Aké pijete pivo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Najlepsie pivo?

Kozel
156
20%
Saris
96
12%
Bazant
132
17%
Stein
5
1%
Mnich
14
2%
Corgon
43
5%
Staropramen
91
12%
Nepijem pivo
112
14%
Kelt
48
6%
Heineken
92
12%

Celkom hlasov: 789

jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Aké pijete pivo?

Príspevok od používateľa jackb »

hughito napísal:Balkánske pivá stáli za riť. A to nie som žiadny fajnšmeker. :wink:
mam za to, ze si neodskusal cernohorske Nikšičko alebo kosovske Peje :) pri tych blahom ochkali aj ceski piveckeri

inak som cely august pil smadneho mnicha. niezeby mi extra chutil, ale v ich sutazi som ho vyhral na "cele leto" a tam mi doviezli 48ks plechoviek s obycanym pivom, 24 s grepovym a 24 s citronovym radlerom. a ako sa hovori - nad darovanym pivom nos neohrnaj :smt001
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Mne sestra priniesla z chorvátska Karlovačko a chutilo mi :P
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

begbeee napísal:Bernard s čistou hlavou - višňové a slivkové máš hockde v hypermarkete.
Ked sa nemylim, tak Bernarda maju iba v Kauflande :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

jackb napísal: mam za to, ze si neodskusal cernohorske Nikšičko alebo kosovske Peje :) pri tych blahom ochkali aj ceski piveckeri

inak som cely august pil smadneho mnicha. niezeby mi extra chutil, ale v ich sutazi som ho vyhral na "cele leto" a tam mi doviezli 48ks plechoviek s obycanym pivom, 24 s grepovym a 24 s citronovym radlerom. a ako sa hovori - nad darovanym pivom nos neohrnaj :smt001
Čiernohorské Nikšičko mi chutilo najviac, to bolo fajn..beriem, to som nespomenul. Peje som nepil, ale tie chorvátske, bosnanské a srbské pivá, nič moc.

Na druhú stranu, v týchto krajinách bol celkom problém (hlavne Bosna a ČH) nájsť podnik, kde mali aj čapované pivo. Proste to tam nie je ako u nás, že pivo sa čapuje pomaly aj v potravinách.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

hughito napísal: Čiernohorské Nikšičko mi chutilo najviac, to bolo fajn..beriem, to som nespomenul. Peje som nepil, ale tie chorvátske, bosnanské a srbské pivá, nič moc.

Na druhú stranu, v týchto krajinách bol celkom problém (hlavne Bosna a ČH) nájsť podnik, kde mali aj čapované pivo. Proste to tam nie je u náš, že pivo sa čapuje pomaly aj v potravinách.
to je pravda, najst vycap je problem, ale Niksicko mi chutilo dokonca aj z PET flase. Ak sa Peje exportuje tak snad len do Albanska, vzhladom na krajinu povodu :)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

jackb napísal:mam za to, ze si neodskusal cernohorske Nikšičko alebo kosovske Peje :) pri tych blahom ochkali aj ceski piveckeri
To Niksicko mi doniesol kamos z Ciernej hory minuly rok a v zasade to nebolo zle, ale ani najlepsie. Ceske piva su vacsionu patoky, ako sa vravi ze Cesi narod pivarov - blbost, Cesi narod ochlastov. :roll: Treba si vediet vybrat, najlepsie vychadzaju vzdy a vzdy lokalne male pivovary s miniaturnym objemom vyroby. Brno - Richard, Pegas, Hradec Kralove - Kohout. Toto su zatial moje etalony. Takmer cely zvysok ponuky v krcmach a obchodnych retazcoch su odpad. Z nich najmensi odpad ktory mam overeny je pre mna Cerna Hora. Jednooky kral medzi slepymi. :)
jackb napísal:a ako sa hovori - nad darovanym pivom nos neohrnaj :smt001
Blboooost, to je ako danajsky dar. :D :oops:

http://www.pivo-richard.cz/

http://www.pegas-jiraskova.cz/

http://www.ukohoutahk.cz/news/nase-vlastni-pivo-kohout/
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

