Ake nosite hodinky ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ake nosite hodinky ?

Klasické (s ručičkami)
18
26%
Digitálne
7
10%
Kombinácia obidvoch
6
9%
Smart
31
44%
Žiadne
8
11%

Celkom hlasov: 70

Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

Raz som bol s kamosmi pozret skate zavody a jeden jazdec odisiel a zabudol si v skateparku mobil a penazenku, zobrali ju naky mali chalani a hned mu ju chceli prebrat, chvilu som pozeral a rozmyslal ci mam nak zakrocit, naraz mu z penazenky vytiahli zlatu kreditku, tak som rychlo vstal, prudko im vytrhol penazenku, mobil dat nechceli ale nakonec sa dali prehovorit a s tymto pokladom som si pozical od kamosa co isiel tie zavody skate abysom bol na asfaltke rychlejsi a dobehol povodneho majitela. Ten uz mezitim zbadal, ze mu chybaju veci a rychlo sa vracal zpet. Tak som si ho akurat zastavil a venoval mu zpet jeho veci. No bol maximalne nadseny a keby nebol autom tak so mnou vraj prepil vsetky peniaze.Ked zistil ze ma aj vsetky peniaze, s cim vraj nepocital tak ze mi nieco musi dat. Nechcel som, ale nakonec som sa nechal prehovorit a dostal nadherne Nixon hodinky. Keby neprisla zla doba v mojom zivote, tak by som ich nikdy nedal prec ... nemozem ich najst na netu ale boly spicove ! 8)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Colortraincleaner napísal:Raz som bol s kamosmi pozret skate zavody a jeden jazdec odisiel a zabudol si v skateparku mobil a penazenku, zobrali ju naky mali chalani a hned mu ju chceli prebrat, chvilu som pozeral a rozmyslal ci mam nak zakrocit, naraz mu z penazenky vytiahli zlatu kreditku, tak som rychlo vstal, prudko im vytrhol penazenku, mobil dat nechceli ale nakonec sa dali prehovorit a s tymto pokladom som si pozical od kamosa co isiel tie zavody skate abysom bol na asfaltke rychlejsi a dobehol povodneho majitela. Ten uz mezitim zbadal, ze mu chybaju veci a rychlo sa vracal zpet. Tak som si ho akurat zastavil a venoval mu zpet jeho veci. No bol maximalne nadseny a keby nebol autom tak so mnou vraj prepil vsetky peniaze.Ked zistil ze ma aj vsetky peniaze, s cim vraj nepocital tak ze mi nieco musi dat. Nechcel som, ale nakonec som sa nechal prehovorit a dostal nadherne Nixon hodinky. Keby neprisla zla doba v mojom zivote, tak by som ich nikdy nedal prec ... nemozem ich najst na netu ale boly spicove ! 8)
Podobny pribeh sa stal bratovi, ale pointa taka ista. Dostal spicove hodinky Swiss.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

mam nejake Cassio ale neviem aky je to presne model ale nenosim ich lebo nejde baterka no co uz mam mobil
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

prosex napísal:nemozem ist von bez toho aby som nemal hodinky. Skratka musim mat nieco na ruke lebo sa citim zle. Zase ked pridem domov musim hned dat hodinky prec lebo mi to prekaza na ruke. Sila zvyku asi. Vzdy si kupujem digitalne pretoze na rucickove nie som zvyknuty. Uprednostujem znacku CASIO.
Presne muj pripad. Venku bez hodinek ani ranu, ale doma jdou okamzite dolu.
Asi paty rok mam tyhle Casia a jsem spokojeny.
Prílohy
DW285-1.jpg
DW285-1.jpg (30.25 KiB) 2372 zobrazení
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

takže je nosím tieto
Prílohy
hodinky_by_lord_3D 002.jpg
hodinky_by_lord_3D 002.jpg (49.96 KiB) 2362 zobrazení
josefs
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa josefs »

K obleku len klasicke hodinky. Tie maju dostatocnu vypovedaciu hodnotu.
Mam svycary - dostal som ich k x-tym narodeninam
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Nenosiim hodinky mam mobil... :) ale volakedy som nosil,ale to bolo davno...
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

