Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

nordkapp_pb napísal:abrakadabra
a co navrhujes?aby sme vysli do ulic(robotnicka trieda?)?? to ,ze niekto bude studovat filozofiu neznamena, ze bude zamestany ako filozof :D
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

lol sak je jedno co vystudujete, hlavne ze mate titul o to ide, moja kamaratka vystudovala tlmocnictvo rustinu a robi v chemickom zavode a rustinu vobec nepotrebuje...
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

MP4-23 napísal:Kedze som z Adlerky co je elektrotechnicka takze to ma netrapy ale trapy ma MATIKA :cry:
Tak tebe bude asi lahsia ta FEI, myslim, ze aj matiky tam je menej...
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

neviete kolko stoji prakticky vycvik pilotaze vrtulnika na leteckej fakulte v KE?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Key5ers0ze napísal:a co navrhujes?aby sme vysli do ulic(robotnicka trieda?)?? to ,ze niekto bude studovat filozofiu neznamena, ze bude zamestany ako filozof :D
Nie zle si to pochopil verím že Nordkapp to myslel tak ako ja.. Že ľudia, ktorí majú dobré schopnosti a môžu si vyberať spomedzi študijného smerovania by si mali radšej zvoliť odbory nedostatkového charakteru čo u nás predstavuje techniku, mechatroniku, aplikované prírodné vedy a tak... Proste týchto ľudí tu máme málo a netreba nám more filozofov, z ktorých aj tak nie je osoh a vyslovene zabijú svoje schopnosti štúdiom nejakej podobnej sprostosti.. Nechcem teraz nikoho odsudzovať, ja osobne tiež na technické odvetvia nemám preto sa hlásim na medzinárodné ekonomické vzťahy a veci tohto charakteru, každý musí zvážiť svoje schopnosti čo však neznamená vydať sa najľahšou cestou :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Key5ers0ze napísal:a co navrhujes?aby sme vysli do ulic(robotnicka trieda?)?? to ,ze niekto bude studovat filozofiu neznamena, ze bude zamestany ako filozof :D
ale v drtivej vasine pripadov to znamena, ze svetu absolutne nijako nepomoze v dalsom vyvoji ... ved je to filozof, filozofovat dokaze kazdy :-) ...

edit:// presne ako vesper bol byval napisal ... ((obcas by som mal prescrollovat na konec strany a checknut ci ma uz niekto nepredbehol s mojou vlastnou myslienkou :-) ))
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

violator napísal:neviete kolko stoji prakticky vycvik pilotaze vrtulnika na leteckej fakulte v KE?
Táto problematika aj mňa zaujíma, hoci nebude plniť náplň môjho štúdia.

Daj mi prosím vedieť, až zistíš.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:ale v drtivej vasine pripadov to znamena, ze svetu absolutne nijako nepomoze v dalsom vyvoji ... ved je to filozof, filozofovat dokaze kazdy :-) ...
tak taky filozof moze kludne pracovat v roznych sferach(media, verejna sprava..)kdezto nejaky technicky absolvent sa tam uplatni tazko(aj ked na druhej strane nehovorim, ze sa tam uplatnit nemoze)...nechcem obhajovat filozofiu a filozoficke fakulty(ja sam som filozofiu nenavidel), ale ak to niekoh bavi..(ved napriklad aj takych ucitelov filozofie nie je nikdy dost :D )
:wink:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

piton napísal:Tak tebe bude asi lahsia ta FEI, myslim, ze aj matiky tam je menej...
studujem (zatial neuspesne) na fei prvy rocnik. esteucka nema ziadnu uroven. fiit nevynimajuc. tato skola je plna bordelu. su tam predmety kt su ti uplne na pi*u. profesori nekomunikuju s cviciacimi a naopak. kazdi si hovori svoje co bude na skuske. v konecnom dosledku vela veci co sa neucilo je na skuske. kebyze vazne rozmyslas o stucke tak sa fakt hlboko zamysli ci ti stoji za to. fiit je ovela tazsia. maju tam kvantum matiky a este viac programka. to je takto: zaciatoksemestra zimneho: feikari a fiitkari piju spolu. priebeh semestra: feikari su stale vsetci a piju a fiitkarov je uz pomenej. niektori to vzdali ini sa ucia. koniec semestra: feikari stale piju no po fiitkaroch ani stopy. kde su? ucia sa. skuskove: feikarov vyleti po ko*ot, nie preto ze sa neuci ale pre blbych ucitelov a pre vlastnu demenciu. fiitkari? ti stastni idu dalej. ti co nezrobia idu na feiku :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

