Aké pijete pivo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Najlepsie pivo?

Kozel
156
20%
Saris
96
12%
Bazant
132
17%
Stein
5
1%
Mnich
14
2%
Corgon
43
5%
Staropramen
91
12%
Nepijem pivo
112
14%
Kelt
48
6%
Heineken
92
12%

Celkom hlasov: 789

theBliZZard
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Aké pijete pivo?

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Cez velku noc som chutnal Budvar 16 nefiltrovane, nepasterizovane. Celkom fajn pivo, ale ako kazdy Budvar, riadny bolehlav rano, kedze som chutnal viac ako by sa patrilo :)
Kok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kok »

akurat som doma a otvorili tu jeden fajn podnik, capuju bernard 11 13 16 + nejake tmave a nefilter.. musim povedat ze velmi dobre pivko
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

ak by niekto nevedel, teraz je fajn akcia na piva v lidli z ceskych pivovarov :)
hoci
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa hoci »

ja zas veľmi už dlhé roky zbožňujem iba Smädný mních, jednoducho originál domáce pivo bez konkurencie, prísne zachovávajúci zákon/pravidlo už od 16. storočia až dodnes, je vhodné ako aj chladné v parnom lete alebo pri fajných horúcich rezňoch, tak aj v zime ako teplé pivo, ja už pomaly ani žiadne iné nepijem len toto :smt001
a hlavne v lete si zásadne kupujem iba Smädný Mních Citrón - olá lahôdka
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Pekne tu trollujes posledne tyzdne. Najprv v kauflandackej teme, teraz tu....
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Posledné roky pijem s malými výnimkami iba pivo z produkcie malých mestských slovenských pivovarov, alebo potom pivá z anglického pivovaru Ridgeway. Najmä ich IPA je znamenitá :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

kedze som v Brne, tak si uzivam ceske piva. neda sa to porovnat. jednak chut, druhak sposob capovania, co je dost zasadna vec pri leziakoch. Teraz som na tyzden v Kosiciach a mam pocit, ze to tu je jedna velka katastrofa. Aspon ten plzen sa da ako tak pit, ale Semrak na bielej za 0,5L ich vlastnej 12 pyta 2.20 a chuti to na <> (v Brne v krasnom podniku kde si tiez varia vlastne pivo, ktore je spickove pytaju cca 1.50E, za 1.90 uz maju vybornu IPA od ineho miestneho pivovaru) V pokhoi ma uz presla chut na ale a tak tiez uz radsej len plzen. celkovo to je dost bieda. akosi tie piva tu az tak dobre nechutia. vdaka bohu za tych par pivarni co ma ceske leziaky, ale tie su neustale plne.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Aktualne ficim na Bernarde :)
mico5000
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mico5000 »

asi som objavil ameriku ale dva mesiace dozadu som mal niečo od mikkellera a odvtedy sa tých špeciálov a značiek prestriedalo možno toľko isto čo za celý predošlý život
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

zelovoc napísal:kedze som v Brne, tak si uzivam ceske piva. neda sa to porovnat. jednak chut, druhak sposob capovania, co je dost zasadna vec pri leziakoch. Teraz som na tyzden v Kosiciach a mam pocit, ze to tu je jedna velka katastrofa. Aspon ten plzen sa da ako tak pit, ale Semrak na bielej za 0,5L ich vlastnej 12 pyta 2.20 a chuti to na <> (v Brne v krasnom podniku kde si tiez varia vlastne pivo, ktore je spickove pytaju cca 1.50E, za 1.90 uz maju vybornu IPA od ineho miestneho pivovaru) V pokhoi ma uz presla chut na ale a tak tiez uz radsej len plzen. celkovo to je dost bieda. akosi tie piva tu az tak dobre nechutia. vdaka bohu za tych par pivarni co ma ceske leziaky, ale tie su neustale plne.

Ta Plzen, kua uz :evil:

V Kosiciach na dobre pivo asi jedine do dobrych casov... inde ked aj maju dobre pivo (za to Plzen urcite nepovazujem, ta je tak max. zlahka nadpriemerna, a este za tu cenu) tak zas nevedia capovat.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

kusok odo mna zacali capovat tankovy budvar 12, takze volba je jasna:) nedelny ritual: 6 kuskov + porcia hranoliek s tatarkou nesmiem nikdy vynechat :D
mico5000
Light Star
Light Star

v Žiline dobré pivo asi len na 7 schode - (veď aj vyhrali cenu pivotéka roka 2013) a v nedeľu majú zatvorené takže depresso alebo x-ko - kde majú výber od 10° do 21° ako kedy ale viac menej celý rok to isté

v Brne som bol vo štvrtok náhodou v jednom z najznámejších barov - v tom ktorý neexistuje - mal som tam nejaké z Beskýd a parádne pivo viac chmeľovej chuti, jemná ovocná vôňa boli sme spokojný a na to o aký podnik sa jedná príjemná cena 56kč
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

My sme sa v Brne tento semester dost zacali venovat krcmovej turistike a zistili sme, ze sa tam da vyborne napit aj za ovela prijemnejsie ceny.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Fabo napísal: V Kosiciach na dobre pivo asi jedine do dobrych casov... inde ked aj maju dobre pivo (za to Plzen urcite nepovazujem, ta je tak max. zlahka nadpriemerna, a este za tu cenu) tak zas nevedia capovat.
Po vcerajsej velmi prijemnej skusenosti musim pridat odporucanie na Red Nose Pub. :smt023
mico5000
Light Star
Light Star

ziegel ved dá to viem len ten podnik je fakt dosť vychytený takže hlavne preto tie ceny

/to som ani netvrdil, ostatne kto používa google vie si ho rýchlo nájsť
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Vychyteny je skor kvoli tvrdemu alkoholu (ktoreho maju mrte druhov) a nie pivu. Podnik v Brne vyhlaseny pivom je skor Pegas.
ancikrista
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ancikrista »

Minule som kupoval ten STAROPRAMEŇ sládková limonáda - jablko v diskonte za 0,69€, a to nebola akcia, lebo bez akcie v Kauflande to stojí tak o 30 centov viac, keďže originál som nechcel, nechal som ho deň chladiť, lebo bolo vonku 32°C, no poviem Vám, že trochu som aj sklamaný, lebo alkohol obj. 0%, ale po vypití 0,5l fľaše to aj tak bolo cítiť ako keby to malo aspoň necelé 1%, chutilo to nie ako nejaký bažant radler citrón, ale čisto ako 100% koncentrát džús jablko, čo bola tak trocha kyslá chuť, a bez toho alkoholu ako 2% v bažant radleri to tiež nedávalo nejaké výrazne osvieženie z chladničky s cca 5°C teplotou na 28°C teplotu v miestnosti, tak aspoň podľa akých takých skúsenosti to vidím aspoň podľa mojich chutí, že najlepšie osvieženie na leto je práve smädný mních citrón - baza - mäta, či ten grepový, lebo tým proste nič nepokazíte za tú cenu
Prílohy
product-limo-jablko_copy.png
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

mi chces povedat, ze dokazes rozoznat 1% alkoholu v pol litry napoja?
Balvorn
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Balvorn »

Sladkova chuti dist dobre ak je fajne vychladena.. A 1% v pol litry rozoznas ak mas 25 kil aj so sluchatkami a si aziat ... Je to vazne malo ...
ancikrista
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ancikrista »

guess.whoo napísal:mi chces povedat, ze dokazes rozoznat 1% alkoholu v pol litry napoja?
Veď vypi a uvidíš, či je to naozaj tak :D
Napísať odpoveď