Q&Q
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ja sa pripajam k mobilovym, hodinky mam rucickove, strieborne, dostal som o krstnej, ale nenosim ich. Ked raz budem mat nejaku fajn poziciu vo firme a budem nosit oblek, tak rozhodne do nejakych investujem. Hodinky v dnesnej dobe nie su len na ukazovanie casu, ale aj ako modny doplnok..
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

tie to mam nasiel som ich aj na nete len mam ich nemam modre ale cervene
Prílohy
adi.jpg
adi.jpg (33.86 KiB) 1866 zobrazení
Voloda737
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Voloda737 »

Ja som si pred 6timi rokmi kúpil digitálne CASIO hodinky a držia doteraz :wink:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Titanove Pulsar(y)... tieto uz snad neznicim :smt104
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

nsvo hodinky ked mam mobil ved mobil v dnesnej dobe staci ku vsetkemu ako hodinky ako fotak ako kamera a aj ako hodiny
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

hodinky su okrem svatobnej obrucky jediny sperk, ktory by mal muz nosit.
ja uprednostnujem rucickove, kvalitnych znaciek.
momentalne nosim Tissoty, casom ked budu peniaze planujem tych 10-15 do zbierky kupit. Konkretne Tag Heuer Carerra, nejake modely z Longines Master Collection, a potom samozrejme znacky typu IWC, Patek Phillipe, Breugeot atd atd...
Hodinky povazujem za umenie, neskutocne zlozity vytvor ludskeho rozumu. Hovorim o mechanickych hodinkach.

A mat na sebe oblek bez hodiniek, to je nieco ako biele ponozky do sandalov.
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Hodinky su pre mna asi to najdolezitejsie "oblecenie" mam svajciarske rucne robene ROTARY so zafirovym neposkrabatelnym sklom. dostal som ich na promocie a poviem Vam je to skvely dar. nasich stali asi 15 000Sk, ale je to ich dar a ich odmena za moje uspesne studium, tak asi tak.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Playboy napísal:Hodinky su pre mna asi to najdolezitejsie "oblecenie" mam svajciarske rucne robene ROTARY so zafirovym neposkrabatelnym sklom. dostal som ich na promocie a poviem Vam je to skvely dar. nasich stali asi 15 000Sk, ale je to ich dar a ich odmena za moje uspesne studium, tak asi tak.
Brácho určite teraz nechcem do teba rýpať, ale ručne vyrobené švajčiarske hodinky so zafírovým sklom zn. Rotary nemohli stáť 15 000 korún. Pridaj si za tú cenu ešte jednu nulu, potom sa ako tak pri tejto značke vmestíš do ceny...
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

pinco napísal:nemozem ist von bez toho aby som nemal hodinky. Skratka musim mat nieco na ruke lebo sa citim zle. Zase ked pridem domov musim hned dat hodinky prec lebo mi to prekaza na ruke. Sila zvyku asi.
ja tiez :) , nosim klasicke rucickove Q&Q s kovovym naramkom
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

eritrocit napísal:Brácho určite teraz nechcem do teba rýpať, ale ručne vyrobené švajčiarske hodinky so zafírovým sklom zn. Rotary nemohli stáť 15 000 korún. Pridaj si za tú cenu ešte jednu nulu, potom sa ako tak pri tejto značke vmestíš do ceny...
mozno neboli rucne robene, ale ROTARY so zafirovym sklom su to na 100 percent (aspon tak mi bolo povedane, sklo je v beznych podmienkach neposkrabatelne). kludne poslem fotku a je nato aj certifikat ci co... fakt nemam 15 rokov, aby som sa tu vytahoval. no flame, please.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Zabudol si pridat do hlasovania mobil je to lepsie naco budem mat aj hodiny aj mob?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

ST1 - dúfam že vieš o tom, čo sú to hodinky - to je taká vec, čo ukazuje hodiny - nie taká vec, s ktorej sa telefonuje - to sú dve odlišné veci - ak používaš na sledovanie času mobil, tak je to síce pekné, ale myslieť si že mobil sú hodinky? :P
Napísať odpoveď