Len čítam, že majú možno trošku menej basov síce tie basy chvália ale že proste sú tam neni nejaké výrazné. Čo myslím ale zase je asi dobre ak chcem "naturálne" sluchátka, že?
Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
Paráda super
Tak snáď prídu čoskoro.
Len čítam, že majú možno trošku menej basov síce tie basy chvália ale že proste sú tam neni nejaké výrazné. Čo myslím ale zase je asi dobre ak chcem "naturálne" sluchátka, že?
-
Ryan Giggs
VIP
Keď chceš vyrovnane sluchadla, tak nemôžeš chcieť aby mali zvyraznene basy. To sa vylučuje.
Veď jasne ja len trochu nechápem tie recenzie že majú slabšie basy ale osobne si myslím že keď mi stačia tie na xe800 tak nebude problém ani tu
Nemate tip na nejaky maly, lacny a pouzitelny AMP pre AKG K52 ? Teraz su pripojene k NB v praci a pri vyssej hlasitosti je to dost zle, takze by som tomu rad pomohol 
-
Ryan Giggs
VIP
Samotny amp ti pomoze k vyssej hlasitosti, ale mizerny vystup z NTB nezachrani. Naopak, moze zvyraznit bordel co lezie z toho vystupu. Ked uz tak aj nieco s dacom.
Ale kedze neviem co znamena fraza "dost zle", tak to je len taka vseobecna rada. Ani neviem co to je lacny.
Oni tie K52 nie su ziaden hit, tak je vobec otazka ci taka kupa bude mat zmysel.
A ludia su uz z toho natolko zblbnuti, ze akonahle sa nieco snazi o vyrovnany, presny zvuk, tak sa to povazuje za nenormalne. Pritom je to ale reprodukcia presne taka, ako bol ten zvuk nahrany.
Ale kedze neviem co znamena fraza "dost zle", tak to je len taka vseobecna rada. Ani neviem co to je lacny.
Oni tie K52 nie su ziaden hit, tak je vobec otazka ci taka kupa bude mat zmysel.
Dnesna mainstreamova hudba a aj hudobny vkus mladych je postaveny na tuc, tuc zabavnom zvuku. Preto aj vyrobcovia audia idu tomu naproti a vyrabaju hlavne sluchadla/repro kde tieto pasma zvyraznuju. Castokrat do V aj so zvyraznenymi vyskami aby ten zvuk posobil plnsie.dasti555 napísal:Veď jasne ja len trochu nechápem tie recenzie že majú slabšie basy ale osobne si myslím že keď mi stačia tie na xe800 tak nebude problém ani tu
A ludia su uz z toho natolko zblbnuti, ze akonahle sa nieco snazi o vyrovnany, presny zvuk, tak sa to povazuje za nenormalne. Pritom je to ale reprodukcia presne taka, ako bol ten zvuk nahrany.
Kedysi som mal v PC nejaky Xonar DG, tusim 20 eurova karta s HeadAmpom, bola to bieda, ale pomohlo to. Nieco podobne ocakavam aj teraz. Povedzme do 30 eur. Nejde o nejaky audiofilsky zazitok, su to sluchadla do prace, ale ked to pri vyssej hlasitosti vrieska, je to vylozene otravne. Ocakaval som, ze je hromada nejakych cinskych zazrakov ktore toto poriesia takmer zadarmo.
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. FX audio X3, Breeze Audio SE2
ja len tak či náhodou predsa tie basy nebudú mať nižšie. ale toto ma teší síce tiež si idem prevažne tú "tuc tuc" ale ide mi o to nech to počujem tak ako to bolo vytvorené i keď kedysi som mal za najlepšie sluchátka EarPods tak teraz ani zďaleka.Ryan Giggs napísal: Dnesna mainstreamova hudba a aj hudobny vkus mladych je postaveny na tuc, tuc zabavnom zvuku. Preto aj vyrobcovia audia idu tomu naproti a vyrabaju hlavne sluchadla/repro kde tieto pasma zvyraznuju. Castokrat do V aj so zvyraznenymi vyskami aby ten zvuk posobil plnsie.
V stredu budú už doma tak som natešený .. ale trošku pokazili dodaciu adresu namiesto čísla domu je tam znovu meno mojej dediny .. snáď to DHL dajak vyrieši.
-
Ryan Giggs
VIP
Nie, nemaju basov malo. Staci si pozriet graf.
Vdaka, toto vyzera ako nieco co hladamRyan Giggs napísal:Napr. FX audio X3, Breeze Audio SE2
-
nejakymarko
Addict
Zdravím páni,
kamoška chce kúpiť kamošovi nejaké slúchadlá k Vianociam.
Niečo do práce, čiže veľké, okolo hlavy, pohodlné. Kamoš počúva od podcastov až po rap, čiže zvukovo čo najuniverzálnejšie.
