aké GPS do auta?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
*S4PQ
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

aké GPS do auta?

Príspevok od používateľa *S4PQ »

Ahojte chcem sa opytat na radu, a to ze ake GPS sa najviac oplati kupit. Ci staci uplne nieco lacnejsie alebo radsej zainvestovat. Pripadne rozdiely medzi nimi alebo odporucit konkretny model. Diky pekne za vase rady :-)

...a este sa chcem spytat na tento konretny model a to je navigon 4310max . pocul som ze v pomere cena/vykon je asi najvyhodnejsi. Je to pravda?
Tress
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tress »

podla mna sa do toho oplati investovat, ide o mapy, o presnost a popripade dalsie funkcie..
Ja osobne mam Mio C720, som s nim nadmieru spokojny, da sa spojit s mobilom co je vyborna vec do auta,,mapy super,aktualizované, podrobné...presnost je tiez vyborna.. dalsie veci ako filmy, obrazky, fotak nevyuzivam ale viem o nich ze tam su :D
Inak ti odporucit neviem, neni som na to odbornik
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Tiež som bol zástancom značky Mio, ale v poslednej dobe sa mi stávalo, že ma aktuále mapy navigovali niekam úplne inam, resp. do zákazu vjazdu a pod.. Pozitívne skúsenosti mám so značkou Navigon. Je to nemecká značka, takže kvalita je, dá sa povedať zaručená. Hlavné ale je, že navigácia ma navedie tak, kam potrebujem :wink: Prípadne odporúčam kúpiť nejaké PDA s gpa prijímačom a hodiť do neho iGo :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zamknuté