ake nohavice sa vam pacia na babach ... ??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lisa
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lisa »

boze muzi, vy ste ubohi... uz vas nic nemoze zaujat ine na zene ako ci ma, alebo nema super nohavice, potom ci v nich dobre vyzera. pozrite sa na seba. vela vas vyzera otrasne a pritom chce mat po svojom boku sexy kus, ktory bude kazdy obdivovat. slovenski muzi sa obliekaju nenormalne smiesne... su vynimky ale tych je hrozne malo. najlepsie sa zabavim na hlaske, ked uplny gadzo ide po ulici, uvidi sexy kost a povie, ci tu by som tu hned pretiahol. silne reci, velke ego, a pritom katastrofa vyzor!!! 8)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Lisa: lenže koľko báb sa oblieka vyzývavo (do toho spadá aj minisukňa, obtiahnuté nohavice.. a nie len vrchné diely oblečenia) práve preto, aby sa chalanom páčili? Tak prečo sa ti nepáči keď je potom aj spätná odozva?
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Lisa napísal: slovenski muzi sa obliekaju nenormalne smiesne... su vynimky ale tych je hrozne malo.
:? Správny muž, nemá vkus :lol: Ak nie je homosexuál. :wink:
A koľko žien čumia na rôznych namakaných svalovcov alebo frajerov v čiernych oblekoch a v duchu nad nimi slintajú? :P To sa hádam nemôže :?: A navyše nepíšeš k téme, tá je o tom, aké časť oblečenia ženám pristane.

A k veci:
V minulom príspevku som zabudol napísať, že mne osobne sa páčia aj obyčajné napasované tepláky na peknom ženskom pozadí :oops:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Lisa, opíš nám nejaký typ muža, ktorý je podľa teba typicky oblečený trápne :) Alebo inak škaredo, bo nevkusne.
Mahonacik
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mahonacik »

Na peknych nohach najlepsie obtiahnute :D alee nepacia sa mi take hip-hoperske moc na babach :D
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Lisa napísal:boze muzi, vy ste ubohi... uz vas nic nemoze zaujat ine na zene ako ci ma, alebo nema super nohavice, potom ci v nich dobre vyzera. pozrite sa na seba. vela vas vyzera otrasne a pritom chce mat po svojom boku sexy kus, ktory bude kazdy obdivovat. slovenski muzi sa obliekaju nenormalne smiesne... su vynimky ale tych je hrozne malo. najlepsie sa zabavim na hlaske, ked uplny gadzo ide po ulici, uvidi sexy kost a povie, ci tu by som tu hned pretiahol. silne reci, velke ego, a pritom katastrofa vyzor!!! 8)
Ty snáď nevieš povedať, či sa ti páčia "baggy" alebo "skinny tight" jeans na mužoch?
Áno, každému sa hodí niečo iné, ale nikto netvrdí, že si podľa toho vytvára "názor" na opačné pohlavie...
Navyše si vetou o nevkuse slovenských mužov poprela to, čo si na začiatku kritizovala...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Lisa napísal:boze muzi, vy ste ubohi... uz vas nic nemoze zaujat ine na zene ako ci ma, alebo nema super nohavice, potom ci v nich dobre vyzera.
Nas zaujima na zenach vela veci. Tak o nich diskutujeme, co je na tom? Na tomto fore je inteligentnych zien viacero, a zda sa ze vsetky temu pochopily a nestazuju sa. Ba dokonca do nej aj prispeli.
redliner
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa redliner »

čierne obtiahnute jeansy su fajnove :P
Lisa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lisa »

ok, beriem.
na mužoch sa mi nepači ked nosia nohavice a padaju im nenormalne. proste zadok maju niekde medzi stehnami.
inak všetko ostatné je ok.
áno, a ešte dlzka mi vadi, to asi preto niektori krasavci nosia ich tak stiahnute, aby neboli kratke :lol: :lol: :lol:

no a žena musi mať na nohavice postavu. jednoznačne. ked ma pekne nohy, vacsina nohavic na nej bude vyzerat super. a este sa mi paci, ked ma zena elegantne nohavice ku ktorym si da topanky na opatku.
onetwothree

Príspevok od používateľa onetwothree »

Cierne, volne, tristvrtove :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Podľa mňa je dievča najkrajšie keď už žiadne nemá :P
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

onetwothree napísal:Cierne, volne, tristvrtove :)
Mne sa praveže voľné vôbec nepáčia, niekedy, keď som bol mladší, sa mi to zdalo cool, ale teraz som zmenil názor.. vôbec v tom nevynikne zadok a nohy, proste radšej mám na žene obtiahnuté alebo ako begbeee správne poznamenal - žiadne nohavice.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Jasné, obtiahnuté džínsy v ktorých všetko vynikne, alebo také šortky čo viac ukazujú ako zakrývajú..
A sukna ma pre mna caro...
onetwothree

Innocence napísal:Mne sa praveže voľné vôbec nepáčia, niekedy, keď som bol mladší, sa mi to zdalo cool, ale teraz som zmenil názor.. vôbec v tom nevynikne zadok a nohy, proste radšej mám na žene obtiahnuté alebo ako begbeee správne poznamenal - žiadne nohavice.
Taketo nieco som mal na mysli - http://img.mimibazar.sk/foto-ssd/1/0902 ... 029834.jpg, ale v inej farbe, na nohach volnejsie a na zadku obtiahnute.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

onetwothree ty si vlastne ukazal nohavice a povedal ze sa ti pacia celkom ine :) Tak najdi take ake sa ti pacia, nie? :)

A ma tak napada, zacina sezona minisukni a bielych polopriesvitnych sortiek... :)
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

jj to mozem len potvrdit :) vcera ked som siel na rozlucku do skoly :) tak som postretol taku dievcinu :oops: pekne vyzerala....jj aj take sortky su fajn :P to tiez mozem :oops:
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

ah jo tie polopriesvitne biele sortky.... :twisted: vcera som siel za takou holkou po schodisti.. to sa neda necumiet :P a bolo aj vidiet ake ma tanga.. no preco nam to robia? potvory su to :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

A keby si jej povedal, ze ma pekne tanga, tak ti rovno streli facku :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

No jo, pretoze sme sexisticke svine a ony sa tak obliekaju, lebo nas vooooobec nechcu zaujat :) . Zeny su rozporuplne stvorenia...
onetwothree

Fabo napísal:onetwothree ty si vlastne ukazal nohavice a povedal ze sa ti pacia celkom ine :) Tak najdi take ake sa ti pacia, nie? :)

A ma tak napada, zacina sezona minisukni a bielych polopriesvitnych sortiek... :)
Som nenasiel co som chcel, asi musim priatelku odfotit :lol:
Napísať odpoveď