Poprosil by som nejakú alternatívu s káblom, ale aj bez káblu. Zdroj bude iPhone a obyčajná zvukovka v PC
Budget okolo 250e, môže byť menej a poprosil by som skôr SK eshopy
Ďakujem
kamoška chce kúpiť kamošovi nejaké slúchadlá k Vianociam.
Niečo do práce, čiže veľké, okolo hlavy, pohodlné. Kamoš počúva od podcastov až po rap, čiže zvukovo čo najuniverzálnejšie.
Poprosil by som nejakú alternatívu s káblom, ale aj bez káblu. Zdroj bude iPhone a obyčajná zvukovka v PC
Budget okolo 250e, môže byť menej a poprosil by som skôr SK eshopy
Ďakujem
Ahojte.
Kamarat je momentalne v Kanade a hlada nejake sluchadla na posluch prevazne rap, trap hudby takze ciel je nieco velmi basove (on proste lubi bass taky ten mohutny impactovy bass).
Sam riadne nevie co chce ako to ma vyzerat a kolko stat, takze rozhodnem trosku za neho, nieco do 50 dolarov, kupitelne v CA/USA, velke nebude chciet takze stuple.
Dikes
Kamarat je momentalne v Kanade a hlada nejake sluchadla na posluch prevazne rap, trap hudby takze ciel je nieco velmi basove (on proste lubi bass taky ten mohutny impactovy bass).
Sam riadne nevie co chce ako to ma vyzerat a kolko stat, takze rozhodnem trosku za neho, nieco do 50 dolarov, kupitelne v CA/USA, velke nebude chciet takze stuple.
Dikes
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. Hisoundaudio Wooduo 2. Je to sice viac ako 50$, ale su to velmi popularne basshead spunty.
nejakymarko:
Audio-Technica ATH-MSR7, Bang & Olufsen BeoPlay H6 2nd, V-Moda M100, Focal Listen.
MSR7 maju svetlejsi, detailnejsi zvuk, M100 su temnejsie, maju naopak doraz na basoch. Zvysne 2 su nieco medzi tym.
Z bezdrotovych napr. Beoplay H4, V-Moda Crosfade wireless.
nejakymarko:
Audio-Technica ATH-MSR7, Bang & Olufsen BeoPlay H6 2nd, V-Moda M100, Focal Listen.
MSR7 maju svetlejsi, detailnejsi zvuk, M100 su temnejsie, maju naopak doraz na basoch. Zvysne 2 su nieco medzi tym.
Z bezdrotovych napr. Beoplay H4, V-Moda Crosfade wireless.
Ryan teraz mi zdelil, ze chce wireless.
Dufam, ze neskonci u Beats
Nejaky este tip tymto smerom?
Dufam, ze neskonci u Beats
Nejaky este tip tymto smerom?
-
Ryan Giggs
VIP
Dobre BT s basovym zvukom ma napr. Meeaudio. X8, X7 (X7 plus), X6. Nie všetky maju aptx, neviem nakoľko je to preňho podstatne. A su to viacmenej športove modely (to ostatne ale väčšina BT špuntov), takže aj nejaka ta zvyšena odolnosť proti potu a vode tam je. Alebo Audio-Technica ATH-SPORT3.
Inak, ak niekomu z vás vyhovujú Apple Írpody a chcete upgrade (značný), tak
https://www.muziker.sk/search?q=Happy+Plugs+Earbud+Plus# --normálne v zľave za cca 24-25€, teraz len dvacku.
osobne som kúpil už pred asi dvoma mesiacmi a Írpody už ma nezaujímajú.
https://www.muziker.sk/search?q=Happy+Plugs+Earbud+Plus# --normálne v zľave za cca 24-25€, teraz len dvacku.
osobne som kúpil už pred asi dvoma mesiacmi a Írpody už ma nezaujímajú.
-
Ryan Giggs
VIP
To su klasicke pecky nie?
Pluská sú tvaru ako Írpody, Earbud (bez plus) sú, áno, pecky. Potom sú ešte Sport, čo sú Írpody s dzindzíkom a nakoniec ešte in-ear-y.
Mal som pochybnosti, lebo prídeš na ich web a je to smiech, že hlavne marketingovali ponukou farieb ale prekvapilo, veľmi veľmi veľmi.
Mal som pochybnosti, lebo prídeš na ich web a je to smiech, že hlavne marketingovali ponukou farieb ale prekvapilo, veľmi veľmi veľmi.
-
Ryan Giggs
VIP
Aha, lebo tie pecky sa pri cinskej konkurencii urcite neoplatia.
Earpod style asi hej.
Earpod style asi hej.
Teraz zase ak by niekto hľadal slúchadlá na hry, tak HyperX Cloud 2 na Amazone za cca 60€
https://www.amazon.de/dp/B00SAYCVTQ/ .
https://www.amazon.de/dp/B00SAYCVTQ/ .