Caw. Kto ide na VUT do brna na informatiku, bo ešte stale rozmyšlam kam poslať prihlašku či do brna alebo do BA na FIIT. Alebo mate nejaky info o prijimačkách na FEI v BA? Ake su tam odbory?
Hossa1881 napísal:jasne ze matiku treba vsade, mne ide o to aby nebola nosna, ako mi kamos vravel ze si dal informatiku a ma ju 2x do tyzdna zvysok matematika...ak mate dakto skusenosti so skolami ako fei na stu, tuke, zilinska univerzita ci ostrava. brno, alebo chodite na telekomunikacie, pls napiste mi spravu, chcel by som pozistovat ako to chodi
TUKE: 4 povinne matiky za cele bak. studium, 2 v prvom, 1 v druhom a tretom semestri Myslim, ze sa to da v poho zvladnut
Hossa1881 napísal:a si spokojny na tej skole urovnou profesorov a vybavenostou?
Ja som zatial celkom spokojny, hoci som tu este iba 1 semester
mirak2 napísal:piton: je vobec na FEIke nejaky odbor kde nie je plna rit fyziky, vsakze?
Asi nie jak na kazdej FEIke, ale plnou ritou by som to nenazval... v prvych 3 semestroch je tam dost fyziky a podobnych bludov, ale potom uz nic... V prilohe je pdf so zoznamom predmetov na bakalara informatika aj s volitelnymi
Ja sa rozhodujem medzi FEI, FIIT STU v Blave alebo FIT VUT, FI MUNI v Brne. Ako tak citam na forach fakulty maju podobne zameranie, ale v Brne su lepsie podmienky. Neviem fakt kde by som mal ist. Chcel by som radsej nieco skor do programovania, SW, matiky a managemtu pretoze chodim na gympel a tak moje znalosti z elektrotechniky su obmedzene na to co som sa sam naucil. By the way bavi ma C++(OOP), a web.aplikacie(PHP,JS+Ajax)... Takze PLS help~
Ja som tretiak na sps poprad odbor stavebny manazment.
Znamky na vysvedckach zatial s vyznamenanim pripadne PVD.
Aku skolu by ste mi doporucili? Mam zaujem pokracovat v tomto smere. Pripadne este architektura ako kata ING. ARCH. ale tam mam obavy z talentoviek, lebo neviem nejak svetoborne kreslit
Mam zaujem o studium na Fakulte Verejnej Spravy UPJS v KE ak niekto mate skusenosti alebo cenne rady pre mna prosim napiste mi na SS please velmi by mi to pomohlo!
na studiu IT ma hneva jeho spojenie s matikou
preto som hladal kompromis... uvidime co povie maj a jun..
minuly rok to bolo cisto o skusani... Godfather, nieze by som bol ten kto chce studovat nieco z coho bude mat fajn job,ale bojim sa ze z Verejnej spravy ide cesta len na ministerstvo - robit kancelarsku krysu za minimalku
jackb napísal:na studiu IT ma hneva jeho spojenie s matikou
preto som hladal kompromis... uvidime co povie maj a jun..
minuly rok to bolo cisto o skusani... Godfather, nieze by som bol ten kto chce studovat nieco z coho bude mat fajn job,ale bojim sa ze z Verejnej spravy ide cesta len na ministerstvo - robit kancelarsku krysu za minimalku
Ok ale pre mna je tato skola najviac atraktivna a nie kazdy robi to co aj vystuduje ... v prvom rade chcem studovat to co ma bavi .... a co sa tyka toho .... vo svete je trend prenasat co najviacej kompetencii vlady na regionalnu uroven, lebo vtedy je riadenie statu efektivnejsie....
Godfather napísal:Ok ale pre mna je tato skola najviac atraktivna a nie kazdy robi to co aj vystuduje ... v prvom rade chcem studovat to co ma bavi .... a co sa tyka toho .... vo svete je trend prenasat co najviacej kompetencii vlady na regionalnu uroven, lebo vtedy je riadenie statu efektivnejsie....
ok, ved ja nic. ja som napisal len svoj nazor... mna na diplomaciu nezobrali kvoli tomu ze som sa precnil, a z prednasok na priprave pred primackami som si odniesol len ten nazor, ze ak by maj zobrali do zimy som vonku koli svojim nazorom... ale kazdemu co jeho je. budme ti drzat place
jackb napísal:ok, ved ja nic. ja som napisal len svoj nazor... mna na diplomaciu nezobrali kvoli tomu ze som sa precnil, a z prednasok na priprave pred primackami som si odniesol len ten nazor, ze ak by maj zobrali do zimy som vonku koli svojim nazorom... ale kazdemu co jeho je. budme ti drzat place
Diky ja som napriklad prave ukoncil studium na FEike uvedomil som si ze studovat to bolo pre mna velke utrpenie ... aj ked som chodil na elektrotechnicku ... a proste ja napriklad uz o FEIke ani pocut.... kazdeho bavi ine
chodi tu niekto na letecku fakultu TUKE? Velmi by som rad vedel, kolko chcu za prakticky vycvik profesionalneho pilota a neviem to nikde najst...a rad by som aj vedel ako prebieha to vyberove konanie jackbb: mama robi na danovom urade a poviem ti je to strasne-vela roboty a ubohe ohodnotenie...