kachna napísal:studujem (zatial neuspesne) na fei prvy rocnik. esteucka nema ziadnu uroven. fiit nevynimajuc. tato skola je plna bordelu. su tam predmety kt su ti uplne na pi*u. profesori nekomunikuju s cviciacimi a naopak. kazdi si hovori svoje co bude na skuske. v konecnom dosledku vela veci co sa neucilo je na skuske. kebyze vazne rozmyslas o stucke tak sa fakt hlboko zamysli ci ti stoji za to. fiit je ovela tazsia. maju tam kvantum matiky a este viac programka. to je takto: zaciatoksemestra zimneho: feikari a fiitkari piju spolu. priebeh semestra: feikari su stale vsetci a piju a fiitkarov je uz pomenej. niektori to vzdali ini sa ucia. koniec semestra: feikari stale piju no po fiitkaroch ani stopy. kde su? ucia sa. skuskove: feikarov vyleti po kok****, nie preto ze sa neuci ale pre blbych ucitelov a pre vlastnu demenciu. fiitkari? ti stastni idu dalej. ti co nezrobia idu na feiku :)
Krasna definicia . A ja ked nepijem tak som kde :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Key5ers0ze napísal:abrakadabra // :-D LOL
no tak sa nato pozrime takto, ktoru funkciu v mediach moze zastat filozof a technik, medik (proste praktik) nie ... vo verejnej sprave je to ine, pretoze pod tu patri kdesi v kutiku a jstatny jazykovy ustav, kde budeme vzdy ochotne platit nejaykch tych tebilkov, co polemizuju nad nicim a svojim konanim akurat tak nasieraju slusnych ludi :-) ...

... inak co ja viem ? na filozofiu a bribuzne odbory chodi asi maaaaaaalo ludi z nejakeho presvedcenia (asi ako evanielicke gymka :-D) ... proste si svoje do hlav natlacia a su za vodou, dostanu nestandardny titul, ktory v ich bloku este nikto nema a idu robit verejny prieskum o tom ci nam chutia modifikovane plodiny ...

:wink:
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

kachna napísal:studujem (zatial neuspesne) na fei prvy rocnik. esteucka nema ziadnu uroven. fiit nevynimajuc. tato skola je plna bordelu. su tam predmety kt su ti uplne na pi*u. profesori nekomunikuju s cviciacimi a naopak. kazdi si hovori svoje co bude na skuske. v konecnom dosledku vela veci co sa neucilo je na skuske. kebyze vazne rozmyslas o stucke tak sa fakt hlboko zamysli ci ti stoji za to. fiit je ovela tazsia. maju tam kvantum matiky a este viac programka. to je takto: zaciatoksemestra zimneho: feikari a fiitkari piju spolu. priebeh semestra: feikari su stale vsetci a piju a fiitkarov je uz pomenej. niektori to vzdali ini sa ucia. koniec semestra: feikari stale piju no po fiitkaroch ani stopy. kde su? ucia sa. skuskove: feikarov vyleti po kok****, nie preto ze sa neuci ale pre blbych ucitelov a pre vlastnu demenciu. fiitkari? ti stastni idu dalej. ti co nezrobia idu na feiku :)
lol, pekne... Ale ja uz na FEI som, hoci na TUKE :)
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Ja by som rad siel na telekomunikacie a neviem si vybrat ci fei na stu. ci tuke, zilina alebo ostrava. Rad by som siel hlavne tam kde fakt nebudu vyzadovat odo mna matematicke sialenosti ktore ani nebudem potrebovat
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

To, ze to nebudes potrebovat si myslis teraz, avsak zistis, ze matematika sa pouziva aj tam kde by si to vobec necakal, alebo sa da vyuzit pri rieseni velkeho mnozstva prolemov. V podstate matematika je jeden zo zakladov informatika a bez zvladnutia matematickeho aparatu sa velmi tazko zaobides. Ak chces do Ciech pozri si napr. VUT v Brne http://www.vutbr.cz/
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

no do Brna som uz poslal aj kashule, este pockat na potrvdenie ze ich aj dostali... a dufam ze na zvysok skol nezabudnu poslat "moji ludia" v "zazemi"
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

t0m4s3 napísal:To, ze to nebudes potrebovat si myslis teraz, avsak zistis, ze matematika sa pouziva aj tam kde by si to vobec necakal, alebo sa da vyuzit pri rieseni velkeho mnozstva prolemov. V podstate matematika je jeden zo zakladov informatika a bez zvladnutia matematickeho aparatu sa velmi tazko zaobides. Ak chces do Ciech pozri si napr. VUT v Brne http://www.vutbr.cz/
jasne ze matiku treba vsade, mne ide o to aby nebola nosna, ako mi kamos vravel ze si dal informatiku a ma ju 2x do tyzdna zvysok matematika...ak mate dakto skusenosti so skolami ako fei na stu, tuke, zilinska univerzita ci ostrava. brno, alebo chodite na telekomunikacie, pls napiste mi spravu, chcel by som pozistovat ako to chodi
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

nevie dakto o nejakej dobrej ekonomickej kde sa da lahko dostat,malo ucenia a po skole dobre uplatnenie? 8)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:nevie dakto o nejakej dobrej ekonomickej kde sa da lahko dostat,malo ucenia a po skole dobre uplatnenie? 8)
a keby tam nebola matematika tak sme buduci spoluziaci :D
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Prihlášky poslané na MUNI Ekonomicko-správnu fakultu do Brna a na VŠE Fakultu medzinárodných vztahov v Prahe
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kedysi som na nete nasiel pomer prijatych/prihlasenych na vsetky vs za nejaky rok..no neviem to ani za boha najst :x nema niekto nieco take?? :)
Napísať odpoveď