... napísal:z Bratislavy plati akcia na Frankfurt a Milano, na niektore lety vybranych dni (pon-stv) vybraneho obdobia (2.5-15.7, 1.9.-27.10.)
co by bolo zaujimavejsie, je spravit si vylet blava-milano-london-dublin-bremen-verona-frankfurt-blava za 2 koruny 40
Presne ako vravis...
Kamarat si podobny vyler urobil...
A ked si ju zabookujem tak potom čo? Treba si pre ňu niekde ísť alebo ako? Prepáčte ja som v týchto veciach ešte celkom lama A ozaj potom by mohol niekto napísať review kto pôjde prvý
Vesper napísal:A ked si ju zabookujem tak potom čo? Treba si pre ňu niekde ísť alebo ako? Prepáčte ja som v týchto veciach ešte celkom lama A ozaj potom by mohol niekto napísať review kto pôjde prvý
Potom to zaplatis cez kartu, a to je vsetko, uz ta budu v zozname a letis
AK si letel niekedy Skyeurope alebo EasyJet, Tak to funguje rovnako
p4ra napísal:To je v podstate jedno, kamarat by pre mna prisiel auto kamkolvek.
nemusite mat nic, ziadny papier vytlaceny, staci pas pripadne obciansky, podla toho kam cestujete. je ajsne ze pre istotu je to dobre mat, ale potrebne to nie je
ech, tak sme si s kamosom naplanovali minikolecko BA-Milano-Frankfurt-BA, akurat nadsenie opadlo, ked som zistil ze letisko "Milano" je od Milana 45km a letisko "Frankfurt" od Frankfurtu 120 :D
To tak býva pri nízkonákladovkách. Rovnako ako keď letíš Ryanairom do Londýna alebo Barcelony. Letiská sú strašne ďaleko od mesta. Síce si kúpiš lacnú letenku, no musíš k tomu prirátať dobrých pár bubákov na transport z letiska.
Paneboze, a co maju zburat polku historickeho centra a postavit letisko priamo v meste? Jasne ze to musi byt mimo mesta. A btw, letisko vo Frankfurte je vzdialene 12 km a nie 120 km, to je vcelku rozdiel.
Zorg napísal:Paneboze, a co maju zburat polku historickeho centra a postavit letisko priamo v meste? Jasne ze to musi byt mimo mesta. A btw, letisko vo Frankfurte je vzdialene 12 km a nie 120 km, to je vcelku rozdiel.
Lenze je rozdiel Frankfurt, tam kde lieta napr Lufthansa a Frankfurt-Hahn kde lieta napr ryanair
a bude sa letieť na dvojplošníkoch vždy po dvoch priviazaný o krídlo.
p4ra napísal:Hahah! Toto bolo zabite. K+
díky, ale toto bolo hneď prvé čo ma napadlo, keď som si prečítal úvodný príspevok. Až celkom neuveriteľné a dúfam, že takéto akcie ešte budú, keďže neviem ako budem robiť cez leto a kedy budem môcť zobrať dovolenku. V každom prípade by som bral najviac Taliansko alebo podobne ako ty Španielsko.
chlapec10 napísal:Lenze je rozdiel Frankfurt, tam kde lieta napr Lufthansa a Frankfurt-Hahn kde lieta napr ryanair
Allright, co sa tyka Frankfurtu tak mas pravdu, avsak to je extremny pripad. Normalne nebyvaju letiska vzdialene velmi daleko. Napr. Stansted v Londone je vzdialeny 45 km, co je uz na ine pomery tiez dost daleko a za tusim 10 libier naposledy ked som bol tak sa dostanes vlakom do centra za menej ako hodinku. To myslim ze nie je zle.