Aké nové slúchadlá?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Aké nové slúchadlá?

Príspevok od používateľa Hensym »

Ali má v podmienkach refundy aj ak bol produkt listovaný ako pravý, a je to fake. Schválne som pozeral, a žiadna zmienka o napodobenine tam nie je, explicitne píše, že je to značka "Philips".

Zaujíma ma, ako ale funguje ten "7-day buyer protection", ktorý svieti pri tom produkte. Väčšinou sa stretávam s 90 dňami, a pod. Znamená to, že mám nárok na začatie "Dispute" procesu max. do 7 dní, potom to už negarantujú? Ak áno, je to 7 dní od odoslania objednávky, alebo odkedy? Lebo ten seller má v profile, že zvyčajne odosielajú do 2 dní, a tento spôsob dopravy z francúzska uvádza do 7 dní samotný shipping, ale pri objednávke mi aktuálne svieti "Will be shipped within: 26 days 6 hours 15 minutes".

Doteraz som to nikdy až takto do hĺbky neriešil, lebo toto je môj prvý vyslovene podozrivý nákup. :D
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

To znamená, že po tom čase, kedysi sa to volalo "on-time delivery", ti to nepríde, vieš otvoriť dispute s tým, že ti produkt neprišiel a pýtať refund.

Uvidíme, že ako sa to vyvinie, aj na Avmanii ich tam niekto kúpil, tak uvidíme, či bude predajca reagovať a/alebo kedy to odošle.
Hensym
VIP
VIP

Takze sa nemusim bat, ze ho nestihnem otvorit DO siedmych dni, ano? Praveze mozem najskor PO siedmych dnoch. Spravne chapem?

// dnes to seller odoslal, tak uvidime :)
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Aj mne, pozerám trackovanie a oni to posielajú z Číny do Španielska ... som zvedavý kde to ešte pôjde pred SK. Zatiaľ to vyzerá byť legit.

Autoeditácia príspevku po 56 min 20 sek:
Edit: Takže shop už nepredáva nič :-)
Hensym
VIP
VIP

Hej no, bude to riadna lotéria, ak niečo príde. :D
fildinko
King
King

Pokiaľ im vymažú účet na Aliexpresse. A ja preberiem zásielku (pravdepodobne na podpis), čo sa stane keď budem chcieť refund? Čisto teoreticky.

Autoeditácia príspevku po 1 deň 38 min 51 sek:
Pre tých ktorý nesledujú AVmaniu. Seller má nový shop na Ali https://www.aliexpress.com/store/911442 ... 41baAQuJMt
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Ale uz s trochu vyssimi cenami :)
fildinko
King
King

Od 29.01. žiadna nová info cez sledovanie čísla na stránkach t.17track.net alebo correos.es. Máte to tiež tak?

Btw keď v objednávkach kliknem na objednané slúchadlá tak ma hodí na stánku a na ľavej strane mám Store Categories a môžem kliknúť napríklad na Beats a vidím ponuku s možnosťou kúpy.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ked to ide cez Holansko tak treba pokracovat v sledovani na www.postnl.post
DropDead
Addict
Addict

fildinko napísal: 03 feb 2021, 18:45 Pokiaľ im vymažú účet na Aliexpresse. A ja preberiem zásielku (pravdepodobne na podpis), čo sa stane keď budem chcieť refund? Čisto teoreticky.

Autoeditácia príspevku po 1 deň 38 min 51 sek:
Pre tých ktorý nesledujú AVmaniu. Seller má nový shop na Ali https://www.aliexpress.com/store/911442 ... 41baAQuJMt
To už nie je tvoja starosť, to je medzi tebou a Aliexpressom - tie ich peniaze podľa mňa sú v nejakých depozitoch až kým sa nepotvrdí doručenie a aj keby nie, takto by si aspoň nedostal od nich odpoveď typu - vráť a dostaneš refund. :lol:
Hensym
VIP
VIP

Ja tam mam tiez tie iste stavy v trackingu co aj od zaciatku, od 29. vecera do 30.1. doobeda a odvtedy nic.

