Ake mate Teploty??

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
bakusgabor
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 786
Registrovaný: 08 jan 2010, 23:41
Bydlisko: NZ

Ake mate Teploty??

Príspevok od používateľa bakusgabor »

Dobry vecer!

Informujem teploty ze vsetko je ok?

Cpu jadro 1 skoci aj na 55 stupnov,,

intel Q8300 2.5ghz
intel dq35mpe
chladic alpine 7
gpu asus 8800gts 640mb
forton 500w
1.5gb ram

chladic na cpu ide na 2450 RMP

Os je tam Windows vista home basic 32 bit, dakujem
Prílohy
moj pc
moj pc
moj pc 2 :)
moj pc 2 :)
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 15220
Registrovaný: 22 máj 2005, 23:01
Bydlisko: Hnúšťa
Kontaktovať používateľa:

Re: Teploty

Príspevok od používateľa uplink »

jj teploty máš úplne okay...
bakusgabor
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 786
Registrovaný: 08 jan 2010, 23:41
Bydlisko: NZ

Re: Teploty

Príspevok od používateľa bakusgabor »

jj diky K :plus: a teraz som meral a v izbe je 35 stupnov :)

a ten dioda gpu je co? :)
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 15220
Registrovaný: 22 máj 2005, 23:01
Bydlisko: Hnúšťa
Kontaktovať používateľa:

Re: Teploty

Príspevok od používateľa uplink »

To je teplota GPU, alebo Graphics Processing Unit, "procesor" grafickej karty. Obvykle máš čidlá na pamätiach, vnútre [diod] a povrchu jadra grafickej karty + prostredie, Tebe to ukazuje asi vnútro grafického jadra. Teplota je na 8800 GTS stará revízia a jadro [640 MB verzia, nová je G92 [512 a 1024] dobrá. Takže nerieš, možno by som prevzdušnil skrinku pár vetrákmi, ak to tak nemáš už spravené. Predok nasávanie, bočnica nasávanie, zad skrinky výfuk a ak dovoluje tak vrch skrinky výfuk.
bakusgabor
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 786
Registrovaný: 08 jan 2010, 23:41
Bydlisko: NZ

Re: Teploty

Príspevok od používateľa bakusgabor »

mam tam nejake vetraky, fotku mas tam hore :) diky
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 15220
Registrovaný: 22 máj 2005, 23:01
Bydlisko: Hnúšťa
Kontaktovať používateľa:

Re: Teploty

Príspevok od používateľa uplink »

jj to +- stačí, aj keď otvorená bočnica airflowu neprispieva, teploty máš allright :)
bakusgabor
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 786
Registrovaný: 08 jan 2010, 23:41
Bydlisko: NZ

Re: Teploty

Príspevok od používateľa bakusgabor »

jj diky :) staré G80 jadra su ako pekáč, ale dá sa :D
cuciny
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 114
Registrovaný: 12 nov 2009, 7:03

Re: Teploty

Príspevok od používateľa cuciny »

zdravím je toto v poriadku? je to v evereste chyba? procesor mám AMD Athlon x64 black edition dualcore 2800MHz
Prílohy
DSC00505.JPG
Master Cooler VORTEX 752.jpg
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 15220
Registrovaný: 22 máj 2005, 23:01
Bydlisko: Hnúšťa
Kontaktovať používateľa:

Re: Teploty

Príspevok od používateľa uplink »

cuciny ten CPU Ti ukazuje zle, skús iný program, ak máš intel, tak napríklad Core temp, alebo speedfan na všetky CPU. Disky máš celkom okay, ale keby mali o 5 stupňov menej, nič by sa nestalo :)
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 8676
Registrovaný: 25 jún 2008, 0:54
Bydlisko: pod železničným mostom
Kontaktovať používateľa:

Re: Teploty

Príspevok od používateľa Grim »

...a ja?...
Prílohy
Nepojmenovaný 1.jpg
Thommas
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 4215
Registrovaný: 15 apr 2010, 20:34
Bydlisko: Kolárovo
Kontaktovať používateľa:

