najlepsie su ziadne ..
ale ked uz tak sa mi hrozne pacia na babach take sukne tesne pod
zadocek co vypadaju ako krepovy papier ze su tak pozalamovane
a este obycajne teplaky na babach sa mi tiez velmi pacia
..ale dolezita je postava
V poslednom case sa mi strasne zapacili sukne, nie len klasicke riflove, ale aj tie obtiahnute z latky ci elastickych materialov. Ale paci sa mi aj strikovane oblecenie ako vidiet dolu na obrazku. Nohavice sa mi tiez pacia, najma biele alebo klasicke riflove, ale skor take nizsie.
Prílohy
Podla mna velmi elegantne oblecenie, aj ked asi az prilis presvitave. Alebo je to prilis obtiahnutym spodnym pradlom?
Lahke letne oblecenie, skor taky volnejsi outfit.
Vlavo rifle z nizsim strihom, velmi pekne rifle, ale zaroven nebezpecne pri zohybani sa.
Tie vlavo su najkrajsie, pekny strih, vyska a navyse perfektna postava.
Zadocky na plazi v tenkych latkovych sukniach.
Pekne baby, este krajsie sukne!
Tak k tomu neni co dodat, krasna sukna, idealne na plaz ci vecernu letnu disco.
V jednoduchosti je krasa - pekne rifle na peknej babe, aj ked mozno prilis velky opasok.
Mozno trosku sirsiu postavu vynahradia vacsie prsia. Pekny styl bielych nohavic a mikina, take na kazdodenne nosenie.
Krasna postava, krasna baba, krasne rifle a k tomu kozene cizmy, no proste elegancia na urovni.
Ale aj kratke kratasky su fajn.
To oblecenie vlavo sa mi ohromne paci!
Nohavice, ktorych strih a postavu dotvara kratucke tricko.
Hoci mi tricko s bundickou neladi, vyzera to velmi dobre. Image dotvaraju dlhe cierne kozene cizmy.
Elegancia, neskutocne ohromne a sexi, asi skor idealnejsie bez spodneho pradla a len na vynimocne prilezitosti ako su recepcie a podobne.
Aj domaci styl v podobe teplakov ci nohavic vyrobenych z latky podobnej teplakoviny vie potesit.
Pekne rifle na dobrej postave, aj ked opasok mi k tomu moc nepasuje.
Velmi pekne rifle, aj ked postava do nich a najma zadocek je asi o kustik vacsi ako by sa patrilo. Ale mna to zaujalo.
Letna suknicka, ktora az moc presvita, idealna na kolieskove korcule.
Pravdepodobne tlacova konferencia alebo akasi prezentacia na ktorej je slecna velmi dobre upravena a zladena. Nie je co dodat, parada!
Elegantny styl na kazdodenne nosenie.
Pekny styl, aj ked babenka asi zaspala niekde na letisku.
Velmi pekne obtiahnute rifle, ktore dotvara riflova bunda. Krasa!
nohavice len vynimocne na dievcatach obdivujem, ale ak tak tak jasan obtiahnute alebo strasne volne ale ked ma dievca suknu tak to sa mi zda uz prirodzene a pekne, a ked je baba pekna tak aj sexi )
cmuk55 napísal:V poslednom case sa mi strasne zapacili sukne, nie len klasicke riflove, ale aj tie obtiahnute z latky ci elastickych materialov. Ale paci sa mi aj strikovane oblecenie ako vidiet dolu na obrazku. Nohavice sa mi tiez pacia, najma biele alebo klasicke riflove, ale skor take nizsie.
Ty si sem hodil celú módnu show, fakt sa mi všetky tie nohavice páčia K+
Mam rada vsetky nohavice, teda klasicke a aj rifle. Z elegantnych cierne a biele - je to taka klasika, ktora sa da zladit so vsetkym a mozne to pouzit ku vsetkemu. Z rifli sa mi paci tiez vsetko, ako s vreckami na zadku, tak aj bez. Nemam moc rada klasicke modre rifle, ale vsetky ostatne od bielych, sivych, svetlomodrych az po cierne ma rada. Obuv je tak povediac viacmenej jedno a volitelna podla pocasia, v zime zimne topanky obcas alebo vo vacsine cizmy, ine obdobia elegantne topanky, botasky alebo aj kecky, podla toho co mam doma a co z toho je ciste.