...a este sa chcem spytat na tento konretny model a to je navigon 4310max . pocul som ze v pomere cena/vykon je asi najvyhodnejsi. Je to pravda?
aké GPS do auta?
-
*S4PQ
Star
- Kontaktovať používateľa:
aké GPS do auta?
Ahojte chcem sa opytat na radu, a to ze ake GPS sa najviac oplati kupit. Ci staci uplne nieco lacnejsie alebo radsej zainvestovat. Pripadne rozdiely medzi nimi alebo odporucit konkretny model. Diky pekne za vase rady 
...a este sa chcem spytat na tento konretny model a to je navigon 4310max . pocul som ze v pomere cena/vykon je asi najvyhodnejsi. Je to pravda?
-
Tress
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
podla mna sa do toho oplati investovat, ide o mapy, o presnost a popripade dalsie funkcie..
Ja osobne mam Mio C720, som s nim nadmieru spokojny, da sa spojit s mobilom co je vyborna vec do auta,,mapy super,aktualizované, podrobné...presnost je tiez vyborna.. dalsie veci ako filmy, obrazky, fotak nevyuzivam ale viem o nich ze tam su
Inak ti odporucit neviem, neni som na to odbornik
Ja osobne mam Mio C720, som s nim nadmieru spokojny, da sa spojit s mobilom co je vyborna vec do auta,,mapy super,aktualizované, podrobné...presnost je tiez vyborna.. dalsie veci ako filmy, obrazky, fotak nevyuzivam ale viem o nich ze tam su
Inak ti odporucit neviem, neni som na to odbornik
Tiež som bol zástancom značky Mio, ale v poslednej dobe sa mi stávalo, že ma aktuále mapy navigovali niekam úplne inam, resp. do zákazu vjazdu a pod.. Pozitívne skúsenosti mám so značkou Navigon. Je to nemecká značka, takže kvalita je, dá sa povedať zaručená. Hlavné ale je, že navigácia ma navedie tak, kam potrebujem
Prípadne odporúčam kúpiť nejaké PDA s gpa prijímačom a hodiť do neho iGo