btw, vsetkym milovnikom piva odporucam navstivit Lidl, kde maju v tychto dnoch akciu na rozne ceske pivka - hlavne Cernu horu v balicku 8 piv za 3.33 eur. :smt006
Vid. predposledna strana letaku: http://www.lidl.sk/static_content/lidl_ ... mexiko.pdf
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Ak niekto chce kvalitné zahraničné píva tak skúste Kasteel Donker, Kapittel, Grimbergen, Leffe, Amsterdam či Koenigsbier. Som mal možnosť cestovať cez Belgicko a Holandsko a tie pivá sú o triedu lepšie jak cz/sk pivá síce aj silnejšie.
K€NNY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K€NNY »

zdielam názor..belgické pivá su lepšie ako cz :) takže Hoegaarden, Leffe prípadne Stella Artois :idea:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Stella Artois bola v Manchestri za najlepšie pivo :)
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

to asi neni tak ista Stella co sa da kupit tu na SVK?
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

zeby ked zistia ze to ide na svk umyselne nastali do sudov aby bolo ine ako v menchi alebo v bg? :aasmile10:

btw pivny festival v pn ide skvele, uz som ochutnal asi 10 druhov novych piv... nazvy ake som este nikdy nepocul, a boli tam aj dobre aj horsie piva, pokusim sa to zhodnotit na konci festu, ak si nieco budem pamatat :smt059
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

na fľaši Stelly máš napísané že bola vyrobená na SVK :|
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

myslel som ze rec je o capovanej
kdo to u nas robi? flaskovu som na svk nepil. capovanu maju v pn v jednom bare a je vyborna. rozdiel s belgickou som nezbadal, ale opytam sa veru na krajinu povodu majitela... uz ani v tom pive nie je pravda.... :evil:
K€NNY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Polo-X napísal:zeby ked zistia ze to ide na svk umyselne nastali do sudov aby bolo ine ako v menchi alebo v bg? :aasmile10:

btw pivny festival v pn ide skvele, uz som ochutnal asi 10 druhov novych piv... nazvy ake som este nikdy nepocul, a boli tam aj dobre aj horsie piva, pokusim sa to zhodnotit na konci festu, ak si nieco budem pamatat :smt059
oooch je festival v PN? kua
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Zdravim, je nejaka realna moznost zohnat v tychto koncinach americke pivo? Bud Light etc. Aj ked by som to mal odniekadial z USA objednat. Dik
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

kenny ano je festival piva v pn kua a je to viac ako dobre kazdy vecer som tam, specialne som si vybavil volno nato... zatial prekvapilo pivo samson dobrou chutou a cierna hora tmave...

krankenvagen co sa tyka us piv skus na gugli pohladat predajnu specializovanych piv a vin v ba, sidli volakde medzi nabrezim a safarikovym nabrezim neviem ako sa vola ulica nie som blavak, tam je predajna ktora ma piva aj takych znaciek ktore normalne nevidiet a nepoznat, ak si spomeniem na nazov postnem ho, ja som tam bol raz kupovat velmi specificke pivo a tipek vedel odporucit vela moznosti... ulica niekde jak je pro leica smer k dunaju, bohuzial nazov obchodu ani ulicu si nepamatam, mozno blavaci pomozu
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

corgoň (4 izbový/4dverový)
ale vypijem hocijaké aj keď mi nechutí, voľakedy som len heinekena, gambrinus je dobrý až si dobre pamätám z ČR, neviem prečo ale tam mi pivo išlo dole gágorom jak zadarmo :D
K€NNY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Polo-X napísal:kenny ano je festival piva v pn kua a je to viac ako dobre kazdy vecer som tam, specialne som si vybavil volno nato... zatial prekvapilo pivo samson dobrou chutou a cierna hora tmave...

krankenvagen co sa tyka us piv skus na gugli pohladat predajnu specializovanych piv a vin v ba, sidli volakde medzi nabrezim a safarikovym nabrezim neviem ako sa vola ulica nie som blavak, tam je predajna ktora ma piva aj takych znaciek ktore normalne nevidiet a nepoznat, ak si spomeniem na nazov postnem ho, ja som tam bol raz kupovat velmi specificke pivo a tipek vedel odporucit vela moznosti... ulica niekde jak je pro leica smer k dunaju, bohuzial nazov obchodu ani ulicu si nepamatam, mozno blavaci pomozu
myslel si toto?
Prešporská pivotéka
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

krankenwagen napísal:Zdravim, je nejaka realna moznost zohnat v tychto koncinach americke pivo? Bud Light etc. Aj ked by som to mal odniekadial z USA objednat. Dik
v tescu predavaju pivo Duff , ale neviem ci je to zrovna to co hladas :D
Napísať odpoveď