Ten Holandsky tracking vyssie mi nic nenasiel. Skusal som asi 6 roznych trackerov, vsetky ukazuju toe iste stavy, rovnake datumy, casy aj popisy, akurat niektore ukazuju z FR do FR, a ine z Ciny do Spanielska.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

DropDead napísal: 30 jan 2021, 17:57Ako TWS môžeš pokoštovať nejaké z týchto
https://www.scarbir.com/truewireless
samozrejme z tej "top" triedy. V rečkách máš aj porovnanie, vieš si nájsť niečo, čo bude cca pre tvoj vkus ideálne.
za tuto stranku velmi dakujem. dlho som sledoval audio budget, ale ten TWS nehodnoti.
hned som objendal soundpeats trueair2, podla vsetkeho by mi mohli viac nez obstojne nahradit airpody, su cierne a za 30 eur neni o com.
taki7
Professional
Professional

Príspevok od používateľa taki7 »

Mimochodom, dajú sa prepojiť Bluetooth slúchadlá s WIN 10 ?
DropDead
Addict
Addict

Samozrejme, ak ale tvoja doska nemá wifi+BT kartu, tak potrebuješ nejaký BT dongle - potom už pripojíš.
aacid napísal: 05 feb 2021, 9:31 za tuto stranku velmi dakujem. dlho som sledoval audio budget, ale ten TWS nehodnoti.
hned som objendal soundpeats trueair2, podla vsetkeho by mi mohli viac nez obstojne nahradit airpody, su cierne a za 30 eur neni o com.
Aj ty? Ja tie + Fiil CC2, som zvedavý, nechcem IEM na von, potrebujem aspoň nejaké prepúšťanie zvuku, aby som si bol aspoň trošku vedomý okolia čisto podľa sluchu.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

presne tak. na airpodoch mi najviac vyhovuje to ze ich mozem mat doma v usiach a stale sa pohodlne rozpravat s detmi alebo zenou, staci len zastavit hudbu. tie CC2 vypadaju fajn, len mi pridu trochu moc velke. tie trueair sa mi prave pacia ze su take malicke, viem ze primarne nie su na von, ale obcasne s nimi niekam mozno pojdem.
DropDead
Addict
Addict

Pri CC2 je najväčším problémom problematická podpora zo strany Fiil appky, to sú všelijaké finty ako sťahovať čisto CN verziu appky alebo nejakú starú verziu...meh, dobre si vybral, podľa neho sú TA2 veľmi dobré a keďže som už počul podľa neho veľmi dobre hodnotené QCY T5 a boli veru fasa, tak nemám pochybnosti, že tieto nebudú.
fildinko
King
King

Nerozumiem o čo tam ide, objednávku som spravil 1. feb ale na čísle ktoré mi poslal seller je už pohyb pred týmto dátumom, a po 1. februári tam už nieje žiadny pohyb.

Otvoril som dispute a seller mi odpísal a dal mi číslo cez ktoré som si našiel zásielku ale od 1. feb žiadny pohyb.

A už to teoreticky malo byť na mojej adrese keďže tam bolo 2-7 dní. Ako ste na tom vy?
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maiikY »

Ahojte,
potreboval by som poradiť ohľadom nových slúchadiel, ktoré sa chystám si kúpiť.
Momentálne mám HyperX Cloud II ale už sú KO, mikron mi vôbec nefunguje už a slúchadlá, niekedy počuť len v jednom niekedy v oboch, ako kedy, čiže musím riešiť nové.

Pozeral som si na alze a progamingshope nejaké slúchadlá a vybral som pár favoritov a rád by som sa vás poprosil o radu, ktoré sú podľa vás najlepšie poprípade nejaké skúsenosti a rady čo kúpiť.

https://www.alza.sk/razer-nari-essential-d5552607.htm

https://www.alza.sk/cooler-master-maste ... 877387.htm

https://www.alza.sk/jbl-quantum-400-d5876151.htm

https://www.alza.sk/hyperx-cloud-stinge ... 846518.htm

https://www.progamingshop.sk/steelserie ... 63091.html

Poprípade nejaké od značy ASUS.

Využitie je väčšinou na hry samozrejme, ale aj youtube hudba a podobne.
Cenovo by som sa rád hýbal okolo 100eur, ale tak nekupujem to na týždeň čiže keď budú nejaké top slúchadlá za 130 tak okej, nevadí.

Ďakujem za pomoc
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Za mna radsej kvalitne audio sluchatka (nie marketingove hracske) a k tomu golierovy mikrofon.
post2362686.html#p2362686
post2366662.html#p2366662 (je samozrejme aj lacnejsia varianta)
Napísať odpoveď