Aké pijete pivo?
Re: Aké pijete pivo?
ano to je ono ta presporska pivoteka, ale treba si tam zavolat, pretoze ja som napr hladal red draak pivo a pisali ze maju ale ked som dosiel o tyzden uz nebolo a ani neobjednavali...
k pivu duff mam len tolko ze je to dobre iba ako na dekoraciu pre fanusika simpsnov, ja ho mam este doma, je to nejaky nemecky lezak velmi zlej kvality a chuti...
k pivu duff mam len tolko ze je to dobre iba ako na dekoraciu pre fanusika simpsnov, ja ho mam este doma, je to nejaky nemecky lezak velmi zlej kvality a chuti...
Budweiser = King of beers
*nedavno ma zaujalo Trapisticke pivo:
Trapistické kláštorné pivá - Authentic Trappist Product
Trapistické pivo môže niesť toto označenie výlučne vtedy, ak je vyrobené v trapistickom kláštore pod dohľadom mníchov. Spomedzi všetkých pív na svete, len sedem z nich môže používať označenie „trapistické“.
Trapistické pivo musí navyše spĺňať nasledovné prísne kritériá:
1. Pivo musí byť vyrobené vo vnútri trapistického kláštora samotnými mníchmi alebo aspoň pod ich dozorom.
2. Pivovar musí byť pod kontrolou opátstva a jeho pravidlá podnikania musia byť v súlade s mníšskym kódexom.
3. Účelom pivovaru nie je tvorba zisku. Príjem z predaja piva slúži na zabezpečenie životných potrieb mníchov a opátstva. Zvyšný zisk sa používa na charitatívne účely, sociálnu pomoc a pre ľudí v núdzi.
Trapistické pivovary produkujú pivo dokonalej kvality, ktorá je neustále kontrolovaná. Aj z tohto dôvodu obsahujú tieto pivá výlučne 100% prírodných zložiek.
Trapistické pivo môže niesť toto označenie výlučne vtedy, ak je vyrobené v trapistickom kláštore pod dohľadom mníchov. Spomedzi všetkých pív na svete, len sedem z nich môže používať označenie „trapistické“.
1. Pivo musí byť vyrobené vo vnútri trapistického kláštora samotnými mníchmi alebo aspoň pod ich dozorom.
2. Pivovar musí byť pod kontrolou opátstva a jeho pravidlá podnikania musia byť v súlade s mníšskym kódexom.
3. Účelom pivovaru nie je tvorba zisku. Príjem z predaja piva slúži na zabezpečenie životných potrieb mníchov a opátstva. Zvyšný zisk sa používa na charitatívne účely, sociálnu pomoc a pre ľudí v núdzi.
Trapistické pivovary produkujú pivo dokonalej kvality, ktorá je neustále kontrolovaná. Aj z tohto dôvodu obsahujú tieto pivá výlučne 100% prírodných zložiek.
Caute, prosim vas, viete mi niekto poradit, kde v Bratislave capuju Cernu horu 14° Kvasar? Google prilis nevie poradit a ked tak len Richtara Jakuba (kde maju snad kazdy den narazeny iny sud, takze je to nespolahlive) a jeden podnik pri Ekonomickej univerzite (o ktorom som dnes zistil, ze to je terasa otvorena len cez leto)...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
mne zatial ani jedno trapisticke nechutilo. kedz uz chces spoznavat nove chute, skus BrewDog pivkaOdinHel napísal:Budweiser = King of beers
-
JaQuBe
Medium Star
No ja som závislý na tankovej Plzničke - nič lepšie som zatiaľ nepil.
otvorili novy podnik pri lidli na gagarinovej (U Prievoznika), capuju tam pivo Ferdinand. klasicka svetla 10 a polotmavu 13-ku. a este maju flaskovu 15-ku.
vsetky tri velmi dobre chutovo, hlavne ta 13-ka, osobne moc tmave piva nemusim, lebo su moc sladke na mna ale toto je akurat.
vsetky tri velmi dobre chutovo, hlavne ta 13-ka, osobne moc tmave piva nemusim, lebo su moc sladke na mna ale toto je akurat.
-
Digital
Guru
v poslednej dobe mi nejako zachutil "nefiltrovaný" staroprameň 
-
theBliZZard
Star
aacid, uz len dopisat o ake mesto sa jedna ...
aha, sorry 
bratislava.
bratislava.
Capovany je uplne super, flaskovy mi uz tak neberie. Pre mna je momentalne top psenicny zlaty bazant, odporucam, aj ked na klasicke popijanie moc nie je. A este strong z lidlu, vzhladom na cenu velmi prijemne pifko.Digital napísal:v poslednej dobe mi nejako zachutil "nefiltrovaný" staroprameň
Tak topka pre mňa je Plzeň ale keď nemajú tú tak Zlatý Bažant alebo Martiner, Zo zásady sa vyhýbam Grcoňu(Corgoň) ..
A kde zoženiem to trapistické pivo?
-
Waagbistritz69
King
višňového Bernarda "S čistou hlavou" som akurát mal 
mal som urpiner červený pomaranč a nechutil mi - citron je dobrý ale ten pomaranč chutí ostatne inak ako pomaranč
-
Waagbistritz69
King
včera po futbale po dlhej dobe zasa slivkový Bernard "s čistou hlavou"
a jablková Sládkova tiež 
Akurát idem piť Černú horu sklepní nefiltrované.
V Nitre odporúčam Stredovekú Tavernu oproti malému Tescu čapujú tam litrového Ferdinanda, pivo s medovinkou a ríbezľové pivko všetky tri vynikajúce a príjemná obsluha a stredoveké prostredie
A tiež Mariachi či jak tam kde bol aj ten incident čapujú tam fajnovú 15ku.
-
Fabo
Hardcore addict
M142 napísal:A este strong z lidlu, vzhladom na cenu velmi prijemne pifko.
Ten par tyzdnov spat doniesol otec... tiez mi zachutilo. A je fakt silne
Teraz minuly tyzden som pokupil v Lidli aj dobre ceske pivka, Cernohorskeho Kvasara, modru lunu, a este nejake nefiltrovane a psenicne, otec potom doniesol este krabicu pardubickeho Taxisa 14% special, a nejake dalsie cernohorske, vsetko za vybornu cenu.
milo ma prekvapil zlaty bazant psenicne a krusovice 10, ktore sa dostali na pulty predajni len nedavno.. zaujimava ponuka bola v lidli (ceske piva), no nenakupil som. v decembri sa dal v metre kupit pivny adventny kalendar prave s tymito pivami (vsetky distribuuje Lobkowicz).. a polovia z nich mi nechutila. ale aj tak palec hore pre lidl za takuto osvetu