Intrák stojí čo stojí, mohol by menej, uznávam. Ale vybavením je na tom slušne (samozrejme dajú sa vyberať lukratívnejšie izby než šedý priemer, ale to je tak všade), samotný "stred" úrovne je na tom veľmi dobre.
Prípojka do CESNETu je štandard, strava je výborná a za prijateľnú cenu.
Všetko sa riadi a vybavuje cez IS (informačný systém), až na pár formulárov, ktoré musia byť bez výnimky vlastnoručne podpísané. Teda veci ako aj elektronický index, registracia predmetov, zápis do semestra, tvorba rozvrhu hodín ...
Čo sa týka výuky, tak prednášky sú spravidla vedené veľmi dobre, o odbornosti vyučujúcich niet najmenších pochýb; vybavenie v labolatóriách je na úrovni (a ak porovnávam so strednou, takže v podstate je to super
Som rád že som v Brne. Okrem toho že mesto je to krásne, je tu množstvo firiem z odboru (mnohé zahraničné) a potencionálnych pracovných príležitostí. Takže dovolím si tvrdiť aj v tomto má štúdium na Morave navrch.
A na "dobrú partiu Slovákov" som sa pekne vykašľal (resp. oni na mňa), kedže bývalí spolužiaci šli "hviezdiť" do prvého ročníka na detaché FEI@STUBA v Banskej Bystrici, lebo to mali "hneď pod nosom" a STUBA nemôže byť zlá
Nie som vyslovene typ človeka čo uteká z domu, ale prečo by som mal robiť kompromisy počas vzdelávania, keď našťastie nie som k tomu nútený.