Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP - Príspevky: 10591
Re: Aké nové slúchadlá?
Z nasich obchodov nejake Soundpeats. Napr. Truedot.
Z Ciny lubovolne CCA alebo KZ.
Z Ciny lubovolne CCA alebo KZ.
Dost dobre hodnotenia majú Niceboy HIVE podsie, tam je nejaká výtka?
-
Ryan Giggs
Snad len zvuk.
@begbeee Ak by si chcel mam nove nerozbalene Xiaomi True Wireless Earbuds
-
Ba-Yo
Star - Príspevky: 637
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte, priateľka chce otcovi na narodeniny kúpiť slúchadlá. Podmienky sú do 200€ a bluetooth. Bude to používať s mobilom, najlepšie asi na cez hlavu, nie in ear. Viete mi niečo odporučiť?
-
Ryan Giggs
Audio-Technica ATH-M50xBT
Ahojte.
Bude problem s vratenim in-ear sluchadiel ?
Pamatam si,ze s tym bol kedysi problem.
Bude problem s vratenim in-ear sluchadiel ?
Pamatam si,ze s tym bol kedysi problem.
-
MARTINHARD
Medium Expert - Príspevky: 129
Caute, chcel by som si kupit nove sluchadla - okolo usi, drotove, bez mikrofonu. Vyuzitie hudba, pc hry. Cena okolo 100€. Vdaka
-
Ryan Giggs
Potrebuješ izolovať alebo môžu byť aj otvorene?
-
MARTINHARD
Medium Expert - Príspevky: 129
mozu byt aj otvorene
-
Ryan Giggs
Omnitronic SHP-600 (cena nech ťa nemätie, zvukovo su na urovni 100€), AKG K240 Mk II, Sennheiser HD 559. S tym, že tie Senny maju trošku krehkejšie plasty. Alebo lepšie Audio-Technica ATH-AD500X, za cca 11€ nad limit.
Ahojte,
potreboval by som poradit zatvorene/otvorene bezdrotove/drotove sluchadla z mikrofonom pre online vyucovanie, stacia priemerne, kriteriom je co najnizsia cena. Poprosim napisat tipy podla nasledovnych parametrov:
1. Zatvorene & drotove
2. Zatvorene & bezdrotove
3. Otvorene & drotove
4. Otvorene & bezdrotove
Dakujem.
potreboval by som poradit zatvorene/otvorene bezdrotove/drotove sluchadla z mikrofonom pre online vyucovanie, stacia priemerne, kriteriom je co najnizsia cena. Poprosim napisat tipy podla nasledovnych parametrov:
1. Zatvorene & drotove
2. Zatvorene & bezdrotove
3. Otvorene & drotove
4. Otvorene & bezdrotove
Dakujem.
-
Ryan Giggs
Z kablovych niektore Superluxy.
Otvorene bezdrotove budes hldat tazko.
Otvorene bezdrotove budes hldat tazko.
ok, diky za tip.
Ryan, až dnes som sa chystal objednať, lebo od novembra sa mi podarilo opraviť moje Porty, ale už odišlo pravé sluchátko zase a nemám už na to nervy. Z týchto dvoch ma viac zaujali tie AKG, ale trochu ma odradilo ich určenie, a údajne (síce parádny, ale) príliš neutrálny zvuk. Počúvam hlavne rock (na čo sú vraj super), ale som totálne multižánrový a občas mám chuť aj na nejaký rapík, DnB, alebo nejaký takýto úlet, kde by mi tá basová linka chýbala. Vieme nájsť v tejto cenovke (cca 60) nejaký kompromis pre všetky druhy hudby?

Okrem toho by som si chcel na von kúpiť aj nejaké true wireless, ale na tých chcem čo možno najviac šetriť. Budget nemám, ale čím menej, tým lepšie - nech už hrajú nejako rozumne, nie plechovo. Čo sa tu dá kúpiť?
Ďakujem
Ak ti nevadí menší hazard, tak ja by som šupol peniažky na
https://www.aliexpress.com/item/1005002080886305.html
teda ako hazard to nebude, ak to do 7 dní nedostaneš, tak dostaneš refund ale sú podozrivo lacné + to ide rovno z Francúzska kuriérom.
Ako TWS môžeš pokoštovať nejaké z týchto
https://www.scarbir.com/truewireless
samozrejme z tej "top" triedy. V rečkách máš aj porovnanie, vieš si nájsť niečo, čo bude cca pre tvoj vkus ideálne.
https://www.aliexpress.com/item/1005002080886305.html
teda ako hazard to nebude, ak to do 7 dní nedostaneš, tak dostaneš refund ale sú podozrivo lacné + to ide rovno z Francúzska kuriérom.
Ako TWS môžeš pokoštovať nejaké z týchto
https://www.scarbir.com/truewireless
samozrejme z tej "top" triedy. V rečkách máš aj porovnanie, vieš si nájsť niečo, čo bude cca pre tvoj vkus ideálne.
-
Ryan Giggs
Nemaju ziadne "urcenie". Posluzia na to, na co ich budes pouzivat. Basov maju dost.Hensym napísal: ↑30 jan 2021, 17:07 Ryan, až dnes som sa chystal objednať, lebo od novembra sa mi podarilo opraviť moje Porty, ale už odišlo pravé sluchátko zase a nemám už na to nervy. Z týchto dvoch ma viac zaujali tie AKG, ale trochu ma odradilo ich určenie, a údajne (síce parádny, ale) príliš neutrálny zvuk. Počúvam hlavne rock (na čo sú vraj super), ale som totálne multižánrový a občas mám chuť aj na nejaký rapík, DnB, alebo nejaký takýto úlet, kde by mi tá basová linka chýbala. Vieme nájsť v tejto cenovke (cca 60) nejaký kompromis pre všetky druhy hudby?Jediná podmienka opäť pohodlnosť a väčšia veľkosť, nech netlačia na väčšej hlave. Izolovať nemusia.
Okrem toho by som si chcel na von kúpiť aj nejaké true wireless, ale na tých chcem čo možno najviac šetriť. Budget nemám, ale čím menej, tým lepšie - nech už hrajú nejako rozumne, nie plechovo. Čo sa tu dá kúpiť?
Ďakujem
Z truewireless KZ alebo niektore CCA. Za malo penazi vela zvuku.
DropDead: Vyzerajú super a tá cena je úplne mega, ale podľa mňa to bude ojb. Alebo? Ten seller má 0 pozitívnych recenzií, resp. 0 recenzií celkovo, a registrovaní sú od 21 Jan 2021.
Za tipy na tws ďakujem obom, popozerám.
// Našiel som vlákno k týmto sluchátkam, kde si písal aj na AVmanii. Vzal som ich, lebo 35€ je brutálny kauf za ne. Ak neprídu, alebo to bude fejk/použité/poškodené, tak verím že Ali nebude robiť problémy s refundom.
Za tipy na tws ďakujem obom, popozerám.
// Našiel som vlákno k týmto sluchátkam, kde si písal aj na AVmanii. Vzal som ich, lebo 35€ je brutálny kauf za ne. Ak neprídu, alebo to bude fejk/použité/poškodené, tak verím že Ali nebude robiť problémy s refundom.
-
Ryan Giggs
Je to podozrive, tak ale za pokus to urcite stoji.
Osobne by som sa bal, ze to budu fake. Ma tam dost veci za polovicne ceny. Ale aj tak som zo zaujmu objednal JBL T700BT, tak dam pripadne vediet