to fotil kamoš s ktorým som tam predvčerom bolbrm napísal:Ale bacha chlapci.. na inom fóre som z tohto úseku videl fotku, kde na strome bol papier s oznamom, že niekde na tej trase je krížom natiahnutý drát..Možno niekomu drblo, ale nikdy neviete, či niekomu nedrbne ešte viac..
Ja väčšinou túto trasu chodím opačným smerom, tj. z Alpinky do Kavečian..
foto by Gumball
Aka je vasa najvacsia rychlost na bicykli?
vis ja totizto aj mam nejake svalsstvo trenujem a hram fotbal a ine sporty a na bike mam az 8 prevod za to ze ty to nedokazes nepodcenuj druhych a to som este neisel na cyklistickom-cestnom ale na horskom je videt ze sa do toho neorzumis a akurat sedis pri kompe a kritizujes inychpinco napísal:tento bol dobrý, daj ešte jeden. Týmto môžeš odrbávať svojich rovesníkov a baliť azeťácke sople. Aspoň keď sadáš na bicykel tak nehúl.
-
mirak2
Hardcore addict
na 1kbm sa mi podarilo v cca 60kmph rychlosti strepat (na Jahodnej dole lukou - nie zjazdovkou ale napravo od cajovne, mozte si vyskusat)..no kto by cakal zeby do zakruty trcal spadnuty kmen stromu
prednym kolesom sa mi ho podarilo preskocit ale zadne ma vyhodilo do vzduchu...tak sa mi podarilo pristat nejako na boku, bicykel este drbol na mna, a tak chrbat, bok, laket a koleno kvalitne zdrate, prilba ma zachranila (este ze bola v povinnej vybave), podarilo sa mi ju polamat, kebyze ju nemam tak by som nejaky cas stravil v nemocnici...nejak som sa pozviechal a dosiel do ciela sice posledny ale s vedomim ze som prekonal sam seba..doktorka v cieli ma poslala rovno do nemocnice, tam mi to doktor ocistil KEFOU (neprajem nikomu) a obviazal...teraz po takmer troch tyzdnoch mam uz len ruzovucke jazvy... ^^
sry nesel som 200 to som len hovoril ze moj foter ked robil cyklistiku tak isel 98 alebo kolko vim ze to nad 100-vku nebolo a ja som isiel 72-78 teraz nevime presne kukni na ten predchadzajuci prispevok ktory som pisal s tachometrom nic nebolo jazdim na bicykli a do takych veci sa rozumiem 24 prevodov mas ked ma nechapes tak myslim stupne ty mas tiez 8 stupnov rata sa to tak 8 krat 3 snad ma uz chapespershing napísal:hej hejto ty si ten co siel 200vkou? ja mam az 24 prevodov takze pojdem 300km/h ok?
sporty mozes robit ale ked hulis tak ta nic nezachrani
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
včera som šiel je*** trasu.. 2/3 cesty do kopca a ked už konečne dole kopcom tak dosť strmý bol že keby bola rovná cesta tak to dá aj 100večku.. a v jednej zákrute som presne kukal na tacháč tak som šiel 60 som to skoro kur*a neubrzdil .. ale čekol som to .. len som musel zájsť do proti smeru ,, ,,keby sa vyrútilo auto tak som na cucky...
takže nesnažte sa dať čo najviac koľko to dá... len tam kde sa to da
takže nesnažte sa dať čo najviac koľko to dá... len tam kde sa to da
V ktorom úseku? Predpokladám, že na tom poslednom padáčiku od chatiek ku baránku.pershing napísal:nooo dnes 69 dole zos hresnej do cermela
Inak v sobotu opäť dal zjazdik po tej lesnej ceste, čo končí na Bankove, čo treba preskakovať tie výmole.. tak 58 bez brzdenia.. brzdil som až ako sa vyjde z lesa.. pred rampou. Ale mám pocit, že maximálka bola v tej prvej strmšej časti. Moje tohtoročné a "tohtobikové" maximum..
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
moja maximalna rychlost bola neakych 64km/h tusim, raz sa my stala taka vec siel som dole kopcom dost rozbehnuty na horskom bicykli, siel som okolo 55 km/h podcenil som zakrutu, moc som sa nahol an horskom som mal zelezne pedale, pedal suchol o zem zrazu iskri, nadletel som minimal 50 cm do vzduchu potom ked som dopadol ma to hodilo, ale vytocil som to bez zraneni