Zly pristup profesorov vies ono hlavne na VS to nefunguje ako na strednej ale vobec , na VS ti pride ujo postavi sa dopredu odrapoce a ide prec. Potom pride cviko de to bud vies abo nevies podla toho si za blba abo geniafirstoneq napísal: maximálne ma demotivuje keď je zlý prístup profesorov a celkovo sa mi moc nepozdávajú ohlasy... chcem ja trošku voľného času na svoje projekty/športy
Na strednej sa riadim tým, že školu si za žiadnych podmienok nesmiem priniesť domov, tzn. prechádzam len s tým čo odsledujem na hodine (viem, na VŠ to už asi stačiť nebude).
FMFI - lepší prístup, voľnosť v predmetoch, ale zas matika, no myslím, že to by som bral radšej ako fyziku...
Volny cas je relativny pojem a zalezi od studaka ja som bol vacsinou na skuskach uspesne na C D E obcas dake A
Na VS sa da vyzit s toho co je na cviku a prednaske ale ked na to nekuknes doma tak sa rychlo asi stratis nejde o to ze by to bolo slabo vysvetlene ale ako som pisal na zaciatku nie kazdy profesor odprednasa co bude pozadovat a hlavne to co na strednej preberes za tyzden tuna do teba natlacia za dve hodky.
Matika fyzika na technickej skole bude potrebna vzdy a je jedno ktoru skolu vyberes ja som zacal FEI potom som siel na SJF a obsahovo to bolo to iste akurat na skuske to bolo mozno troska lahsie na SJF ale zasa tu matiku si stretaval cele studium cize tak ci tak si to msuel dohnat rovnako fyziku. Takze neviem ci to je to spravne rozhodovanie co davas