Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ghan
Novice
Novice

tak tak

Príspevok od používateľa ghan »

Retne>>
ale tak, z toho co citam, nemas sa zle. A cloveku ked chyba nieco tak aspon virtualne sa rozveseli tym ze si neico dopraje, haha. Nehodou ti fandim, ked to cele budes mat za sebou tak aspon budes vediet ze si to dosiahol len svojimi silami a to je viac ako cokolvek ine. Plus budes mat zivotne skusenosti ktorymi ini neprejdu ani pocas celeho zivota.

Takze seth82 aj Retne, obaja mate u mna K+, uz len za to aky zivot vediete a ze nie kazdy si len robi prelezaniny na v skolskej lavici a po skole party. Ja som rozhodne za to, ze by VSkolaci aj pracovali, minimalne nejaka brigadicka. Ked niekomu prachy tecu do vrecka z rodinnych zdrojov, tak sa aj potom k financiam tak sprava.

Tiez som studoval 2 semestre (v cudzom jazyku) a tiez popri zamestnani. A potom som zas cestoval. Viem o com vypravate. Po tych rokoch od skoncenia strednej, som aspon pobral 2 cudzie jazyku na komunikativnej urovni plus pracovne skusenosti a referencie. Mozno ked budem mat raz vystarane (a blizim sa k tomu) tak si spravim tu skolu uz len pre "dobry pocit" heh.
VanilA.Geno
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa VanilA.Geno »

Chcel by som sa opytat, chodim na SPSE - elektrotechnicka skola, je moznost ked spravim skusky, dostat sa na medicinu ? Vopred dik :)
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

VanilA.Geno napísal:Chcel by som sa opytat, chodim na SPSE - elektrotechnicka skola, je moznost ked spravim skusky, dostat sa na medicinu ? Vopred dik :)
Bývalý spolužiak chcel ísť na veterinu. Spomínal niečo, že sa musí našprtat z biológie a celkove si fandil okolo toho. Neviem ako dopadol, ale podľa mňa nemusí to byť až tak strašné (odhliadnúc od tej biológie) :) .
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

tak dá sa tam v pohode dostať(spolužiak tiež išiel z našej školy-SPŠ), ale treba sa na to naozaj poriadne pripraviť, chodiť na kurzy a podobne
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

fikus-kukis napísal:Bývalý spolužiak chcel ísť na veterinu. Spomínal niečo, že sa musí našprtat z biológie a celkove si fandil okolo toho. Neviem ako dopadol, ale podľa mňa nemusí to byť až tak strašné (odhliadnúc od tej biológie) :) .
možno na veterinu stačila biologia, no na medicínu sa okrem nej robia skúšky aj z chémie. To sú teda už dva náročné predmety čo na spše nemal.
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

Trosku OT : kamosov brat robil skusky na medicinu v Martine a jedna z otazok bola, ze preco je ho*vno zfarbene do hneda. :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Pikolik, však to si pamätám ešte aj ja z biológie :D Je tam farbivo, ktorého presný názov si už nepamätám...
:new03:
maturantka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa maturantka »

Študuje tu niekto chémiu KDEKOĽVEK? :cry:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

brácho na STU, ak niečo potrebuješ vedieť môžem sa ho opýtať
maturantka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa maturantka »

Ktorý študijný program má? Vie o skúsenostiach iných ľudí na rôznych chemických školách? VUT v Brne CVUT v Prahe STU v Blave MUNI v Brne? Čo je najlepšie? Je spokojný s STU?
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

maturantka napísal:Študuje tu niekto chémiu KDEKOĽVEK? :cry:
2 roky na prírodovedeckej v Ba, teraz som prestúpil na študijný odbor chémia. Ak niečo potrebuješ, spýtaj sa. :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

maturantka napísal:Ktorý študijný program má? Vie o skúsenostiach iných ľudí na rôznych chemických školách? VUT v Brne CVUT v Prahe STU v Blave MUNI v Brne? Čo je najlepšie? Je spokojný s STU?
mal anorganickú chémiu tuším, už je ale na doktorantúre a teraz má fyzikálku.
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

chodi z vas niekto na bratislavsku vysoku skolu prava?ak hej tak mi prosim povedzte aky dojem ma na vas ta skola aky su ucitelia a podobne..studuje niekto externe tam?ako sa spravaju k externistom?vdaka za odpovede mozte pisat aj PM
Johnyy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Johnyy »

Ma niekto skusenost s oborom Geografia v regionalnom rozvoji? Tusim to je v BA v Nitre a v BB.
Chodi tam niekto, skusenosti, odporucania?
Planujem si podat prihlasku na takyto obor.
Mal som ist do druhaku na TnUni, ale niako nemam chut pokracovat..
Dakujem.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Johnyy napísal:Ma niekto skusenost s oborom Geografia v regionalnom rozvoji? Tusim to je v BA v Nitre a v BB.
Chodi tam niekto, skusenosti, odporucania?
Planujem si podat prihlasku na takyto obor.
Mal som ist do druhaku na TnUni, ale niako nemam chut pokracovat..
Dakujem.
a som druha v NR
prvak a mapy tusovym perom boli na nic, ale v letnom sa dali doktorky prehovorit aj na mapy robene vo photoshope
dalo sa to zvladat
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

čawte zajtra mam prve stretnutie ohľadom kurzu pripraví z biológie a chémie na lekárskej fakulte UPJŠ... chcem sa spýtať niekoho kto už bol minuli rok ako dlho trvalo prvé stretnutie??, vďaka
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:a som druha v NR
prvak a mapy tusovym perom boli na nic, ale v letnom sa dali doktorky prehovorit aj na mapy robene vo photoshope
dalo sa to zvladat
mapy vo photoshope? no lol :D prečo na to nevyužívate nejaké GIS?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

audiotrack napísal:mapy vo photoshope? no lol :D prečo na to nevyužívate nejaké GIS?
lebo GIS ako predmet mam len od druhaku, a ked som s tym nechcel kaslat tusom ako v stredoveku tak som si pomahal ako sa dalo...
pekne podla mapy staihnutej z geoporatalu a polepenej do celku v PS obkreslit hranice, vodne toky, vrstevnice a potom uz len vyplnat farbou...
no robit to pastelkami a tusom a musiet to cele od nuly prerabat by sa mi urcite nechelo...
na ten GIS mam skripta, len nemam tutorialove subory na ktore odkazuju, takze GIS mi je zatial ako mrtvemu zlate zuby :(
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

Zdravim mal by som na Vas jednu otazocku..
Aku VŠ by ste vybrali cloveku ktory zboznuje informatiku ale strasne ho laka medina ale nenavidi chemiu :D :D ?
Je nejaky odbor mediciny kde chemiu netreba a aj platovo to bude dobre potom? myslim taky psycholog alebo psychiater? alebo podobne poradte nieco ak tue je niekto kto sa vyzna zaujala ma aj bioinformatika ale to by bolo na mna asi vela...
tak nieco ako psychologia alebo nieco ako informatika ale nie aby som cely den sedel a programoval ale nieco kde sa vyuziva informa..
dufam ze chapete ...

diki
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

psychologia je v KE na filozofickej fakulte teda v podstate to nema nic s medicinou...a na medicine je najprv neviem kolko rokov pre vsetkych spolocne...aj s chemiou a inymi vecami...az potom sa prechadza na specifikaciu
Napísať odpoveď