star
milujem caje
biele, zelene, cierne, bylinkove (zberam bylinky v panensky cistej prirode
) ...ovocne nepijem (pride mi to ako umele, ochutene, dofarbene)...kupujem si aj kadejake novinky z bioobchodov
mate, rooibois, pu erh ...a pod.
inac mojim malym snom je mat cajovnu, taku so sedenim na zemi, na vankusoch, s vodnymi fajkami, ezoterickou hudbou ...cistaaaa pohoda v BB, ZV, RK maju take cajovne, ale asi naj. je v Banskej Stiavnici
odporucam
inac mojim malym snom je mat cajovnu, taku so sedenim na zemi, na vankusoch, s vodnymi fajkami, ezoterickou hudbou ...cistaaaa pohoda v BB, ZV, RK maju take cajovne, ale asi naj. je v Banskej Stiavnici
-
TommyHot
Addict
Jasty kedy si objednaval? Ja cakam uz uz viac nez dva tyzdne a tracking mi povedal akurat to, ze to odislo z ciny. Uz by som chcel vyskusat nejake nove caje.
Inak mimochodom nedavno som objavil asi po predchadzajucom najomcovi jasminovy caj z HK v peknej skatulke. Neskutocna chut, 8 nalevov a mohol som pokracovat aj dalej, ale uz som bol prepity
// pridavam aj fotku
Inak mimochodom nedavno som objavil asi po predchadzajucom najomcovi jasminovy caj z HK v peknej skatulke. Neskutocna chut, 8 nalevov a mohol som pokracovat aj dalej, ale uz som bol prepity
// pridavam aj fotku
Paypal transakciu mam z Feb 6, 2013 07:46:38 GMT+01:00; tracking number prisiel o den neskor (i ked 80% cakania na dodanie tam nic nebolo); a na centralu ceskej posty to dorazilo podla trackingu v sobotu 23.02. a uz v pondelok som podla tracking ID z lokalnej pobocky dostal svoj balicek bez potreby cakat na listocky o doruceni. Cize dodaci cas som mal plus-minus 3 tyzdne.
-
audiotrack
VIP
a za kolko si mal objednávku? Ja som mal prvú tuším 16 dolárov, druhú okolo 15 dolárovJasty napísal:Tak ma notifikovala posta, ze dnes dorazil balicek z Ciny, takze cestou z prace sa stavim na poste a vecer podam report
Takze ako pisali ostatni, tak zabalene je to fakt dobre. Dokonca som si bral kolac pu-ehru a ten bol este zabaleny v dvoch extra bublinovych foliachDoba dodania je tiez celkom unosna. Co sa tyka vzoriek, tak som dostal dva male sacky (pu-ehr a oolong). Myslim si, ze to bude zavisiet od finalnej ceny objednavky. Co sa tyka hodnotenia kvality cajov, tak zatial je este moc skoro, ale ten kolac vonia fakt skvelo.
Sli sme do toho s par kolegami a celkom mi odislo 143.39 $.
-
TommyHot
Addict
28.2. som dostal potvrdenie o expedovani a dnes mi akurat posta doniesla skatulku s cajmi
dostal som aj vzorku taiwan milk oolong.
Viete niekto odporucit nejaky caj s ukludnujucim anti-stres ucinkom? Asi lepsie bez kofeinu teda
z marihuany sa neoplati robit caj...lepsie je, ak si das kolaciky alebo to budes fajcitColdRain napísal:Viete niekto odporucit nejaky caj s ukludnujucim anti-stres ucinkom? Asi lepsie bez kofeinu teda
Rozmyslam ci ma zmysel reagovat, ale povedzme, ze ano...pozadovany efekt nie je limbo...len sa pytam, ci je take nieco 
Viete mi poradiť nejaký dobrý pu erh?