Re: Teploty

Príspevok od používateľa Thommas »

ta teplota je dobra
bakusgabor
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 786
Registrovaný: 08 jan 2010, 23:41
Bydlisko: NZ

Re: Teploty

Príspevok od používateľa bakusgabor »

jj su dobré teploty :)
Shwollo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2541
Registrovaný: 04 dec 2006, 14:35
Bydlisko: LM / Brno

Re: Teploty

Príspevok od používateľa Shwollo »

nepoznáte nejaký program, ktorý by mi spravil graf teploty a uložil to niekde?
Thommas
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 4215
Registrovaný: 15 apr 2010, 20:34
Bydlisko: Kolárovo
Kontaktovať používateľa:

Re: Teploty

Príspevok od používateľa Thommas »

Zdravim.
Mam nasledovnu GPU:
Vlastnosti graf. procesora:
Grafická karta Asus EN7300GS/HTD
Kódový názov GPU G72GS (PCI Express x16 10DE / 01DF, Rev A1)
GPU takt 552 MHz (pôvodný: 550 MHz)
Takt pamäte 270 MHz (pôvodný: 270 MHz)


a teploty pri netovani mam okolo 60 stupnov. Je to normalne? Pri hrach neviem aku teplotu dostahne, kedze sa nehram na pC... Dakujem
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 15220
Registrovaný: 22 máj 2005, 23:01
Bydlisko: Hnúšťa
Kontaktovať používateľa:

Re: Teploty

Príspevok od používateľa uplink »

BiGTomEE - ide o to akú máš teplotu prostredia, ako máš vetranú skrinku a aký máš chladič na tej VGA. Avšak 7300 by mal schladiť aj pasív a teplotu máš normálnu ak tam máš ten malý stockový chladič. Ten jej vetrák je príliš malý, na to aby ju schladil nejako kvalitnejšie, aj keď je to len low-endová grafika...

Shwollo speedfan robí graf, ale vyexportovať ide len cez printscreen...:?
Shwollo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 2541
Registrovaný: 04 dec 2006, 14:35
Bydlisko: LM / Brno

Re: Teploty

Príspevok od používateľa Shwollo »

prečo mi speedfan nezobrazí teplotu grafiky?
Prílohy
sf.jpg
bakusgabor
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 786
Registrovaný: 08 jan 2010, 23:41
Bydlisko: NZ

Re: Teploty

Príspevok od používateľa bakusgabor »

aj mne neukazuje rmp na cpu :) ani everest neukazuje??
Prílohy
speedfan
speedfan
cuciny
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 114
Registrovaný: 12 nov 2009, 7:03

Re: Teploty

Príspevok od používateľa cuciny »

uplink napísal:cuciny ten CPU Ti ukazuje zle, skús iný program, ak máš intel, tak napríklad Core temp, alebo speedfan na všetky CPU. Disky máš celkom okay, ale keby mali o 5 stupňov menej, nič by sa nestalo :)
je to v evereste chyba? procesor mám AMD Athlon x64 black edition dualcore 2800MHz
bakusgabor
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 786
Registrovaný: 08 jan 2010, 23:41
Bydlisko: NZ

Re: Teploty

Príspevok od používateľa bakusgabor »

cuciny napísal:
je to v evereste chyba? procesor mám AMD Athlon x64 black edition dualcore 2800MHz
ano moze to byt,skus ten novsy typ,,, nie ten 5.50 :)
cuciny
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Príspevky: 114
Registrovaný: 12 nov 2009, 7:03

Re: Teploty

Príspevok od používateľa cuciny »

bakusgabor napísal:
ano moze to byt,skus ten novsy typ,,, nie ten 5.50 :)
som pozrel aj v SpeedFane 4.40 a je tam tá istá hodnota procesora 79C° :smt081 :smt081 pritom jadrá maju 16C°
Napísať odpoveď