ake nohavice sa vam pacia na babach ... ??
boze muzi, vy ste ubohi... uz vas nic nemoze zaujat ine na zene ako ci ma, alebo nema super nohavice, potom ci v nich dobre vyzera. pozrite sa na seba. vela vas vyzera otrasne a pritom chce mat po svojom boku sexy kus, ktory bude kazdy obdivovat. slovenski muzi sa obliekaju nenormalne smiesne... su vynimky ale tych je hrozne malo. najlepsie sa zabavim na hlaske, ked uplny gadzo ide po ulici, uvidi sexy kost a povie, ci tu by som tu hned pretiahol. silne reci, velke ego, a pritom katastrofa vyzor!!! 
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Lisa napísal: slovenski muzi sa obliekaju nenormalne smiesne... su vynimky ale tych je hrozne malo.
A koľko žien čumia na rôznych namakaných svalovcov alebo frajerov v čiernych oblekoch a v duchu nad nimi slintajú?
A k veci:
V minulom príspevku som zabudol napísať, že mne osobne sa páčia aj obyčajné napasované tepláky na peknom ženskom pozadí
-
Andi_Cibula
Addict
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Ty snáď nevieš povedať, či sa ti páčia "baggy" alebo "skinny tight" jeans na mužoch?Lisa napísal:boze muzi, vy ste ubohi... uz vas nic nemoze zaujat ine na zene ako ci ma, alebo nema super nohavice, potom ci v nich dobre vyzera. pozrite sa na seba. vela vas vyzera otrasne a pritom chce mat po svojom boku sexy kus, ktory bude kazdy obdivovat. slovenski muzi sa obliekaju nenormalne smiesne... su vynimky ale tych je hrozne malo. najlepsie sa zabavim na hlaske, ked uplny gadzo ide po ulici, uvidi sexy kost a povie, ci tu by som tu hned pretiahol. silne reci, velke ego, a pritom katastrofa vyzor!!!
Áno, každému sa hodí niečo iné, ale nikto netvrdí, že si podľa toho vytvára "názor" na opačné pohlavie...
Navyše si vetou o nevkuse slovenských mužov poprela to, čo si na začiatku kritizovala...
-
Fabo
Hardcore addict
Nas zaujima na zenach vela veci. Tak o nich diskutujeme, co je na tom? Na tomto fore je inteligentnych zien viacero, a zda sa ze vsetky temu pochopily a nestazuju sa. Ba dokonca do nej aj prispeli.Lisa napísal:boze muzi, vy ste ubohi... uz vas nic nemoze zaujat ine na zene ako ci ma, alebo nema super nohavice, potom ci v nich dobre vyzera.
ok, beriem.
na mužoch sa mi nepači ked nosia nohavice a padaju im nenormalne. proste zadok maju niekde medzi stehnami.
inak všetko ostatné je ok.
áno, a ešte dlzka mi vadi, to asi preto niektori krasavci nosia ich tak stiahnute, aby neboli kratke
no a žena musi mať na nohavice postavu. jednoznačne. ked ma pekne nohy, vacsina nohavic na nej bude vyzerat super. a este sa mi paci, ked ma zena elegantne nohavice ku ktorym si da topanky na opatku.
na mužoch sa mi nepači ked nosia nohavice a padaju im nenormalne. proste zadok maju niekde medzi stehnami.
inak všetko ostatné je ok.
áno, a ešte dlzka mi vadi, to asi preto niektori krasavci nosia ich tak stiahnute, aby neboli kratke
no a žena musi mať na nohavice postavu. jednoznačne. ked ma pekne nohy, vacsina nohavic na nej bude vyzerat super. a este sa mi paci, ked ma zena elegantne nohavice ku ktorym si da topanky na opatku.
Mne sa praveže voľné vôbec nepáčia, niekedy, keď som bol mladší, sa mi to zdalo cool, ale teraz som zmenil názor.. vôbec v tom nevynikne zadok a nohy, proste radšej mám na žene obtiahnuté alebo ako begbeee správne poznamenal - žiadne nohavice.onetwothree napísal:Cierne, volne, tristvrtove
-
onetwothree
Taketo nieco som mal na mysli - http://img.mimibazar.sk/foto-ssd/1/0902 ... 029834.jpg, ale v inej farbe, na nohach volnejsie a na zadku obtiahnute.Innocence napísal:Mne sa praveže voľné vôbec nepáčia, niekedy, keď som bol mladší, sa mi to zdalo cool, ale teraz som zmenil názor.. vôbec v tom nevynikne zadok a nohy, proste radšej mám na žene obtiahnuté alebo ako begbeee správne poznamenal - žiadne nohavice.